HAKUYO MTX 3.9m
Moderatori: gor965, florentiniuga
HAKUYO MTX 3.9m
An avut ocazia sa testez aceste lansete cu actiune de 4,25lb. Au fost super! Si nu erau lansete de en-gros.
Pe un alt site am gasit ca aceste lansete se gasesc si cu actiune de 3,5lb si chiar de 3lb.
As dori sa mai aud si alte pareri despre aceste lansete si de la alte persoane.
Cum se comporta in dril, in aruncare, etc.
Eventual niste preturi.
Va multumesc!
Pe un alt site am gasit ca aceste lansete se gasesc si cu actiune de 3,5lb si chiar de 3lb.
As dori sa mai aud si alte pareri despre aceste lansete si de la alte persoane.
Cum se comporta in dril, in aruncare, etc.
Eventual niste preturi.
Va multumesc!
Re: HAKUYO MTX 3.9m
nu erau lansete de "en-gros"?aaa!!!inseamna ca erau de "Obor"!cine te-a mintit?
- Razvan Garcea
- senior
daca vreti cu adevarat sa stiti ce este hakuyo mtx adresatii intrebarea aceasta lui Dan Mitranescu
stiu ca el le comercializeaza si mai am impresia ca el este si importatorul acestor lansete
de pareri am auzit numai pareri bune
nu mai faceti firmatii de care habar nu aveti
sau poate va place sa dati la peste numai cu firme sa spuna lumea :ia uite bastanii
stiu ca el le comercializeaza si mai am impresia ca el este si importatorul acestor lansete
sau poate va place sa dati la peste numai cu firme sa spuna lumea :ia uite bastanii
SENIOR CRAP CLUB
ai dreptate ca si el le comercializeaza dar nu este si importator si nu este singuru care poate da detalii despre aceste beteshimano scrie:daca vreti cu adevarat sa stiti ce este hakuyo mtx adresatii intrebarea aceasta lui Dan Mitranescu
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Madalin Dirla
- Veteran
nando scrie:ai dreptate ca si el le comercializeaza dar nu este si importator si nu este singuru care poate da detalii despre aceste beteshimano scrie:daca vreti cu adevarat sa stiti ce este hakuyo mtx adresatii intrebarea aceasta lui Dan Mitranescu
Nu este singurul...............ci doar inegalabilul !!!
- marian_popescu
- Veteran
la campionatul mondial din franta a pescuit cu hakuyo mtx si mulinete okuma axeon. si a obtinut cea mai buna clasare dintre echipele romanesti
felicitari. tot respectul
felicitari. tot respectul
Fishing is life. The rest...just details
- Madalin Dirla
- Veteran
el stie cel mai bine cum sa le puna in valoare !!nando scrie:de ce???????????????
cred ca dormi in pantofi!...ia du-te matale frumusel la Niro si arunca un ochi pe acolo si dupa gandeste putin mai adanc:oare chinezii astia iau marfa de la romani?shimano scrie:daca vreti cu adevarat sa stiti ce este hakuyo mtx adresatii intrebarea aceasta lui Dan Mitranescu
ce crezi ca zice gradinarul de castravetii lui?
eu si nando i-am spus omului doar de unde sa le ia...ATAT...mai departe ai visat tu...incerci sa starnesti o polemica
inchei cu ce am inceput...dormi in pantofi!
- freeman2008
- utilizator
nastase scrie:la Dong...
salut...sti cumva in niro la ce stand este Dong? sau cum ajung la standul lui?
multumesc
- Madalin Dirla
- Veteran
Ti-a raspuns dl. marian_popescu,citeste si tu cap coada postarilenando scrie:argumenteaza te rog
poate sint mai greu de cap . nu inteleg. [ daca sti sa citesti printre rinduri]
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE