telescopice de crap

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
marian_popescu
Veteran
Veteran

telescopice de crap

Mesaj de marian_popescu » 29 Oct 2009, 23:27

salutare
din diverse motive, as dori sa renunt la betele din doua bucati pe care le folosesc in prezent in favoarea celor telescopice
de ani buni visez la gipo prestige telecarp. s-au gasit pe reducere dupa ce mi le-am cumparat eu pe astea din bucati. si acum pretul este de 171 lei pentru varianta de 3,90 cu 3,5 lbs, dar nu se mai gasesc decat vreo 3 bucati raspandite prin reprezentante gipo din toata tara. Mi-ar conveni si modelul de 3,90 cu 3 lbs, la 200 de lei bucata, dar nu se gasesc la mine in judet, ci pe comanda de la alte reprezentate din tara, iar modelul de 3,60 cu 3 lbs nu a suferit nicio reducere, este in continuare 350 de lei
mai cunosc si un model de la energo, president dx kevlar, de 3,60 cu 3 lbs, dar mi se pare urata cu doar 4 inele. stiu ca este rezistenta si arunca foarte bine, dar nu imi place mie. punct
vreau sa trec pe telescopice pentru ca imi sunt mult mai usor de transportat si, in acelasi timp, le montez mult mai repede fata de cele din bucati, ba chiar pot pleca cu mulinetele si monturile gata pregatite de-acasa. iar in partidele de duminica pe care mi se permit eu...timpul este foarte pretios
si sa nu incepeti cu faze de genul prea multe imbinari, se rupe, ia-ti mai bine din 3 bucati etc. sunt lansete pe care le cunosc, sunt testate si paratestate, inclusiv folosite ca spod, arunca foarte bine si nu am vazut niciuna rupta. la pescuit ma impac foarte bune cu ale mele, dar pana le montez si pana le strang...
problema e ca gipo prestige de 3,90 nu prea gasesti, iar energo dx kevlar de 3,90 nu am vazut
m-ar interesa informatii despre alte marci de lansete telescopice care sa se incadreze in jurul a 200 de lei bucata si despre care stiti ca sunt catusi de cat performante (pentru niste bete in banii astia). nu conteaza daca e vreo marca super consacrata sau ceva de europa. am inteles ca si maver sau jaxon au modele destul de bunicele in gama asta, dar si hakuyo am auzit ca fac lansete rezistente
multumesc anticipat
Fishing is life. The rest...just details

_Cristi_
junior
junior

Re: telescopice de crap

Mesaj de _Cristi_ » 30 Oct 2009, 03:28

Salut, sper sa gasesti compromisul ideal si sa ma anunti si pe mine. Spre asta tind si eu...nu vreau sa renunt la bete din 2 buc, dar pentru dunare am tras concluzia ca sunt cea mai buna varianta...telescopice. Am fost ieri pe bent, saltava si alionte intr-o zi scuta de iarna, un chin cu..din 2(doua bucati). Totusi as ramane la 3.6m - 3.5lbs. Nu m-am interesat pana acum de ce ofera piata, deoarece 80% o ard pe rapitori..dar...un pat de nada, un crap - 2, un dridu pe gropi, intra la egalitate.. Oricum cred ca gasesti tu o varianta de nisa....astept sfaturi.

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 30 Oct 2009, 07:44

vezi aici ca aici s-a mai discutat

Telescopice de crap

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 30 Oct 2009, 20:00

cristi???
...in sfarsit
da, pot sa te anunt...gipo prestige telecarp de 3,90 cu 3,5 lbs
daca gasesc la mana a doua, in stare buna si la pret rezonabil le iau fara sa ma gandesc
am mai vazut niste garbolino de 3,60 cu 2,75 lbs, la gipo. misto rau lansetele, dar nu cred ca imi permit sa arunc naditori masivi sau plumb cu saculet solubil. pentru plumbi de 70-80 de grame sunt bestiale

scuze ca am deschis un topic nou, daca e o problema, rog moderatorii sa mute postarile la topicul initial si sa il stearga pe acesta, daca se poate
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”