Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- trei stelute
- utilizator
Re: Chiroiu 4
@Cristi ----vineri au fost niste pescari pe locul nostru OZN (adica primul nuc) si au intepat inca odata crapul ala mare.Din pacate nu au fost mai norocosi si nu au reusit sa-l scoata pe mal . Eram sigur ca o sa se arate tot in zona aia si era numai o chestie de timp pana-l intepa iar cineva.
--Divizia de crap al clubului GREEN LAKE .membru APCR
Exact acum 2 saptamani, luni 12 oct, la nucul singuratic, am intepat un "ceva" tare greu, s-a miscat stanga 10 m, dreapta 5...batul era covrig, firul fluiera, caci se indrepta spre stuf si il tineam cam strans din frana. S-a oprit si nu am mai putut sa-l misc. Am crezut initial ca s-a agatat, dar peste 3-4 minute a luat-o catre mijlocul baltii. La un moment dat am simtit cum s-a detensionat firul. Acul folosit, Fox ssc arma point, arata ca naiba. Eu am zis ca-i vreun somn, ca aveam pe fir bile bloodworm..tu vrei sa spui ca-i vreun sifonier cu 4 usi prin zona?trei stelute scrie:@Cristi ----vineri au fost niste pescari pe locul nostru OZN (adica primul nuc) si au intepat inca odata crapul ala mare.Din pacate nu au fost mai norocosi si nu au reusit sa-l scoata pe mal . Eram sigur ca o sa se arate tot in zona aia si era numai o chestie de timp pana-l intepa iar cineva.
- trei stelute
- utilizator
@ Amsterdamer
pe locul ala m-am incapatanat sa pescuiesc impreuna cu Cristi Trofim 96 de ore si atunci am descoperit acel loc ca se stia ca nu se poate pescui din cauza agataturii.Am nadit numai cu bile tari de 20 facute de George si pe firul de par cate 2 bile tari de 20. Am prins foarte mult dar in a doua seara cand era in dril Cristi a mai plecat usor inca una pe bait si dupa ce la intepat am preluat eu lanseta ca deja era cu celalalt in dril.La inceput am crezut ca e agatata de ceva dar dupa cateva momente "agatatura" a inceput sa mearga spre dreapta usor,usor dar sigur. AM tras cat mi-a permis firul de 0,42 si batul si dupa 10 minute de mers in zig-zag am reusit sa-l aduc la mal dar surpriza ca nu am reusit sa-l clintesc de pe fundul baltii la minciog. Se curbase lanseta de se auzea lacul ca sare de pe ea si tot nu reuseam macar sa-l salt ca sa-l vad.Dupa cateva incercari am fortat mai mult si a sarit acul din gura.Dupa aceasta intamplare m-am interesat daca sunt somni in balta si dupa ce am aflat ca nu exista asa ceva in balta a ramas numai varianta "DULAPULUI".
ps. atunci am pus numele locului OZN.
pe locul ala m-am incapatanat sa pescuiesc impreuna cu Cristi Trofim 96 de ore si atunci am descoperit acel loc ca se stia ca nu se poate pescui din cauza agataturii.Am nadit numai cu bile tari de 20 facute de George si pe firul de par cate 2 bile tari de 20. Am prins foarte mult dar in a doua seara cand era in dril Cristi a mai plecat usor inca una pe bait si dupa ce la intepat am preluat eu lanseta ca deja era cu celalalt in dril.La inceput am crezut ca e agatata de ceva dar dupa cateva momente "agatatura" a inceput sa mearga spre dreapta usor,usor dar sigur. AM tras cat mi-a permis firul de 0,42 si batul si dupa 10 minute de mers in zig-zag am reusit sa-l aduc la mal dar surpriza ca nu am reusit sa-l clintesc de pe fundul baltii la minciog. Se curbase lanseta de se auzea lacul ca sare de pe ea si tot nu reuseam macar sa-l salt ca sa-l vad.Dupa cateva incercari am fortat mai mult si a sarit acul din gura.Dupa aceasta intamplare m-am interesat daca sunt somni in balta si dupa ce am aflat ca nu exista asa ceva in balta a ramas numai varianta "DULAPULUI".
ps. atunci am pus numele locului OZN.
