Moderatori: gor965, florentiniuga
Da domne,stim ,da' aia chiar raspund fata de calitatea produselor ce le poarta numele ! Au un standard si-l aplica ! De calitatea marfii din bazar cine raspunde ?Razvan_6 scrie:Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
ce ai fratioare cu baietii care vor sa investeasca in scule de pescuit?Razvan_6 scrie:E cate unii care ne face la buzunare fara sa ne dam seama ... chiar mai simtim si placere
Noh ,am trait sa citesc si asta ,, Century se fac in China'' .Am facut indigestie la postul asta.Razvan_6 scrie:Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
George cum de ti-a scapat perla asta de mai sus?Poti sa-ti dai seama ce informaati sint cei care citesc aici asa ceva.gor965 scrie:Da domne,stim ,da' aia chiar raspund fata de calitatea produselor ce le poarta numele ! Au un standard si-l aplica ! De calitatea marfii din bazar cine raspunde ?Razvan_6 scrie:Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
![]()
Pot sa-ti recomand Sonik SK3 de 3,5lbs.Sint puternice,arunca un naditor la 100 de metri linistit fara riscul de a rupe lanseta.In acelasi timp sint placute in drill si nu sint rigide.Sint ceva mai scumpe decat cele de care pomeneai mai sus,dar diferenta de calitate este enorma si justifica fiecare banut ,pe care trebuie sa-l adaugi la pretul de achizitie.Laurentiu scrie:Shimano forcemaster de 3.25 nu am mai vazut pe aici.
Ron Thompson le-am pipait de doua ori: sunt rigide pt mine, dar destul de misto lucrate.
Si eu am inceput sa ma gandesc la Chub outcast sau Sonik sk3, dar cam intru in banii de lemne pt iarna.![]()
Si sunt sigur ca Fl, hakuyo, jrc sau mai stiu eu ce, nu-mi iau ca ma cunosc; nu o sa ma simt bine cu ele si o sa le vand repede.