lansete de crap
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Rezeanu-Stefan
- junior
Re: lansete de crap
Am primit cadou o lanseta CARP TECHNICA 3.60m 2 3/4lbs din doi segmenti si o mulineta CARDINAL 706 cu 6 rulmenti.Lanseta este de la GIPO.Pot lucra impreuna,sunt bune pt. Dunare?Cu ce greutate,in gr., pot arunca cu lanseta?
- Qnyx
- Master Admin
Postul este off-topic. Te rog sa creezi propriul topic cu intrebarile pe care le ai. Si la capitolul mulinete ai facut la fel. Avand in vedere ca este pentru prima data, nu este nici o problema. Inainte sa postezi citeste aici : http://infopescar.tv/forum/citeste-inai ... -t401.html Data viitoare -> avertisment.Rezeanu-Stefan scrie:Am primit cadou o lanseta CARP TECHNICA 3.60m 2 3/4lbs din doi segmenti si o mulineta CARDINAL 706 cu 6 rulmenti.Lanseta este de la GIPO.Pot lucra impreuna,sunt bune pt. Dunare?Cu ce greutate,in gr., pot arunca cu lanseta?
As dori sa imi achizitionez 2 lansete crap. M-am gandit la K Karp comercializate mi se par de Trabuco. Daca aveti vreun sfat? La banii de care dispun eu zik ca e un raport calitate-pret ff ok. Daca cunoaste cineva acest model de lansete si stie cum se comporta....la 170 Ron eu zik ca sunt foarte ok. Daca aveti idei despre alte modele, ,,v-ash fi recunoscator. Va multzumesc si sper ca nu am facut off-topic
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
K Karp Drake, asa mi se pare ca se numeste. Sunt bune?
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
K-karp Drake sunt din 3 buc ! Si la pret sunt ceva mai jos (vezi aici)
LINK STERS -> Qnyx
Eu zic sa-ti iei ceva din 2 buc ,sunt mult mai rezistente !
LINK STERS -> Qnyx
Eu zic sa-ti iei ceva din 2 buc ,sunt mult mai rezistente !
- Pescar Brailean
- utilizator
Salut prieteni!As vrea sa aflu parerea voastra despre lansetele de crap cu actiune de 2.75 Lbs.Cum se comporta in drill cu un peste mare si cu ce se deosebesc fata de cele de 3lbs.Multumesc
SALVE
As dori citeva opini despre "MASTER CARP 3.90-4.25 lb.,pina acum am folosit si sint multumit de CARSON 3.60-3.5 lb,dar sa ivit ocazia si am achitiona 4 betze master carp de 3.90 si sint curios de aprecierile posesorilor...stiu ca au actiune parabolica,dar nimeni nu a vrut sa-mi spuna cum se comporta in sarcina. :roll:
V-a salut..."SA DA-TI DIN GHIARE MULT"....Fire super intinse...
As dori citeva opini despre "MASTER CARP 3.90-4.25 lb.,pina acum am folosit si sint multumit de CARSON 3.60-3.5 lb,dar sa ivit ocazia si am achitiona 4 betze master carp de 3.90 si sint curios de aprecierile posesorilor...stiu ca au actiune parabolica,dar nimeni nu a vrut sa-mi spuna cum se comporta in sarcina. :roll:
V-a salut..."SA DA-TI DIN GHIARE MULT"....Fire super intinse...
- Madalin Dirla
- Veteran
- Madalin Dirla
- Veteran
Fae, mie mi se par cam rigide, eu am un batz de 3,90 =>4.25 lbs care il folosesc ca spod......depinde de mana! FIR IN DRILL!