Chiroiu 4

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Veteran

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Marian Constantin » 28 Oct 2009, 09:51

Amsterdamer scrie:
Marinita scrie:
trei stelute scrie:din pacate nu putem risca sa avem apa scazuta din cauza navodirii Chiroiului 3 ca scade foarte mult si multe locuri devin impracticabile si riscam si sa nu se prinda. Ramane numai varianta de amana cu o saptamana sau sa o lasam pentru la primavara. Multumesc tuturor care au raspuns invitatiei.

ps. erau inscrise dupa 16 ore de la anunt 8 echipe @-)
Si altele ti-au confirmat telefonic :))
Chiar nu inteleg replica asta: cu ce am gresit, mr Marinita, daca am confirmat telefonic? Trebuie sa public in ziare sau platesc spatiu la televiziunea nationala ca sa-mi anunt participarea la un concurs amical de pescuit?

era vb despre el

pescarul200461
membru activ
membru activ

Mesaj de pescarul200461 » 28 Oct 2009, 10:45

pacat ca nu se mai tine

nando
Veteran
Veteran

Mesaj de nando » 28 Oct 2009, 10:47

la primavara
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE

pescarul200461
membru activ
membru activ

Mesaj de pescarul200461 » 28 Oct 2009, 13:30

Dar sper sa se pastreze proportiile

premio
utilizator
utilizator

Intamplare de Chiroiu

Mesaj de premio » 28 Oct 2009, 16:24

Imi place Chiroiu. Imi place pt ca acolo ma simt linistit; minic nu ma stresseaza - poate doar agatatura. Ies doar cate 12 ore pt ca timpul nu imi permite asa ca sambata fiind ies cu 2 prieteni pe Chiroiu. Ne instalam la ora 6 pe capatul din amonte intre rulota si buda - eu in mijloc iar ei in stanga si dreapta mea. Prietenul din stanga pentru prima data pe Chiroiu.

Pe la 9 apar 4 masini pline ochi care se aseaza chiar in fata rulotei. Petrecere in toata regula ... Tatici, mamici, copii ... toti dotati cu "instrumente" de pescuit. Taticii cu lansete, mamicile si copiii cu undite. Timp de 2 ore la fiecare 5 minute (invariabil) cate un component al trupei informa asupra insuccesului - "N-am priiiiiins !". Toti .... X-( pe rand ....

Nici noi nu prea aveam activitate ... apa scazuse f mult ... agatatura cat cuprinde ... doar 2 ciortani eliberati spre dezamagirea si totala dezaprobare a petrecaretilor unditari.

In jur de 12 prietenul din stanga ramane in 3 secunde fara o lanseta - smulsa de pe picheti instant (mulineta fara baitrunner si cu frana stransa cam tare). Se uita in zare dupa coada de pluta a lansetei ce avea un traseu sinuos spre malul din fata.

Ce facem !?! ~x( ~x( Am scos o lanseta afara cu intentia de a desface rigul, a pune un plumb de 120g si de a incerca o lansare la "punct fix" - coada lansetei. Pana sa apuc eu sa fac treaba asta - unul din grupul de petrecareti ce urmarise toata isprava executa cu succes miscarea - agata cu o lanseta coada lansetei prietenului meu. Dupa 5 minute lanseta pierduta e adusa pe mal spre fericirea amicului si surpriza pestele era inca agatat de ea. Dupa inca 5 minute iese si crapul atasat. Era de peste 5 kg - va las pe voi sa apreciati din poza ....

Motivul pentru care nu am putut sa il cantarim a fost un alt membru al grupului de petrecareti care in 2 timpi si 3 miscari a decis ca pestele va lua calea portbagajului - rationament "noi ti-am recuperta lanseta deci si pestele care era in ea e tot al nostru". Abia am apucat sa il fotografiez (in mainile respectivului) ca a si ajuns in lada frigorifica ascuns sub pungile de mancare.

Am plecat inapoi spre lansetele noastre cu un gust amar si scrasnind din dinti. Nu puteam sa facem prea mare scandal (noi 3 - ei 16) si am tacut. I-am dat un SMS lui Mauru si unul lui George - care poate sa confirme.

A venit Mauru, a eliberat crapul si l-a trimis pe respectivul acasa.

Sambata a continuat cam trist - cu ceva procese de constiinta ... "poate nu trebuia sa il parasc", "dar totusi e o balta frumoasa"," i-am stricat week-endu omului", "e C&R totusi " ... samd ....

