HAKUYO MTX 3.9m
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: HAKUYO MTX 3.9m
Ok!
Multumesc!
Felicitari pentru CAPTURA la cupa mondiala, si pentru cantitate la MV2.
Pacat ca n-a mers mai bine la capitolul Captura.
Cand o sa ma hotarasc sa achizitionez betele o sa te anunt si sper sa ne intalnim la magazin sa discutam mai multe!
Multumesc!
Felicitari pentru CAPTURA la cupa mondiala, si pentru cantitate la MV2.
Pacat ca n-a mers mai bine la capitolul Captura.
Cand o sa ma hotarasc sa achizitionez betele o sa te anunt si sper sa ne intalnim la magazin sa discutam mai multe!
Constantin Ionut
- Pilbak Levente
- senior
V-am trimis un mesaj privat in legatura cu varfuri la Hakuyo Advance din 3 bucati!!Aveti cumva asa ceva la magazin ca in cazul in care aveti trimit pe un prieten sa cumpere ca eu stau in Cluj si nu am de unde cumpara si imi plac betele si nu as vrea sa le arunc bucatile ramaseDan Mitranescu scrie:Calea Rahovei nr 356 , bl 16 , sc 1 , parter , sector 5.Pilbak Levente scrie:Care stie adresa magazinului lui Mitranescu sau numar de telefon?
Acuma am vazut si eu pozele de la cupa mondiala .... pe spatele unui concurent scrie HAKUYO si foloseste bete Hakuyo mtx de 3,90m ..... nu mi vine sa cred ce vad http://infopescar.tv/forum/campionatul- ... 73-30.html .De ce nu or fi participat cu Century sau Harison
Conteaza cu ce bete s-a pescuit?
Important este ce s-a prins!
Si cu betele alea au scos captura concursului.
Am descoperit ca pestele nu trage in functie de echipamentul care il are pescarul pe mal.
Uneori din contra.
Important este ce s-a prins!
Si cu betele alea au scos captura concursului.
Am descoperit ca pestele nu trage in functie de echipamentul care il are pescarul pe mal.
Uneori din contra.
Constantin Ionut
- misu_sipanu
- Veteran
Mai Cib.dupa poza parca te cunosc.....
salutare!
Sigur ca da Misule!
Doar am pescuit impreuna la Bratesti! Alaturi de Tedy!
Sigur ca da Misule!
Doar am pescuit impreuna la Bratesti! Alaturi de Tedy!
Constantin Ionut
Concluzia : Traiasca Hakuyo mtx ...sant niste bete vorba aia de campionate mondialeee
Buna seara,
Stie cineva ce greutate au Hakuyo MTX 3.9m cu inel de plecare de 5o?
Multumesc anticipat pentru ajutor
Octavian
Stie cineva ce greutate au Hakuyo MTX 3.9m cu inel de plecare de 5o?
Multumesc anticipat pentru ajutor
Octavian
daca astepti pina miine te pot lumina [ cind voi cintari un bat]
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Lumineaza-ma ca am mare nevoie!
Octavian
Octavian
Ultima oară modificat 13 Noi 2009, 23:45 de către Tavi2, modificat 1 dată în total.
Am cantarit eu si mi-a dat in jur de 400 g dar nu stiu cat e de bun cantarul meu pt greutati mici.
TOTUL PENTRU CRAP
Multam fain!
Octavian
Octavian
Razvane nene, pescarul prinde peste nu sculele. Daca Vasile Baboieru (nea' omu' din poza) se "impaca" OK cu Hakuyo de ce dracu sa-si ia Century sau Harisoane?Razvan_6 scrie: Acuma am vazut si eu pozele de la cupa mondiala .... pe spatele unui concurent scrie HAKUYO si foloseste bete Hakuyo mtx de 3,90m ..... nu mi vine sa cred ce vad http://infopescar.tv/forum/campionatul- ... 73-30.html .De ce nu or fi participat cu Century sau Harison