RETETE PTR.TOTI PESCARII
- arinlupascu
- senior
Re: RETETE PTR.TOTI PESCARII
Bine daca face-ti cinste....
Nimeni, in afara de Cosmin nu a intrebat ....bai frate cum absorbe porumbu toate aceste substante
Daca le fierbi se duc dracu, daca le pui peste el asa oare intra in porumb?
Deci..se mai pune "ceva" si aici nu ma rugati ca nu va zic (nici lu'Crysti nu i-am zis tot)...care face ca aceste substante sa intre in porumb, adica porumbul sa fie pe post de burete, i-l inmoaie si totodata metine substantele in porumb(aviz Crysti)... si ulterior face crapul dependent...papa ca nebunu de nu se mai satura...
Cu reteta asta..ma rog ceva inbunatatita am luat locul 3 Buceag si sa nu-mi zica mie cineva ca acolo e balta mica...are vreo 10.000 de ha..daca nu mai mult..cine stie...poate confirma
Nimeni, in afara de Cosmin nu a intrebat ....bai frate cum absorbe porumbu toate aceste substante
Daca le fierbi se duc dracu, daca le pui peste el asa oare intra in porumb?
Deci..se mai pune "ceva" si aici nu ma rugati ca nu va zic (nici lu'Crysti nu i-am zis tot)...care face ca aceste substante sa intre in porumb, adica porumbul sa fie pe post de burete, i-l inmoaie si totodata metine substantele in porumb(aviz Crysti)... si ulterior face crapul dependent...papa ca nebunu de nu se mai satura...
Cu reteta asta..ma rog ceva inbunatatita am luat locul 3 Buceag si sa nu-mi zica mie cineva ca acolo e balta mica...are vreo 10.000 de ha..daca nu mai mult..cine stie...poate confirma
APCR
Ceva pe baza de alcol(wisky link)? :?
Wants food.......but it's too late to eat!!!
Mey,Tony...!Nu-i pe baza de spirtoase...Cic-ar fi ...lapte de cuc!Tony scrie:Ceva pe baza de alcol(wisky link)? :?
Eu cred ca-i vorba de sare. Oricum e buna reteta. thx
Ceva cu lapte...dar nu de cuc...
Nu folosesc uleiuri in retelele mele...
Sare...nici atat...
imi place ca va da-ti silinta
Sare...nici atat...
APCR
Bingo!Punct ochit,crap ..lovit!Lapte de porumb...!nini scrie:Ceva cu lapte...dar nu de cuc...
Sare...nici atat...
NU..laptele de porumb ,...ar face o mare legare..adica ai avea Foricele sin alea cum vindeau tigancile prin parcuri..bulgari ...nu stiu cum sa-i zic....laptele de porumb ...are cam aceleasi proprietati ca oul....adica leaga... noua ne trebuie ceva sa inmoaie
APCR
- george-alexandru
- Veteran
Nini scuzama ca intervin dar cred ca ai gresit ceva in reteta.
in primul rand porumbul de floricele are un timp foarte diferit de fierbere fata de porumbul normal,el mai intai trebuie lasat 2-3 zile la inmuiat si dupa aceia fiert,iar ca o opinie personala cred ca porumbul de floricele este mult mai greu de digerat fata de porumbul normal,este mult mai dur.
si o ultima remarca poate si cea mai importanta,zaharul nu se adauga la inceput pt ca impiedica absortia boabelor.
in primul rand porumbul de floricele are un timp foarte diferit de fierbere fata de porumbul normal,el mai intai trebuie lasat 2-3 zile la inmuiat si dupa aceia fiert,iar ca o opinie personala cred ca porumbul de floricele este mult mai greu de digerat fata de porumbul normal,este mult mai dur.
si o ultima remarca poate si cea mai importanta,zaharul nu se adauga la inceput pt ca impiedica absortia boabelor.
daca tot ai apucat sa ne bagi in belea , macar termina treaba si zi si sfirsitul . Nini , cinste nu pot sa fac pina nu vii aici , hai da toata reteta ,chiar daca tia iesit peri albi pina ai finisato .
Floare alba de caisvali003 scrie:daca tot ai apucat sa ne bagi in belea , macar termina treaba si zi si sfirsitul . Nini , cinste nu pot sa fac pina nu vii aici , hai da toata reteta ,chiar daca tia iesit peri albi pina ai finisato .
Laptele n-a fost admis...
Si-o floare de papadie
Reteta doar Nini-o stie...
Cupa mare de lalea
Chiar ca-i mare,a belea...
Cine-i primu-n dezlegare
Sa n-astepte-n dar o floare
Va primi la matinal
Un coniac,da' virtual..
- arinlupascu
- senior
George....imi asum greselile...dar fiecare cu parerea lui...
ps cupele de pe biroul meu isi spun cuvantul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ps cupele de pe biroul meu isi spun cuvantul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
APCR
George..poate le spui si tu o reteta oamenilor.......asa ar fi de admirat..nu baieti???
APCR
- arinlupascu
- senior
deci nini nu vrei sa ne dezvaluui...laptele asta "secret" ajuta la ce mai exacT?..ca boaba de porumb sa poata sa isi retina in ea toate celelalte arome?nu?sau gresesc eu la intelegerea retetei?
;)Arin