Ce nada folositi in sezonul rece pentru pescuitul la stationar cu match,feder,etc.
Va invit sa scrieti ce tipuri de nada folositi in sezonul rece.Mentionati carei specii de pesti i se adreseaza nada respectiva. Dati exemple de combinatii de nade diferite care sporesc valoarea nadei obtinute. Specificati daca folositi aditivi si ce momeli vii adaugati in nada.Mentionati cam ce cantitate de nada este necesara pentru o partida scurta in sezonul rece.Numai bine. Mircea13
Ce nada folositi in sezonul rece
Moderator: mini_mic
Ce nada folositi in sezonul rece
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Ce nada folositi in sezonul rece
Asta e o tema de dezbatere, un formular, un chestionar, ce e? Nu se intreaba asa, daca vrei sa primesti raspuns.mircea13 scrie:Ce nada folositi in sezonul rece pentru pescuitul la stationar cu match,feder,etc.
Va invit sa scrieti ce tipuri de nada folositi in sezonul rece.Mentionati carei specii de pesti i se adreseaza nada respectiva. Dati exemple de combinatii de nade diferite care sporesc valoarea nadei obtinute. Specificati daca folositi aditivi si ce momeli vii adaugati in nada.Mentionati cam ce cantitate de nada este necesara pentru o partida scurta in sezonul rece.Numai bine. Mircea13
Incearca sa pui cate o intrebare punctuala si nu in sectiunea de competitii.
Re: Ce nada folositi in sezonul rece
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!