Votati Gogu- Moderator !

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns

Vi-l doriti pe Gogu ca Moderator la Diverse ?

DA
140
78%
NU
40
22%

Voturi totale: 180

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Re: Votati Gogu- Moderator !

Mesaj de gogu steriade » 03 Noi 2009, 15:10

nimitz scrie:gogustiucule fa ceva cati sta contoru in loc :))
pai io fac ceva da dupa aia vine altu si trage apa si nu sa mai cunoaste nimic dan munca mea ! #-o !
am avut si io nitica-putina treaba ca sa cam clatina casa da la vant sia trebuit so varuiesc .deci ai em back ! ;) ...sa curga voturilii ! <:-P
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 03 Noi 2009, 16:12

Bravo tata,adica Gogule.ai scapat de 66,ai totul la picioare,dar nu stiu am citit pe forum sau parcaceva birfe ......cred ca tot de paici pa forum,ca ai trecut in tabara ailalta,ca se lauda unul ca ti a puso,eu n as prea crede,abureli dastea da.....in definitiv daca dragoste e ce mai conteaza gaura :-$

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 03 Noi 2009, 16:55

A scapat de 66 urmeaza ... 69 ;)
Sa vedem cine o sa fie "fericitul"
Ultima oară modificat 03 Noi 2009, 16:56 de către mircea62, modificat 1 dată în total.

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 03 Noi 2009, 16:56

misu_sipanu scrie:Bravo tata,adica Gogule.ai scapat de 66,ai totul la picioare,dar nu stiu am citit pe forum sau parcaceva birfe ......cred ca tot de paici pa forum,ca ai trecut in tabara ailalta,ca se lauda unul ca ti a puso,eu n as prea crede,abureli dastea da.....in definitiv daca dragoste e ce mai conteaza gaura :-$
care vorbeste asa e fiu si fisa lu satana ca aia e matzochisti ! :-q io sunt gingas ca o floare da colt si maiubeste femeile ca sunt cuul si cizelat ca o fata mare ! :-B

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 03 Noi 2009, 17:01

mircea62 scrie:A scapat de 66 urmeaza ... 69 ;)
Sa vedem cine o sa fie "fericitul"
da si io joc la 6 din 49 si nu am fost fericit niciodata ...asa ca daca se joaca la dan 69 sansele e si mai nefericite ! :-B ~x(

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 03 Noi 2009, 19:19

Ufff,mi ai luat o piatra da pa inima Gogule,acum ca esti din tabara buna pot sa ti spun ca nu am crezut deloc birfele,tu fiind devorator de femei(nu FMI)dupa profilul tau ,si pe deasupra un fidel pina la moarte sotiei tale.Totusi mai am un of pentru care nu pot sa dorm,cred ca te am mai intrebat nu mai tin minte(normal la anii mei)daca poza din avatar iti apartine ,inseamna ca celalalt avatar cu"clatitele"era al sotiei tale dar mergeai blat?
Si alta ordine de idei,cui ai placeau clatitele,ei sau tie @-)

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 03 Noi 2009, 19:30

nu domnu aia era o poaza dea mea cu mine mai in tinerete 8-> ca eram mai zvapaiat si eram prins in anturaju la niste punkistii #-o , mantelegi ...siam zis si io sa fiu cull da ma luat uni i pa privat ca da ce nam curaj sa ma pun io la avatar ca le stric topicele cu fata aia etc etc. :-? dupa ce leam zis cate ceva da la originea mami lor siam zis ca le iau arborele genealogic in ...bip...deradere ,... ma lasat in pace siam zis sa vada si doamnele da pa forum ce mandrete da barbat sade pa forumu asta ! ;;) :-*

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 03 Noi 2009, 19:42

Laser frate!te am bagat in lista de prieteni <:-P

dannutz_1971
membru activ
membru activ

Mesaj de dannutz_1971 » 03 Noi 2009, 22:17

Gogule,Gogule !Vad ca-ti cam place aici pe pozitia asta (69) @-) Parca zambeste shi poza de pe avatarul tau =P~ sau cel putin asha i-mi pare mie :P Eu i-ti urez bafta (nu la pescuit) ;) Ci la numere cat mai mari :-*
un pescar modest !