Atasez si poza cu crapul in mainile celui ce l-a pus la pastrare.
Poate daca facem un webalbum cu mutrele lor si nr lor de inmatriculare nu vor mai fi acceptati de administratorii baltilor ... poate ...
Fişiere ataşate
10.10.2009
10.10.2009

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 28 Oct 2009, 17:24

In Olanda il linsau pescarii daca il vedeau ca baga pestele in portbagaj, dar aici, in Romanica, ce pretentii sa ai daca si C&R-istii declarati practica sportul asta cu ascunsul crapilor [-x . Imi puneam intrebarea de ce taxele pe balti sunt asa de mari in Romania...pai cum sa nu fie asa cand patronul are de platit tz salarii pentru paznici? Daca n-ar face asta balta ar ramane fara peste intr-o saptamana.
Paza baltilor este asigurata in primul rand de catre pescari (pescari de pescari, nu pescari de portbagaj) asa ca ar fi bine sa continuati sa semnalati toate incidentele de felul acesta.

Costi P
Veteran
Veteran

Re: Intamplare de Chiroiu

Mesaj de Costi P » 28 Oct 2009, 17:30

premio scrie:Imi place Chiroiu. Imi place pt ca acolo ma simt linistit; minic nu ma stresseaza - poate doar agatatura. Ies doar cate 12 ore pt ca timpul nu imi permite asa ca sambata fiind ies cu 2 prieteni pe Chiroiu. Ne instalam la ora 6 pe capatul din amonte intre rulota si buda - eu in mijloc iar ei in stanga si dreapta mea. Prietenul din stanga pentru prima data pe Chiroiu.

Pe la 9 apar 4 masini pline ochi care se aseaza chiar in fata rulotei. Petrecere in toata regula ... Tatici, mamici, copii ... toti dotati cu "instrumente" de pescuit. Taticii cu lansete, mamicile si copiii cu undite. Timp de 2 ore la fiecare 5 minute (invariabil) cate un component al trupei informa asupra insuccesului - "N-am priiiiiins !". Toti .... X-( pe rand ....

Nici noi nu prea aveam activitate ... apa scazuse f mult ... agatatura cat cuprinde ... doar 2 ciortani eliberati spre dezamagirea si totala dezaprobare a petrecaretilor unditari.

In jur de 12 prietenul din stanga ramane in 3 secunde fara o lanseta - smulsa de pe picheti instant (mulineta fara baitrunner si cu frana stransa cam tare). Se uita in zare dupa coada de pluta a lansetei ce avea un traseu sinuos spre malul din fata.

Ce facem !?! ~x( ~x( Am scos o lanseta afara cu intentia de a desface rigul, a pune un plumb de 120g si de a incerca o lansare la "punct fix" - coada lansetei. Pana sa apuc eu sa fac treaba asta - unul din grupul de petrecareti ce urmarise toata isprava executa cu succes miscarea - agata cu o lanseta coada lansetei prietenului meu. Dupa 5 minute lanseta pierduta e adusa pe mal spre fericirea amicului si surpriza pestele era inca agatat de ea. Dupa inca 5 minute iese si crapul atasat. Era de peste 5 kg - va las pe voi sa apreciati din poza ....

Motivul pentru care nu am putut sa il cantarim a fost un alt membru al grupului de petrecareti care in 2 timpi si 3 miscari a decis ca pestele va lua calea portbagajului - rationament "noi ti-am recuperta lanseta deci si pestele care era in ea e tot al nostru". Abia am apucat sa il fotografiez (in mainile respectivului) ca a si ajuns in lada frigorifica ascuns sub pungile de mancare.

Am plecat inapoi spre lansetele noastre cu un gust amar si scrasnind din dinti. Nu puteam sa facem prea mare scandal (noi 3 - ei 16) si am tacut. I-am dat un SMS lui Mauru si unul lui George - care poate sa confirme.

A venit Mauru, a eliberat crapul si l-a trimis pe respectivul acasa.

Sambata a continuat cam trist - cu ceva procese de constiinta ... "poate nu trebuia sa il parasc", "dar totusi e o balta frumoasa"," i-am stricat week-endu omului", "e C&R totusi " ... samd ....

Atasez si poza cu crapul in mainile celui ce l-a pus la pastrare.
Poate daca facem un webalbum cu mutrele lor si nr lor de inmatriculare nu vor mai fi acceptati de administratorii baltilor ... poate ...

bine lucrat, bine gandit =D>
Pascu Constantin
CS Carp Zone
http://www.youtube.com/watch?v=EwEpF_swNg4

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 28 Oct 2009, 18:13

Costi P scrie:bine lucrat, bine gandit =D>
Bine lucrat, prost gandit! Omu' i-a recuperat lanseta si mulineta, trebuia negociat o suma de bani cu recuperatorul in schimbul eliberarii crapului.
Era mai bine fara lanseta si mulineta?
Strangeati cate 20-30 ron de caciula (erati trei) ca sunteti neatenti cu sculele proprii si recompensati recuperatorul in schimbul crapului, daca ati avut un asa comportament civic il aveati pana la capat.

