Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- george-alexandru
- Veteran
Re: Chiroiu 4
se va putea pescui si la stiuca,mai multe detalii in cateva zile.
george-alexandru scrie: suna un prieten-la nuc exzista o rulota
Uite ca la asta nu m-am gandit ... oricum am "tunat" putin pontonul 5 .
Dan Serban
interpretabila postarea asta, mai ales atunci cand citesti pe saritegeorge-alexandru scrie: suna un prieten-la nuc exzista o rulota
ps: cand e preconizat ca apa sa revina la nivelul normal?
- george-alexandru
- Veteran
inca nu se stie sigur pt ca nu depinde de noi
- george-alexandru
- Veteran
sdaniel scrie:george-alexandru scrie: suna un prieten-la nuc exzista o rulota
Uite ca la asta nu m-am gandit ... oricum am "tunat" putin pontonul 5 .
da da am vazut
george cate echipe intra in fata,partea care nu e afectata de scadera apei?ma gandeam sa facem un mini concurs amical,sa sea dea decat o cupa ceva...si cu restul banilor sa facem o masa de inchidere de sezon!pe langa taxa daca e,pun eu si vinul tuica si palinca!daca ninge e si mai bine!ti se pare interesant?eventual putem sa facem si individual cu 2-3 lansete...
- misu_sipanu
- Veteran
Daca ninge e..nasol,da"aduc eu bradul si instalatia..am glumit sper ca nu te ai suparat,problema e ca se incalzeste binisor......................ia zii George
- george-alexandru
- Veteran
pai la o adica putem face si o campeneasca asa de final,ne strangem in jurul unor lansete strangem lovele pt gratar si bautura foc de tabara povesti etc.
la cat sunteti de "bolnavi", daca nu era criza asta, precis aparea"indoor carpfishing" in romanicageorge-alexandru scrie:pai la o adica putem face si o campeneasca asa de final,ne strangem in jurul unor lansete strangem lovele pt gratar si bautura foc de tabara povesti etc.
ps: si campeneasca asta de sfarsit de crap si inceput de stiuca cand sa fie?
- george-alexandru
- Veteran
pai daca nu punem pret pe nivelul apei cu prima ocazie cand vremea se indreapta putin.
george-alexandru scrie:pai daca nu punem pret pe nivelul apei cu prima ocazie cand vremea se indreapta putin.
Pana weekend-ul viitor nu se regleaza ? daca nivelul apei nu creste ne inghesuim toti la nuci
Dan Serban
...May 2010george-alexandru scrie:pai daca nu punem pret pe nivelul apei cu prima ocazie cand vremea se indreapta putin.
- george-alexandru
- Veteran
Ca e vant, ploaie ,ninsoare, apa scazuta... ne strangem la chiroiu weekend-ul urmator!!! Ne strangem la pontonul 5 , ca are geamuri
Dan Serban
- florentiniuga
- Master Admin
Va rog! Sunteti, incepand de la pag 21 off-topic. Ati reusit sa inlocuiti lucrurile minunate care s-au postat aici si din nefericire unele s-au pierdut, cu tot felul de frivolitati si discutii pe langa subiect. E cazul sa puneti punct.