Râme înţepate sau rime înţepatoare !

sa mai radem un pic

Moderatori: Qnyx, pharaoh

Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Scrie răspuns
tavimai
Veteran
Veteran

Re: Râme înţepate sau rime înţepatoare !

Mesaj de tavimai » 20 Oct 2009, 17:08

Fa-bula cumparatorului incepator intrigat

Hai la neica sa te ...stoarca,
Bani sa-ti ia, el, multi pe barca !
Ca-ti vinde el, "smecherul fin" ,
MAI SCUMPA VECHEA SCULA CA IN MAGAZIN !
Iar "junioru"-atunci de-l critica pe "boss"
Cum ca asa-si arata el, obrazu gros,
E rau lovit la bot si obrajor,
De "paznicul" numit moderator !
-"Tre sa taci si sa citesti !
-Sa cumperi doar daca doresti !
-Hotia ce o vezi, n-o comentezi !
-Chiar daca-ti vine sa ...turbezi" !

Morala :

1)
Cand esti mic,
Nu stii nimic,
Taci de-i acra si friptura ,
Ca sa nu-ti ..."infunde gura" !

2)
Tre sa stii frate de-acum,
Cum sa ..."taci pe-acest forum",
Ca astia te invata "scoala",
Cum ca "nu iti fierbe oala " !

3)
De vrei sa te redresezi,
Tu sa lauzi tot ce vezi !
Pe punte ca sa "treci tu lacu",
Sa te faci ..."frate cu dracu" !

4)
Cand mai faci vreodata "spume",
Comenteaza ici la "glume" !
C-acilea viata-i mai draguta ,
Si nu-ti iau astia ..."boii tai de la caruta " !
=)) =)) =))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 21 Oct 2009, 00:05

Mai vine soarele si pe ulita noastra !

Cu mult greu si cu sudoare,
Dup-a sarbilor "dezinfectare",
Rangersi mari si ingamfati,
Astazi fura..."URZICATI" !
=)) =)) =))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 21 Oct 2009, 13:08

Petre-scu-la Urziceni
Fain surprize explodeaza !
Dupa ei alti "martieni"
Prin Europa-i copiaza ?
=))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 21 Oct 2009, 14:00

SPECULA TEMBELA

Vad aci pe site,
Suita pe schela,
De boi si de vite,
Specula tembela !

Un om intrigat
Cand s-a pronuntat
Pus sa stea "o tura"
Ia si-un pumn in gura !

Moderati-l frati,
Moderati vanjos !
Oameni excrocati,
Credeti ca-i frumos ?

Dar va zice omu,
Cu amar si chin,
Ca de-arsuri "ca Ciomu",
Este situl plin !

Ce te prinzi de par,
Cand vezi adevar ?
Zic:-LASATI IN PRAG,
ADEVARUL DRAG !

Tun de vrei sa dai,
Du-te tragi o dusca !
De-ti raspunde-i bai ,
Altul cu o pusca ?

Drepte efemere,
Pentru noi mistere,
La noi e placere,
Furt, amar si fiere ?

Lasati fratilor oamenii sa comenteze vizavi de pret si calitate cu argumente !Prea in vazul lumii doriti sa excrocati !
Si culmea !Cu aprobarea moderatorilor !Nu este nici o jignire cand cineva atentioneaza ca respectivul produs se gaseste nou si mai ieftin in magazinul x sau y !

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 22 Oct 2009, 03:01

Legea cea noua

Aparu o lege iara ,
La pescari si pesti in tara ,
Insa ea ne infioara,
Ca-i ca vechea de neclara !
=)) =)) =))

