cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Da, Zamfi, delta aia cu muntele lu" Venus ne va aduce mai mari satisfactii.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
munte ,nemunte,tot delta dunarii ramine pt mine raiul pe pamint,in pofida revoltei ce ma cuprinde vazind cum pe an ce trece se degradeaza deja am intrat in febra pregatirilor desi mai este mult pina la primavara,dar planuri ,vise si cumparaturi incep sa imi dea tarcoale informare strict confidentiala -s au prins doi monstrii de peste 30kg la broscuta pe locul meu.sper in primavara sai prind pe bunicii cu mustatile cele mai lungi
Hei! Sebi! Ia-o mai moale cu pregatirile si cumparaturile. Ca poate in curand vom pescui in delta integrale sau in delta force sau in alte delte, vorba lui Zamfi . Nu pot sa ma gandesc ca Zamfi vorbea de delte gen Nipru, Nil, Eufrat, etc. . Cine poate ajunge acolo decat o mana de bogatasi. Avem una din putinele delte ale lumii si ne batem joc de ea. O avem la indemana si nu o pretuim .
mam acrit ,sincer,sa ne tot dam dreptate unu la altul si sa ne plangem ca babele.trebuie sa si actionam ,atitudine ,vot,organizare etc.si credema sorin in pofida a tot ce se intampla rau cu delta ,acolo e singurul loc unde eu pot sa pescuiesc, si nu numai ,linistit nas schimba locul pt nici o delta din lume,si sincer nici cu bogatasi nu mas duce la pescuit
ai dreptate !!!
stiu sorin,mereu aud chestia asta acum fara gluma ,hai sa planificam o iesire in primavara impreuna,pe locul meu sau pe al tau ,sa luam mai abitir atitudine,sa facem k1cu crapii,sa tragem somnii de mustata,si sa le facem in ciuda salailor cu obletii de la mama lor,si in esenta sa profitam ,cat inca mai putem PESCUI LINISTIT IN DELTA PS.nu uita sacii menajeri si gafele ascutite pt opincari
ai dreptate!!!
oo scuze cred ca trebuia sa postez la topicul cu bancuri sau diverse ,caci aici numai despre pescuitul linistit in delta se vb si despre solutii pt salvarea ei.scuze din nou promit ca nu mai fac
Da Sebica, dar daca postezi la bancuri sau altundeva e totuna. Dar macar unele bancuri au o orientare: cum sa... pescuiesc linistit in delta. Ha, ha, ha ...si asa mai departe. Tu zici ca fac bancuri sau glume ? Tu care spuneai sa mergem pe Marte, cum ca s-a descoperit apa...? Eu cred ca rasul indreapta moravurile. Sunt in schimb unii pe care nu-i poate indrepta decat "paltonul de blana",sau coparseul. Mai bine zis ce se naste prin dos tot rahat se numeste. Niste parveniti, imbogatiti in vremurile tulburi "postrevolutionare" considera ca sunt asemeni contilor sau baronilor de odinioara si au tot dreptul asupra fondurilor de vanatoare si pescuit. Habar n-au de vanatoare sau pescuit, dar din snobism "baga" jdemilioane in arme sau bete sau concesioneaza jde hectare... Si ucid tot ce pica in catare si respectiv in carlig. Si daca nu pica la carlig va pica la curent alternativ dar continuu, ca baronul trebuie sa-si umple burdihanul lui si al invitatilor din tari straine. Pentru cunoscatori : Zombori! Balabusta hacuieste delta de ani de zile si nimeni nu ii gaseste ac de cojoc. Nimeni nu este asa de potent sa scoata din stanca Excaliburul care sa reteze capetele Hidrei din Lerna? Dar Excalibur era intr-o alta tara, mitologica Hidra in alta tara, iar eu am avut ghinionul sa ma nasc intr-o tara de aserviti. Cred ca sunt printre cei 20% care sunt mandri ca sunt romani, si totodata printre cei 80% carora le e sila. De mandrie nu este cazul sa povestim, in schimb de sila este: suntem pe moarte! Si cui nu-i e sila de moarte?...de taxele si impozitele aberante pentru o tara aflata, nu in criza, ci in colaps...de carmuitori care considera ca tara asta e propria lor mosie in care impart guverne si parlamente, iar bietul popor roman sta tamp si nu stie cu cine sa voteze...
