lansete crap
Moderatori: gor965, florentiniuga
- moga lucian claudiu
- junior
lansete crap
Ce parere aveti de betele de crap de la baracuda mustang 3,90m si 3,5lbs?
Re: lansete crap
moga lucian claudiu scrie:Ce parere aveti de betele de crap de la baracuda mustang 3,90m si 3,5lbs?
Sunt lanasate ok baracuda mustang, dar aproximativ la aceeasi bani (in jur de 160-170 Lei), poti opta pentru lansetele de la FL Excelent Carp sau FL Master Carp, ambele 3.90 m si 4.25 lbs . Eu le folosesc de aproximativ 1 an de zile si sunt execeptionale raport calitate/pret.
O lanseta are in jur de 400 gr si dotata cu o mulineta gen Okuma PowerLiner 865=> distantele de 120m foarte usor de atins.
vreau sa achizitionez 4 Mission Carp I 3.60m/3lbs Producator: Cormoran si as vrea sa stiu parerile voastre.
multumesc mult
multumesc mult
Ia-ti mustangurile ! Cele de la FL de 4.25 mi se par mai proaste decat Baracuda. Am acasa un FL 4.25 si un Mustang 3.5lbs pt. teste ca vad care-mi plac si clar o sa-mi iau Mustangurile.
Mustangurile sant cam moi si au inelele de proasta calitate ( colturoase ) in schimb lansetele FL superior carp sant mai rapide si au inelele de calitate plus ca au plecarea de 50 mm http://www.profishing.ro/Lansete/Crap/L ... -2447.html .Eu as alege Fl fara discutie
- Razvan Garcea
- senior
te-ai gandit cumva si la hakuyo mtx?
sunt foarte bune si tin la tavaleala extraordinar de bine
sunt foarte bune si tin la tavaleala extraordinar de bine
SENIOR CRAP CLUB
Intradevar Hakuyo mtx nu au vopsea si lac pe blank ..... blankul este slefuit direct cu apa pana devine catifelat ....aceeasi tehnologie de slefuire este folosita si la betele free spirit hi s 200 care costa 18 milioane bucata .Lansetele Fl superior carp sant date cu o vopsea mata si nu au lac deloc pe ele ....dar in timp se zgarie daca le tarasti prin pietrele de pe mal .Baracuda mustang au lac pe blank si se zgarie instantaneu ...aratind urat de tot dupa cateva partide de pescuit
Toate lansetele Free Spirit au finisajul acela mat, asa zis etern, nu numai hi s 200. Rizi pt. ca sint finisate asa, sau pt. ca sint 18 milioane si ai crede ca fraierii dau banii astia, cind Hakuyo fac bete la fel ?
Radeam de pretul lansetelor free spirit .....mai ales pe criza asta ......cine o cumpara asemenea lucruri scumpe ? Cand am vazut pretul lor pe saitul firmei importatoare nu mi a venit sa cred ....am stat sa inumar cifrele de 5 ori de la coada la cap
Da,intr-adevar,exagerat de scumpe.Iti dai seama,scoti bani din banca ca sa-ti cumperi un set de bete...
Nu se merita
Nu se merita
Sau mustang II 3.90 , 3,5 lbs (sunt pe negru,fata de mustang 1 care sunt maro) . Parca au si inel de plecare de 50 , costa doar 130 ron noi si sunt super ok pt. incepatori !