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 22 Oct 2009, 22:25

tavimai scrie:.................
Lasati fratilor oamenii sa comenteze vizavi de pret si calitate cu argumente !Prea in vazul lumii doriti sa excrocati !
Si culmea !Cu aprobarea moderatorilor !Nu este nici o jignire cand cineva atentioneaza ca respectivul produs se gaseste nou si mai ieftin in magazinul x sau y !
De cele mai multe ori comentariile pe marginea preturilor in aceea zona de "bazar" starnesc conflicte si incarca forumul de postari pripite ,ca sa nu spun inutile . Nu-ti convine pretul ,nu te bagi in vanzarea omului sa- i strici topicul si sa creezi animozitati ! Sa fim seriosi , nu suntem in anii 90 sa nu avem habar ce vinde unul si altul...daca cineva cere un pret pe care-l consideri initial prea mare , iti e suficient un click si tata Google sa te lamuresti daca e ceva in neregula !Si cumparatorii stiu asta si vanzatorii !...doar din cand in cand se mai trezeste cate un militian ,care stie el , c-a vazut la X ,acum Y ani ,produsul Z ,cu pretul W ,care e mai mic decat ...bla ,bla ,bla ! S-a creeat expres o rubrica de Feedback ptr. a posta acolo nemultumiri sau dupa caz ,multumiri legat de produsele vandute/cumparate de catre useri . Avem reclamatii pana acum ? :-?
Dl Tavi ,cu tot respectul ,incercati sa priviti problema nu doar din unghiul care va convine ! ;)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 27 Oct 2009, 16:27

gor965 scrie:
tavimai scrie:.................
De cele mai multe ori comentariile pe marginea preturilor in aceea zona de "bazar" starnesc conflicte si incarca forumul de postari pripite ,ca sa nu spun inutile . Nu-ti convine pretul ,nu te bagi in vanzarea omului sa- i strici topicul si sa creezi animozitati ! Sa fim seriosi , nu suntem in anii 90 sa nu avem habar ce vinde unul si altul...daca cineva cere un pret pe care-l consideri initial prea mare , iti e suficient un click si tata Google sa te lamuresti daca e ceva in neregula !Si cumparatorii stiu asta si vanzatorii !...doar din cand in cand se mai trezeste cate un militian ,care stie el , c-a vazut la X ,acum Y ani ,produsul Z ,cu pretul W ,care e mai mic decat ...bla ,bla ,bla ! S-a creeat expres o rubrica de Feedback ptr. a posta acolo nemultumiri sau dupa caz ,multumiri legat de produsele vandute/cumparate de catre useri . Avem reclamatii pana acum ? :-?
Dl Tavi ,cu tot respectul ,incercati sa priviti problema nu doar din unghiul care va convine ! ;)
Nu se poate interpreta ca o lipsa de respect un comentariu la adresa unui pret exagerat sau la adresa calitatii daca este facut cu bun simt si fara tentativa de a jigni !Spre surprinderea dvs. , punctul meu de vedere,asa zisul "unghi",este identic cu al altora,care sunt destul de multi,tinand seama ca sunt multi care renunta sa mai posteze de frica atentionarilor si amenintarilor deja facute !Chiar daca deranjeaza trebuie spus ca "atitudine de militian" este cea care incurajeaza,mascheaza sau aproba tentativele de specula sau inselatorie .

Tu din care unghi privesti,
Cand pe forum mai citesti ?
Bunul simt de unde-ncepe ?
De la "tras" sau..." luat tepe " ?

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 27 Oct 2009, 23:10

tavimai scrie:.... sunt multi care renunta sa mai posteze de frica atentionarilor si amenintarilor deja facute !...
Atentionati ,poate ,daca au incalcat regulamentul...dar amenintati ? ...cine ? cand ? ...dati-mi pe privat cateva nume (nick-uri) de useri care au fost amenintati !
Cand citesc cele pe care le scrieti am impresia ca eu fac parte din inchizitie , iar dvs. sunteti printre ultimii "vrajitori" in viata ! >:)

Imagine

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 28 Oct 2009, 00:12

gor965 scrie: Atentionati ,poate ,daca au incalcat regulamentul...dar amenintati ? ...cine ? cand ? ...dati-mi pe privat cateva nume (nick-uri) de useri care au fost amenintati !
Cand citesc cele pe care le scrieti am impresia ca eu fac parte din inchizitie , iar dvs. sunteti printre ultimii "vrajitori" in viata ! >:)
Sa nu exageram !Si "atentionarile" tot niste "amenintari " sunt dar nu va acuza nimeni de vreo tentativa de crima ! :)) Daca-i spui omului ca-i stergi postarea daca..asa si pe dincolo,...aia tot o amenintare este, fara ca omul sa fie nevoit sa apeleze la mascati ca sa se apere ! :))
Am mai scris undeva si cred ca este cazul sa ma repet,ca am incredere in "reactiile" dumitale chiar daca uneori avem pareri diferite ! =D> (de ex. cazul de fata cu demascarea "tepelor" ) Imi vine sa strig :"-Si totusi se invarte !" dar " ma tem de foc ca dracu de tamaie !" =)) ...si nu care cumva sa-mi dispara iar 150 de postari ca in vara ca oricand se poate strica aparatura sau se poate arde vreo siguranta ! =)) =)) =)) Io zic s-o lasam "mai moale" ca ..."se-ngroasa gluma" si se pare ca numai noi doi citim ce scriem ! =)) Ne-o fi iesit gluma nesarata ? =))