In final, tu pescar sportiv, macar tu fa ce trebuie: gandeste-te ca "maine" tot tu vei reveni in acelasi loc!
In final, tu pescar sportiv, macar tu fa ce trebuie: gandeste-te ca "maine" tot tu vei reveni in acelasi loc!
prefer sa visez ,sa imi fac planuri si in esenta sa sper ,la un pescuit linistit in delta si sa trec zambind ,facind glume,peste toata mocirla in care ne afundam pe zii ce trece.ai inteles gresit modul meu de a gandi si a reactiona ,adica ,sincer, eu prefer sa actionez concret si sa las sufletul sa imi vibreze chiar si atunci cind, iarna fiind, eu imi leg cirlige pt somnul cel voi prinde in delta ,toamna, decit sa imi pling de mila ,sa ma lamentez .PREFER SA PESCUIESC DECIT SA FAC PE CORNEL DINU ps.pe linga glume eu tiam facut si o propunere concreta,pe cind tuu....
Sebi, n-as mai vrea sa reancep o adevarata teorie asupra obiceiurilor crapilor, care, primavara, trag spre "pajistile verzi" de prin balti si lacuri. Iar despre preferintele tale de a face echipa cu unul(a) sau cu altul(a)...am discutat si pe mess si la o bere. Eu am venit primul cu o propunere imaginara... si ce-ai spus? Un NUUUUU...consistent.
Oricum, iesirea mea in delta coincide cu pragul toamnei, atunci cand toate treburile s-au asezat pe fagasul cat de cat normal. Cel putin asa consider eu.
Am sa renunt la "locul meu" pentru ca s-a prostituat: a devenit al tuturor. La anul incerc alt loc, secret, si asa va ramane!
Oricum, iesirea mea in delta coincide cu pragul toamnei, atunci cand toate treburile s-au asezat pe fagasul cat de cat normal. Cel putin asa consider eu.
Am sa renunt la "locul meu" pentru ca s-a prostituat: a devenit al tuturor. La anul incerc alt loc, secret, si asa va ramane!
hai zi secretul propunerea ta a fost cam inoportuna atunci si stii bine lucrul asta.cat despre cum si unde maninca crapul primavara,da ai dreptate putem vorbi la nesfarsit,dar eu am facut o propunere pt pescuit ,nu pt crap exclusiv,si intelgema si tu acuma ca ma maninca .... de pusc sa trag o delta asa ca hai nu mai fa pe mironosita si zi DA si in rest hai la bere sa ne facem listele
Daca te mananca, scarpina-te si stai pe popou. Primavara prin martie si inceputul lui aprilie (ca apoi urmeaza prohibitia) , dupa cum ti-am mai spus, apele sunt crescute si poate murdarele, iar pestisorii au alte ganduri, de facut love, nu sa se uite la rama ta neagra si nespalata . Baga bine la tartacuta ca adevarata iesire este cea de toamna. Nu merita sa faci experiente. Ani la rand ai avut rezultate grozave toamna. Ai rabdare. Adevaratele placeri, realizari, satisfactii sunt rare !!!
Zamfi, ce mai faci tata, stai numai la panda? Mai fa un semn! E mai ieftin pe forum, hai zi ceva. Sincer imi face placere sa stau la palavre cu tine. Esti printre putinii care au ceva de spus, concret, la meserie. Stai putin sa curat peria...asa...putem continua ... Ce-a spus mecanicul, mai ai voie sa tastezi? Degetele-s in regula? Is OK? Deci?