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 04 Noi 2009, 15:31

care 69 mancavash ca am 70 pro si ma indrept vertiginos catre un scor zdrobitor fata da contracandidatii mei <:-P si am impresia ca si pa restu lumii plus stafu tehnic ia suprprins da pe mine nu ! :-h ca io stiu ca da mic ma iubeste lumea simi dadea si bani si de mancare cand stateam dageaba la coltu strazii ! ;;) daca fac 80 la suta ma inscriu la partid sa ma fac senator ca siasa cand vin agatat acasa ma ia Bubulinka in politica ! :-B

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 04 Noi 2009, 18:43

Auzi Gogule, au si eu o intrebare: e mai mult de juma' de an de cand a inceput actiunea "moderatorul", o mai fi valabila chestia sau ne lasa astia din conducere sa ne chinuim degeaba pe aici ????
Tu macar te-ai ales cu VIP-ul dar noi cu ce ramanem?? Daca ai iesi moderator am avea si noi o pila acolo sus, daca nu .... munciram si daduram cu votu' degeaba.
Asa ca tragei putin de atentie pe astia de sus si vezi cum sta treaba - ori =D> ...ori [-x
Daca e cazul baga si tu de-un referendum ca vad ca se poarta

I pup iu

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 04 Noi 2009, 19:41

mircea62 scrie:Auzi Gogule, au si eu o intrebare: e mai mult de juma' de an de cand a inceput actiunea "moderatorul", o mai fi valabila chestia sau ne lasa astia din conducere sa ne chinuim degeaba pe aici ????
Tu macar te-ai ales cu VIP-ul dar noi cu ce ramanem?? Daca ai iesi moderator am avea si noi o pila acolo sus, daca nu .... munciram si daduram cu votu' degeaba.
Asa ca tragei putin de atentie pe astia de sus si vezi cum sta treaba - ori =D> ...ori [-x
Daca e cazul baga si tu de-un referendum ca vad ca se poarta

I pup iu
nu stiu mancatiash daca mai ie valabila treaba da io pana nu vad ca scrie sub mine- modelator nu ma las ! :-B ce bashchetii mei ie onoarea mea in joc si reputatia mea da invingator ! #:-S si daca ma supar mai fac un sondaj da opinie numai asa sa vada lumea ca ma preocupa criza ! :-S ...ca veni vorba da criza dan motive da saracie la bugetu da familie si pentru ca zgarcitu ala da Kirianis nu mai da bere pa caiet ca cica sa teminat filele si nu sa mai gaseste caiet studentesc da dictando sunt nevoit de obligatia fortata sa schimb galeata sigilata 15 kg vopsea valabila :) , lavabila :-? ,cum io zice :-?? ,Danke ,multumesc frumos (:| ,cu rola fir de nailon monofiletar care stie sa stea camuflat si sa prinda peste ! >:D<
Imagine

pss.
I pup you oll ! :-* ...ma duc in beci sa mai caut ceva da schimbare ca nu mai vad tastele da sete ! <:-P

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 05 Noi 2009, 05:32

Ma ar fi mai bun avataru asta in loc da alalaltu ?
av.jpg
(1.84 KiB) Descărcat de 148 ori

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 05 Noi 2009, 18:35

Gogule,trai-ti-ar avataru' tau de bengos,bey,dupa chip si asemanare..Vezi,ai vopsea d-aia de smecheri,iti si vopsira adminii numele de sub avatar,ti-l inverzira,vere....Maaare pisicher imi esti! :noob:

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 06 Noi 2009, 03:17

gogu steriade scrie:Ma ar fi mai bun avataru asta in loc da alalaltu ?
av.jpg
Tot romanu-n prag de iarna
Da chilotii pe-o izmana,
Numai Gogu mare vip
Schimba-n avatar un chip !
=)) =)) =))

Vrei Gogule sa ne arati toate feţele din Vaslui in 2 ani ? =)) =)) =))

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”