CUPA A.P.S.-HD JUNIOR
Moderator: florentiniuga
CUPA A.P.S.-HD JUNIOR
In luna Iunie vom organiza a 3-a editie a Cupei APS-HD junior la pescuit sportiv la care vor participa copii cu virsta pina la 14 ani .
Vor fi premiati cu cupe , medalii si scule de pescuit primi trei clasati , de asemenea se mai premiaza si cea mai mare captura cu o cupa si de asemenea se mai premiaza si cel mai ghimionist junior pescar. De asemenea vor fi premiati toti participantii cu scule de pescuit , diplome .tricouri si racoritoare. Toate cheltuielile vor fi suportate de catre APS-HD.
Sper ca asemenea concursuri se vor face in toate judetele tarii de catre asociatiile de pescuit. :roll: :twisted:
Vor fi premiati cu cupe , medalii si scule de pescuit primi trei clasati , de asemenea se mai premiaza si cea mai mare captura cu o cupa si de asemenea se mai premiaza si cel mai ghimionist junior pescar. De asemenea vor fi premiati toti participantii cu scule de pescuit , diplome .tricouri si racoritoare. Toate cheltuielile vor fi suportate de catre APS-HD.
Sper ca asemenea concursuri se vor face in toate judetele tarii de catre asociatiile de pescuit. :roll: :twisted:
Re: CUPA A.P.S.-HD JUNIOR
nu va suparetzi?
unde va avea loc competitzia de juniori?
unde va avea loc competitzia de juniori?
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
APCR-ul a organizat deja multe, de asemenea gen..si mai nou si caritabile
APCR
Concursul se va desafasura la mine pe balta.
unde se fac inscrieri????.....cat costa???
Inscrierile se fac la Presedintele APS-HD.
Conditia de inscriere este sa nu fi depasit virsta de 14 ani si sa fie membru APS-HD.
Conditia de inscriere este sa nu fi depasit virsta de 14 ani si sa fie membru APS-HD.
APSHD scrie:Inscrierile se fac la Presedintele APS-HD.
am si eu o intrebare . cum devin membru aps-hd???
si imi puteti spune unde se tine competitia???
unde se fac inscrierile ca as vrea sa particip si eu fir intins
- pescar_adevarat
- junior
In Timisoara nu se organizeaza si daka se organizeaza va rog sa imi spuneti cand unde plz .Ms anticipat si FIR INTINS LA TOTII