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Oct 2009, 15:15

Domne' ,eu am citit o groaza de anunturi la viata mea ,dar pe forumurile de pescuit n-am prea dat de multe tzepe ! Ca unii cer un pret considerat exagerat de catre altii , e doar treaba si stategia lor de vanzare . In conditiile actuale ,fluctuatia acestor preturi in timp mediu si lung creeaza discrepante destul de mari...in general ,vanzatorul isi ia ca pret de referinta costul cel mai mare al produsului (ori la achizitie ,ori in magazin la momentul actual ) si in functie de acel pret va stabilii valoarea actuala a produsului supus spre vanzare ! Daca preturile ar fii stabile in timp n-am mai purta discutia asta (valoarea produselor SH ar scadea doar datorita uzurii fizice si a celei morale ). Ce dorim noi sa evitam este : abuzul de posturi in zona de bazar de catre "atotstiutorii" de preturi corecte , impunerea unui pret de vanzare ori sugerarea indirecta ca anumiti useri vor sa-si insele colegii de forum ! Peste tot afacerile sunt bune si mai putin bune (c-asa e-n tenis ! :))...vorba lui Toma Caragiu ) dar atata timp cat preturile pot fii verificate imediat iar negocierea este permisa oricand , mie mi-e greu sa cred ca unii se gandesc la tzepe (inselatorie ,la propriu) pe un astfel de sit !
Ma opresc aici ...posturile mele si-au pierdut rimele ...si nici nu mai inteapa cum trebuie ! :))
Toate cele bune !

Imagine

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 30 Oct 2009, 00:13

gor965 scrie:Domne' ,eu am citit o groaza de anunturi la viata mea ,dar pe forumurile de pescuit n-am prea dat de multe tzepe ! Ca unii cer un pret considerat exagerat de catre altii , e doar treaba si stategia lor de vanzare .
In conditiile actuale ,fluctuatia acestor preturi in timp mediu si lung creeaza discrepante destul de mari...in general ,vanzatorul isi ia ca pret de referinta costul cel mai mare al produsului (ori la achizitie ,ori in magazin la momentul actual ) si in functie de acel pret va stabilii valoarea actuala a produsului supus spre vanzare ! Daca preturile ar fii stabile in timp n-am mai purta discutia asta (valoarea produselor SH ar scadea doar datorita uzurii fizice si a celei morale ). Ce dorim noi sa evitam este : abuzul de posturi in zona de bazar de catre "atotstiutorii" de preturi corecte , impunerea unui pret de vanzare ori sugerarea indirecta ca anumiti useri vor sa-si insele colegii de forum ! Peste tot afacerile sunt bune si mai putin bune (c-asa e-n tenis ! :))...vorba lui Toma Caragiu ) dar atata timp cat preturile pot fii verificate imediat iar negocierea este permisa oricand , mie mi-e greu sa cred ca unii se gandesc la tzepe (inselatorie ,la propriu) pe un astfel de sit !
Ma opresc aici ...posturile mele si-au pierdut rimele ...si nici nu mai inteapa cum trebuie ! :))
Toate cele bune !

Care va sa zica nu e teapa ci doar o mica tepulita ? =)) =)) =))

Asa putem discuta la nesfarsit...Dar sa stii ca este hazliu sa urmaresti cum ,dupa ce este semnalat pretul ala exagerat,se fac "reduceri de sezon" substantiale ! =)) =)) =)) ..sau este declarata "marfa vanduta " ! =)) =)) =))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 04 Noi 2009, 00:44

E p-acilea un "sobor"
Ce-i numim "moderator".
Zilnic astia tot triaza,
Si-ndreapta fraza cu fraza !
Eu le-aprind lampa in drum,
Ca sa vada ei acum,
Cum se fac azi cumparari,
Chiar la topicul "vanzari" !
=)) =)) =))

N-o fi asta un "of-top"
Sau doresti si ai un scop !?
=)) =)) =))
Moderarea-i un "carici",
Cand e vorba de amici ?
=)) =)) =))
Cand tot fac "astia" la "fente",
Au doua regulamente ?
=)) =)) =))
Unul mare,pentru noi,
Si-al lor e volumul 2 ?
=)) =)) =))
ASTA-I FRATE CA LA "STAT"
MODERARE DE...RAHAT !