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 28 Oct 2009, 18:36

Laurentiu scrie:
Bine lucrat, prost gandit! Omu' i-a recuperat lanseta si mulineta, trebuia negociat o suma de bani cu recuperatorul in schimbul eliberarii crapului.
Strangeati cate 20-30 ron de caciula (erati trei) ca sunteti neatenti cu sculele proprii si recompensati recuperatorul in schimbul crapului, daca ati avut un asa comportament civic il aveati pana la capat.
Daca ar fi sa ma iau dupa cum gandesti ar trebui sa-i cer bani si babei dupa ce o ajut sa treaca strada.
Ce dracu, chiar asa rau am ajuns???

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 28 Oct 2009, 18:46

Laurentiu scrie:

Mi-a placut asta .... in primul rand pe chiroiu regulamentul nu permite retinerea crapului.
In al 2-lea rand tu ca pescar asa ai proceda cu vecinul de langa tine? sa presupunem ca pestele ar fi scapat ... ii cereai omului bani in schimbul lansetei ????????????

Imi cer scuze pt. off-topic dar nu m-am putut abtine cand am citit asemenea ineptii !!
Dan Serban

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 28 Oct 2009, 18:50

Nu e nici o ineptie! Nu ati inteles! Daca esti cascat si nu pazesti sculele si vine un manelist si le scoate din apa, plateste-l daca nu vrei circ.
E simplu, nu are legatura cu crapul.
Numai la crapi va ganditi si cititi printre randuri.
Eu nu ceream niciun ban, logic. Dar daca eram in locul neatentului, decat sa am scandal cu manelistul incercam un troc. Pana la urma l-a scos din rahat cu sculele. La faptul asta ma refer.
Si pana la urma pe forum toti pescarii sunt baieti buni si saritori, dar pe balta daca il intrebi ceva iti raspunde in sictir sau te minte, asa ca nu mai vorbiti de bunul vecin samaritean, va rog eu...sunt patit..
Dupa mine omu trebuia recompensat in bani, nu e vorba de crap dupa cum multi au sarit ca arsi...
Ultima oară modificat 28 Oct 2009, 20:11 de către Laurentiu, modificat de 5 ori în total.

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 28 Oct 2009, 18:54

@Premio...nu am cuvinte sa calific ce au facut acei indivizi!
Premii.o..sa primesti totta viata pt exemplul tau!
Nici nu vreau sa vad postari ca n-ai facut bine,cei ce gandesc si actioneaza altfel decat ai facut-o tu....rusine sa le fie si mai bine sa se abtina!
Ne bucuram ca semnalele trase de noi,au inceput sa prinda contur,dar mai presus de toate ar fi bine sa ne gandim ca nu vedem la tot pasul ceva ca "GREEN LAKE-Chiroiu 4!!!
Asa oameni nu merita sa tina macar undita in mana,bine ai facut!
Aviz amatorilor,s-a publicat legea pescuitului...vreau sa spun ca chiar si pe ape salbatice,retinerea peste cantitatea stipulata in PERMISUL DE PESCUIT se sanctioneaza ca furt cu ani de puscarie!
Or...pe baltile private asta e furt calificat si ca atare...la beci cu cei ce incearca asta!
Bravo inca odata,Premio!Asa sa faci oricand si oriunde cat esti la pescuit,doar asa pastram intacte valorile naturii!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

vladdooo
membru activ
membru activ

Mesaj de vladdooo » 28 Oct 2009, 19:59

din relatare reiesa ca omul se pregatea sa-si scoata singur lanseta cand ceilalti deja o agatasera.
nu cred ca le-a cerut el sa-i salvaze lanseta.
asta e intelegerea mea

premio
utilizator
utilizator

Mesaj de premio » 28 Oct 2009, 20:30

@ Laurentiu

Cred ca am povestit cam intortocheat si ai pierdut niste aspecte.
1. Nimeni nu il rugase pe respectiv sa recupereze lanseta. A fost el binevoitor si a recuperat-o. Si eu ma pregateam sa o recuperez dar el a fost mai rapid. I-am multumit !
2. Nu cel care a recuperat lanseta a pus la pastrare mustaciosul. Un altul ... unul care manuia o undita si nu avea nici un fel de contributie la operatiunea de salvare. Dupa parerea mea chiar daca l-am fi recompensat pe cel care a recuperat lanseta tot mai trebuia sa inventam o recompensa pt braconier. Ori cred ca n-ar fi fost indeajuns toti banii pe care ii aveam la noi sa convingem individul care venise pt cativa carasi sa dea drumul "ciortanului". Asa ca in loc sa ne luam la ciomageala am preferat SMS-ul catre Maurul ...
3. Prietenul ce si-a pierdut temporar lanseta nu s-a mai miscat pana seara de langa picheti :-SS

p.s. multumesc vladdooo pt atentie :)

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 28 Oct 2009, 21:01

Pai atunci fi si tu mai exact cand povestesti o asemenea intamplare, ca s-au cam rastalmacit vorbele.
Oricum, esti sigur ca mai recuperai lanseta..? >:)

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”