Salutari din Ardeal!
Salutari din Ardeal!
Bine v-am gasit si va salut pe toti cei care aveti aceasta pasiune: pescuitul , indiferent ca este la un peste pasnic sau la unul rapitor.
Este cazul sa ma prezint: ma numesc ovidiu o. , am 36 de ani sunt din Tg-Mures, si am acesta pasiune ,a pescuitului , inca de mic de la 7 ani cand am mers pentru prima data la pescuit pe o balta.
Drogul numit crap l-am ,, prizat " de curand, de aproximativ 2 ani, si nu oriunde ci poate pe cel cel mai greu lac din Ungaria si anume Haromfa.Tin sa-i multumesc pe aceasta cale prietenului meu horatiu care a insistat sa il insotesc in aceasta aventura, care practic a insemnat inceputurile mele in ale pescuitului ciprinidelor.Probabil ca frumusetea peisajului, a densitatii si marimii pestilor din acel lac(si a capturilor mele de ce nu ), complexitatea si multitudinea necunoscutelor din acest sport m-au marcat pentru totdeauna si sunt ferm convins ca voi muri cu acest virus.
De doi ani pescuiesc LA CRAP exclusiv C&R (indiferent de greutate), insa niciodata nu am refuzat si nu voi refuza nici in viitor un carasel grasut pe masa(asta in situatiile in care regulamentele baltii permite aceste lucruri).Navighez pe forumurile de pescuit de la inceputurile mele de pescar la crap,practic pot sa spun ca teoria pescuitului la crap am invatat-o pe aceste forumuri(in special pe acesta) si de aceea vreau sa va multumesc si dvs. Utilizatorii acestui Forum ca ati contribuit la ,,scolirea" mea in acest sport.
Va multumesc ca m-ati primit in randurile voastre si va urez tuturor sanatate si fiiiiiiiiiiiir intins!
Este cazul sa ma prezint: ma numesc ovidiu o. , am 36 de ani sunt din Tg-Mures, si am acesta pasiune ,a pescuitului , inca de mic de la 7 ani cand am mers pentru prima data la pescuit pe o balta.
Drogul numit crap l-am ,, prizat " de curand, de aproximativ 2 ani, si nu oriunde ci poate pe cel cel mai greu lac din Ungaria si anume Haromfa.Tin sa-i multumesc pe aceasta cale prietenului meu horatiu care a insistat sa il insotesc in aceasta aventura, care practic a insemnat inceputurile mele in ale pescuitului ciprinidelor.Probabil ca frumusetea peisajului, a densitatii si marimii pestilor din acel lac(si a capturilor mele de ce nu ), complexitatea si multitudinea necunoscutelor din acest sport m-au marcat pentru totdeauna si sunt ferm convins ca voi muri cu acest virus.
De doi ani pescuiesc LA CRAP exclusiv C&R (indiferent de greutate), insa niciodata nu am refuzat si nu voi refuza nici in viitor un carasel grasut pe masa(asta in situatiile in care regulamentele baltii permite aceste lucruri).Navighez pe forumurile de pescuit de la inceputurile mele de pescar la crap,practic pot sa spun ca teoria pescuitului la crap am invatat-o pe aceste forumuri(in special pe acesta) si de aceea vreau sa va multumesc si dvs. Utilizatorii acestui Forum ca ati contribuit la ,,scolirea" mea in acest sport.
Va multumesc ca m-ati primit in randurile voastre si va urez tuturor sanatate si fiiiiiiiiiiiir intins!
Vine Bula la scoala cu o buza umflata
Profesoara Ce-ai patit Bula?
Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza
Vai saracul de tine Si te-a piscat?
Aaa nu a omorit-o tata cu vasla
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: Salutari din Ardeal!
No bine ai venit printre noi, batate norocul sa te bata
- dannutz_1971
- membru activ
- gimi_mures
- senior
Bine ai venit muresene....nu esti singurul virusat din orasul tau
Prinde si Elibereaza
- alex_mures
- membru activ
Va multumesc celor care mi-au urat bun venit pe acest forum !
Vine Bula la scoala cu o buza umflata
bine ai venit,frumoasa prezentare!
Intr-adevar ,frumos post de prezentare !...bine ai venit printre noi !
Fir intins in continuare !
Fir intins in continuare !
- Madalin013
- membru activ
Bine ai venit
- Costel Jambu
- senior
EU VREAU SA DECAD IN ACEST DOMENIUFisher scrie:Welcome.
SOLZI DE 5 CM VA DORESC
Ocroteste natura, merita!
bine ai venit pe forum si eu te salut tot din Ardeal mai precis din Alba Iulia ca vb aia suntem doar la o aruncatura de bat unul de celalalt
- vlad eugen
- membru activ
Faina prezentare.
Salutari si de la Brasov ca si aici canele latra tot NO... HAM.
S-auzim de bine.
Salutari si de la Brasov ca si aici canele latra tot NO... HAM.
S-auzim de bine.
- Bragau Laurentiu
- senior
Bine ai venit printre noi navigare placuta si fire zbiciumate in noul an
- mircearusu
- senior
Ardelean de-al meu.Bine ai venit.Sedere placuta.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design