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 04 Noi 2009, 01:19

tavimai scrie:E p-acilea un "sobor"
Ce-i numim "moderator".
Zilnic astia tot triaza,
Ca sa vada ei acum,
=)) =)) =))

N-o fi asta un "of-top"
=)) =)) =))
Moderarea-i un "carici",
Cand e vorba de amici ?
=)) =)) =))
Au doua regulamente ?
=)) =)) =))
Unul mare,pentru noi,
Si-al lor e volumul 2 ?
=)) =)) =))
MODERARE DE...RAHAT !

De rahat sa fim cu totii, ca ne meritam unii pe altii ! :)) ...salveaza repede ce poti !... maine dimineata avem programata o pana de curent ! =))

Imagine

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 04 Noi 2009, 04:21

gor965 scrie:
tavimai scrie:E p-acilea un "sobor"
Ce-i numim "moderator".
Zilnic astia tot triaza,
Ca sa vada ei acum,
=)) =)) =))

N-o fi asta un "of-top"
=)) =)) =))
Moderarea-i un "carici",
Cand e vorba de amici ?
=)) =)) =))
Au doua regulamente ?
=)) =)) =))
Unul mare,pentru noi,
Si-al lor e volumul 2 ?
=)) =)) =))
MODERARE DE...RAHAT !

De rahat sa fim cu totii, ca ne meritam unii pe altii ! :)) ...salveaza repede ce poti !... maine dimineata avem programata o pana de curent ! =))

=D> =D> =D> =D> =D>
=)) =)) =)) =)) =)) =))
N-am somn dar nici nu mai apuc sa confectionez arca pana la dimineata !(poate vreo 2-3 linguri si voblere ! =)) )

Dac-o fi sa fie
Potopu sa vie,
Nu salvez nimica !
Nu ma prinde frica !
Ca deja-s calit,
Si n-am obosit,
De-o-ntrerup n seri,
Iar capat puteri !
Si la reluare,
Eu revin mai tare!
Iar de-o fi sa mor,
Ici, de...mana lor,
Sa-mi faca doar mie,
Pana de curent,
Ii reclam la SIE,
Si la parlament !
Si-o sa zic asa:
-Ce "pana" mea ?
-E "pana" mea !
Si fac apoi ca vreau cu ea !(sau pe ea )
=)) =)) =))
Bag seama ca ajunsei "inamicul public nr. 1 " p-acilea !? =))-Sa ma mut...Sa nu ma mut ! =)) Da-s mai fericit decat altii la care li s-a dat foc la casa ca am fost anuntat dinainte cu o zi ! =)) Daca ma anunti si la cutremure cu 12 ore inainte esti un zeu ! =))

Ce ma sparg de ras acum,
Ce haioasa performanta,
Grijiti ca iar va face -BUMMM !
Ca iar umblati la ...siguranta !

Spuneti aicea sa se stie ,
E rea vointa sau prostie !
Sau v-a intrat in vene-o boala
Sa faceti ici ..."de pene scoala "!

=)) =)) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 04 Noi 2009, 15:22

vezi nea Tavi io am vrut sati zic ca astia are lista neagra :!! si ne vaneaza pa toti si ne cenzureaza ca pa martiri inainte sa ne execute in direct si in reliuare la OTv #-o . ca asa e cand sa oftica ca vede lumea ca face greseli moderatoru . #:-S face bascalie ca taie curentu da da fapt ei sterge fac pariu :-@ .daca ajung io modelator sa vezi atunci trai pa vatrai pa banii lu Florentin . <:-P iau generator pa motorina + benzina iau hard copiez tot ,decat daca da o bomba pa casa sa sa stearga ceva din necrologu meu in rest ales bules la mine e - casaforte !!!
Traiasca netu liber ! **== Free Wlilly si Fliper ! **== Votati Gogu ! **== Gogu emare ! **== Gogu e si mai mare ! **== . America ...
good bless AMERICA.gif
(7.07 KiB) Descărcat de 58 ori
...si mai era ceva ... :-?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Scrie răspuns

Înapoi la “Glume”