boilies Tancabesti
Moderator: florentiniuga
boilies Tancabesti
ce aroma si tip de boilies poate fi folosit cu succes in perioada asta pe Tancabesti?
Re: boilies Tancabesti
Din cate am vorbit cu cineva care a fost de doua ori dupa incheierea concursului, merge bine la porumb bonduele (cred ca s-a saturat de bilele din concurs).
A luat numai mari printre care unul de 16 kg.
A luat numai mari printre care unul de 16 kg.
- marian_popescu
- Veteran
foaaaaarte tare, domle, foarte tare
probabil ca si pana in concurs se prindea la fel de bine la porumb. pacat ca se interzice porumbul in multe concursuri, scopul...numai ei il stiu. mai repede ar reglementa modul de utilizare (preparat, uscat), cantitatea de nada, mai bine s-ar studia despre efectul purgativelor sau cator alte dracii mai contin momelile moderne il au asupra crapilor, etc
probabil ca si pana in concurs se prindea la fel de bine la porumb. pacat ca se interzice porumbul in multe concursuri, scopul...numai ei il stiu. mai repede ar reglementa modul de utilizare (preparat, uscat), cantitatea de nada, mai bine s-ar studia despre efectul purgativelor sau cator alte dracii mai contin momelile moderne il au asupra crapilor, etc
Fishing is life. The rest...just details
- florentiniuga
- Master Admin
Merge tare la ciorba de burta cu aroma de usturoi.fishman scrie:ce aroma si tip de boilies poate fi folosit cu succes in perioada asta pe Tancabesti?
Nu de alta dar sa nu te duci degeaba ca a scazut apa si a bagat navodul.
hahahahaaha,si o fasole cu ciolan sau frankfurter.multumesc pentru informatie vruiam sa ajung sambataflorentiniuga scrie:Merge tare la ciorba de burta cu aroma de usturoi.fishman scrie:ce aroma si tip de boilies poate fi folosit cu succes in perioada asta pe Tancabesti?
Nu de alta dar sa nu te duci degeaba ca a scazut apa si a bagat navodul.