Vand 4 ATTACK FR 6500 Noi
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 4 ATTACK FR 6500 Noi
Am un prieten care a cumparat 4 mulinete si a mai primit cadou alte 4 , asa ca vrea sa vanda 4 bucati ATTACK FR 6500.
Pretul este de 170 RON bucata.
Mulinetele sunt noi si au fost cumparate in urma cu 3 zile, de la gipo cu 230 ron bucata.
Cei interesati va rog sa imi lasati mesaj sau sa scrieti in acest topic, sa va dau numarul lui de telefon pe privat.
Pretul este de 170 RON bucata.
Mulinetele sunt noi si au fost cumparate in urma cu 3 zile, de la gipo cu 230 ron bucata.
Cei interesati va rog sa imi lasati mesaj sau sa scrieti in acest topic, sa va dau numarul lui de telefon pe privat.
TOTUL PENTRU CRAP
- Razvan Garcea
- senior
Re: Vand 4 ATTACK FR 6500 Noi
frate o fi foame dar nici sa le dea pe degeaba nu se poatefanefish scrie:dau 500 ron pe ele luni
sunt nepipaite ,doar scoase din magazin si vrei sa-ti scada 220 ron?
asta nu este bazar frate ,este curata tiganeala

SENIOR CRAP CLUB
fanefish scrie:dau 500 ron pe ele luni
Multumesc pentru oferta dar pretul de 650 ron nu este negociabil si nu include nici rola de fir.
TOTUL PENTRU CRAP
eu am oferit nu am obligat pe nimeni sa m-i le dea si nici nu m-am tiganit cu nimeni imi pare rau daca am deranjat pe cineva
Clubul Sportiv Overten

Always C&R

Always C&R
Stai linistit ca am inteles si nu ai de ce sa te scuzi pentru ca nu ai deranjat pe nimeni.
Numai bine
Numai bine
TOTUL PENTRU CRAP
Mai am o singura mulineta la pretul de 160 ron si anuntul este valabil doar pentru cei din bucuresti.
TOTUL PENTRU CRAP