Marea provocare
Moderator: florentiniuga
Re: Marea provocare
Felicitari alor nostri ! ...macar le-am luat captura !
- Madalin Dirla
- Veteran
Nu este inca descarcat de Florentin............incearca mai tarziu !!!shimano scrie:stie cineva dece nu pot vedea ultimul filmulet?
Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
PS. MADALIN !! foarte tare aia cu pescuitul carpfishingului ... emotiile ?
- Madalin Dirla
- Veteran
merci de remarca...............emotiileClabuc scrie:Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
- Madalin013
- membru activ
Felicitari baietilor chiar dak nu au prins podiumul un loc 5 in clasamentul mondial este mai mult decat onorabil .. singuru lucru care ma enervat la culme este ca sarbi ne-au batut si la pescuit .. nu-i mai sufar ......
felicitari echipei romaniei..locul 5 e unul onorabil..sa nu uitam ca englezii,care practic au inventat boilies-urile..sant sub noi..cu mult..o sa vina si vremea noastra,cand vom fi pe 1..
- florentiniuga
- Master Admin
Intr-un fel am fost chiar acum pe locul 1. Captura competitiei.
Felicitari intregului lot pentru modul cum s-au comportat si pentru ca au dovedit ca se poate, ca Romania este inca in elita carpfishingului!
Felicitari si lui Maimutoiu mic pentru ca i-a dus pe moldoveni pe locul 4!
Felicitari intregului lot pentru modul cum s-au comportat si pentru ca au dovedit ca se poate, ca Romania este inca in elita carpfishingului!
Felicitari si lui Maimutoiu mic pentru ca i-a dus pe moldoveni pe locul 4!
Felicitari baietilor nostrii , pina la urma Carp Zone tot a ajuns pe podium , bravo Mitranescu .
Felicitari si lui Florentin pentru materialele prezentate , stim ca mai ai o gramada de filmari , poate faci o continuare . Apropos de continuare , rezolvane cu festivitatea de premiere , nu merge playerul
Felicitari si lui Florentin pentru materialele prezentate , stim ca mai ai o gramada de filmari , poate faci o continuare . Apropos de continuare , rezolvane cu festivitatea de premiere , nu merge playerul
- florentiniuga
- Master Admin
Pai cum sa mearga daca nu se terminase up-loadul. Acum e gata, se poate viziona. Bineinteles ca va fi si o varianta lunga in episoade in cadrul emisiunii la PV TV. Dar la aia e de lucru serios, mai dureaza un pic.vali003 scrie:Felicitari baietilor nostrii , pina la urma Carp Zone tot a ajuns pe podium , bravo Mitranescu .
Daca il clonam pe Dan poate eram mai sus
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- donybrasco
- utilizator
Bravo Romania ,bravo Dane si sa stiti ca ar fi sunat mult mai frumos Desteaptate Romane si la propiu si la figurat...incaodata felicitari si la mai bine.....
Felicitari lotului Romaniei, felicitari celor ce au fost alaturi de ei, felicitari echipei Dan Mitranescu-Gabi Tomulescu pentru captura campionatului. Meritati tot respectul carp-fishingului romanesc pentru aceasta performanta.
Felicitari si fratilor de peste Prut,si eu tot de-ai nostri sunt.
Felicitari si fratilor de peste Prut,si eu tot de-ai nostri sunt.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- trei stelute
- utilizator
felicitari baieti ! Poate ne spune Dan Mitranescu la ce a prins captura.
Am uitat ceva important! sloganul "nici un podium fara Carp Zone "a ajuns si la mondiale
Am uitat ceva important! sloganul "nici un podium fara Carp Zone "a ajuns si la mondiale
--Divizia de crap al clubului GREEN LAKE .membru APCR
Felicitai baieti!!!
Da captura , captura cit a fost captura
Da captura , captura cit a fost captura
Wants food.......but it's too late to eat!!!