Sorin ,miscarea pe care o descrii tu e tipica ptr. somn ! Daca in zona nu gaseste loc sa intre sub plaur ori alt obstacol mare ,El are tendinta de a se opri 3-4 min ...se face colac (potcoava) si se aseaza pe fundul apei ! In pozitia aia e imposibil de scos !Amsterdamer scrie:
Exact acum 2 saptamani, luni 12 oct, la nucul singuratic, am intepat un "ceva" tare greu, s-a miscat stanga 10 m, dreapta 5...batul era covrig, firul fluiera, caci se indrepta spre stuf si il tineam cam strans din frana. S-a oprit si nu am mai putut sa-l misc. Am crezut initial ca s-a agatat, dar peste 3-4 minute a luat-o catre mijlocul baltii. La un moment dat am simtit cum s-a detensionat firul. Acul folosit, Fox ssc arma point, arata ca naiba. Eu am zis ca-i vreun somn, ca aveam pe fir bile bloodworm..tu vrei sa spui ca-i vreun sifonier cu 4 usi prin zona?
Foarte ciudat ,daca se stie ca in balta nu e somn...
- trei stelute
- utilizator
saptamana viitoare vrem sa facem un miniconcurs SPORTIV PRIETENESC de 48 ore cu taxa mica care sa acopere o mica premiere in bani ,abonamente ,cupe ,diplome ,masa festiva etc... taxa o sa fie in jurul sumei de 300-350 ron echipa de 3 si bagam numai 15 locuri.(locuri cat mai curate)
- pescarul200461
- membru activ
Spune o data exacta pentru ca sigur se vor strange participanti , printre care si eu sigur.
Ma poti trece de acuma pe lista!
Ma poti trece de acuma pe lista!
- trei stelute
- utilizator
vineri -duminica (6-8 noiembrie) ca sa ajutam cat putem pe cei ce sunt la servici se incepe vineri la ora 15, ora de extragere 13.30 prezenta pe balta ora 13 a unui membru al echipei.taxa 350 ron -3 pescari cu drepturi depline . se acorda cupe ,medalii ,diplome pentru locul 1,2,3 si captura si diplome de participare pentru restul.Sambata bors de peste si duminica masa festiva (gratar). Din ce ramane se acorda premii in bani si se anunta la inceputul concursului.Se mai acorda ca premii si pachete de pescuit c&r pentru anul 2010 .
ps. daca sunt interesate 15 echipe sa participe o sa pun regulamentul si alte detalii la sectiunea competitii pana atunci e doar un sondaj.
ps. daca sunt interesate 15 echipe sa participe o sa pun regulamentul si alte detalii la sectiunea competitii pana atunci e doar un sondaj.
- Madalin Dirla
- Veteran
trei stelute scrie:vineri -duminica (6-8 noiembrie) ca sa ajutam cat putem pe cei ce sunt la servici se incepe vineri la ora 15, ora de extragere 13.30 prezenta pe balta ora 13 a unui membru al echipei.taxa 350 ron -3 pescari cu drepturi depline . se acorda cupe ,medalii ,diplome pentru locul 1,2,3 si captura si diplome de participare pentru restul.Sambata bors de peste si duminica masa festiva (gratar). Din ce ramane se acorda premii in bani si se anunta la inceputul concursului.Se mai acorda ca premii si pachete de pescuit c&r pentru anul 2010 .
Se pot inscrie si platicarii la acest concurs????
- trei stelute
- utilizator
---------Madalin007 scrie:
da uitasem- se puncteaza crapul si cteno de la 3 kg .
- Madalin Dirla
- Veteran
Care a fost media pestilor de la ultimul concurs ??????trei stelute scrie:---------Madalin007 scrie:
da uitasem- se puncteaza crapul si cteno de la 3 kg .
Daca se puncteaza de la 3 kg ma mai gandesc !!
- trei stelute
- utilizator
Primul care a spart gheata este
1. Trofim Cristian
ps. din partea mea se poate puncta si de la 2 kg .
1. Trofim Cristian
- Madalin Dirla
- Veteran
2. Madalin Dirla ,daca se puncteaza de la 2 kgtrei stelute scrie:Primul care a spart gheata este
1. Trofim Cristian
3. Ene Claudiu - sa se puncteze de la 2 kg.
Unde se poate achita taxa?
Unde se poate achita taxa?
- trei stelute
- utilizator
deorece deja suna telefonul ca in gara la mine maine o sa puna pe sectiunea competitii George ALEXANDRU acest concurs SPORTIV .Se poate plati la George -0723878564 -sau 0761284968 am rugamintea sa platiti cat mai repede sa putem comanda cupele.
ps. arbitrii sunt profesionisti
ps. arbitrii sunt profesionisti
In principiu vin si eu ...
4. Dan Serban
Iulica tu cu cine joci? cu "ala" micu de nu are stare pana nu ingheata apa ?
4. Dan Serban
Iulica tu cu cine joci? cu "ala" micu de nu are stare pana nu ingheata apa ?
Dan Serban