CUPA IERNII editia a 3 a MOARA VLASIEI 2009
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA IERNII editia a 3 a MOARA VLASIEI 2009
31.10.2009 ...situatia dupa cantarul de dimineata :
xxx.ro
31.10.2009 ...situatia dupa cantarul de pranz :
xxx.ro
- gabitzutgv
- utilizator
Ce modalitate de punctare... Mitranescu are cu 200kg mai mult ca urmatorul la cantitate, insa e pe 3...
NE PLACE VERDE... lacul2.ro
- gabitzutgv
- utilizator
preluare de pe xxx, 31.10.2009 ...situatia dupa cantarul de seara
NE PLACE VERDE... lacul2.ro
gabitzutgv scrie:Ce modalitate de punctare... Mitranescu are cu 200kg mai mult ca urmatorul la cantitate, insa e pe 3...
Din cate stiu eu sunt 2 clasamente: unul dupa cantitatea si celalalt dupa cei mai mari 5 pesti si se face o ''medie'' intre cele 2 clasamente si acela e clasamentul final.
Deci , Mitranescu are cantitatea(ca de obicei) dar nu are ''calitate'' , adica pesti mari, si deaceea este devansat pt moment , zic eu, ca banuiesc ca deja nu mai pescuieste decat cu bile tari si are timp sa prinda si dulapi pana maine.
TOTUL PENTRU CRAP
- Sandu Gabriel
- utilizator
O mica rectificare la standul 5 in echipa de ieri la pranz a intrat titular Catalin Duta............. BRAVO PITICULEgabitzutgv scrie:preluare de pe xxx, 31.10.2009 ...situatia dupa cantarul de seara
- cristian505ro
- Veteran
Punctajul e mai mult bazat pe calitate.Vezi exact pe xxx modalitatea de calcul. Pe scurt, e cel mai tare, cel cu cea mai mare cantitate, dar si cu cei mai mari 5 pesti prinsi. Asta variaza mereu si foarte repede. In special pe MV2, unde exemplarele de 10-12 kg. sunt meniul zilei. Asta l-a cam nemultumit pe Dan in primavara, cand a fost depasit de Matty care in ultima ora a luat 15 buc. si mari ( cred ,daca nu gresesc). Acum Dan e iar la un loc foarte bun, dar cu apa mica, exemplarele mari sunt acum la apa mare,la primele standuri. Dar Dan si Florin au procedat foarte bine : au cantitatea(la care nu cred ca mai pot fii depasiti) si pot oricand sa rastoarne clasamentul cu 5 capturi ca lumea, ceea ce pe MV2 se intampla curent,chiar intr-o ora.La 474 kg. in seara asta si o diferenta de 11,3 kg la cantitate/5 pesti, au sanse de loc 1. Singura problema este ca la temperatura asta exemplarele capitale nu stau in zona lor.gabitzutgv scrie:Ce modalitate de punctare... Mitranescu are cu 200kg mai mult ca urmatorul la cantitate, insa e pe 3...
Cristian Bebesel
- IULIAN C
- carpZone team
Pai......wow....se vede...aseara erau pe locul 10,asta seara sunt pe 1!Bun PITICU asta,ma' nene!gng team scrie:O mica rectificare la standul 5 in echipa de ieri la pranz a intrat titular Catalin Duta............. BRAVO PITICULEgabitzutgv scrie:preluare de pe xxx, 31.10.2009 ...situatia dupa cantarul de seara
Si stiu asta din experienta....concursul din primavara pe Moara,unde am fost in echipa si am vazut ce si cat poate!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- trei stelute
- utilizator
loculo 1 si captura Soare,locul 2 Piticul ,locul 3 Silviu Florescu,locul 4 Ghita ,locul 5 Mitranescu
--Divizia de crap al clubului GREEN LAKE .membru APCR
Felicitari tuturor ...concurentilor ,organizatorilor ,arbitrilor si administratiei baltii !
Felicitari speciale castigatorilor !
Clasament final : xxx.ro
Felicitari speciale castigatorilor !
Clasament final : xxx.ro
Bravo Piticule, ai facut-o lata din nou . Bravo Soare,felcitari pentru cele doua premii.
Felicitari si lui Tata Nitu si domnului colonel, un loc pe podium meritat
ps. Se poate castiga si cu rulota
Felicitari si lui Tata Nitu si domnului colonel, un loc pe podium meritat
ps. Se poate castiga si cu rulota
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Marian Constantin
- Veteran
Felicitari Soare .
Felicitari piticule , ai reusit sa duci echipa de pe locul 13 pe locul 2 . Te propun sa devii detinatorul premiului pentru '' Echipa anului 2009 din CarpZone '' , ai castigat cele mai multe podiumuri pe 2009 si asta datorita tie in special .
Felicitari Dane , pentru noi tot pe locul 1 ramai .........
Felicitari piticule , ai reusit sa duci echipa de pe locul 13 pe locul 2 . Te propun sa devii detinatorul premiului pentru '' Echipa anului 2009 din CarpZone '' , ai castigat cele mai multe podiumuri pe 2009 si asta datorita tie in special .
Felicitari Dane , pentru noi tot pe locul 1 ramai .........
- sky_sergiu
- membru activ
felicitari castigorilor felicitari echipa buzoiana premiul artistic cu stiuca aia e asigurat
- IULIAN C
- carpZone team
Felicitari pt captura aia de 4,8,pacat ca nu se puncteaza!sky_sergiu scrie:felicitari castigorilor felicitari echipa buzoiana premiul artistic cu stiuca aia e asigurat
Ma bucur sa vad si echipe de Buzoieni in concursuri!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- sky_sergiu
- membru activ
iulian am fost si eu in stand la captura de stiuca a fost ceva spectaculos mai ales ca a oferit si o lumanare si o iluzie de cteno un concurs superb privit de margini, felicitari carp zone, felicitari organizatorilor