banax vs. trabucco
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Florea Florin
- membru activ
banax vs. trabucco
Schimb 2 mulinete Banax Helicon 5600 nf cu tamburi de rezerva fiecare + 400m. fir de 0.35 teflonat pe tamburii principali si 2 lansete Trabucco Savage de 3lb si 3.60m ( una are vf.rupt intre inelul 2-3 ) cu 2 mulinete Trabucco Maxxis 8000 SK. Mentionez ca mulinetele au 3 partide practic noi iar betele cca 10 dar in urma unui accident unul din bete mi-a fost prins in usa masinii si a fost fisurat iar apoi s-a rupt. Multumesc celor interesati.
Re: banax vs. trabucco
De vandut nu vinzi mulinetele?
Daca da la ce pretz?
Daca da la ce pretz?
- mikey_h84fun
- utilizator
pe banaxuri cit ai vrea si niste poze cu ele daca se poate eu sunt interesat de amindouamikey_h84fun scrie:dai un pret la mulinete sau nu ?
Topicul e deschis din Octombrie 2009 ...crezi ca le mai are ?Brany M scrie:pe banaxuri cit ai vrea si niste poze cu ele daca se poate eu sunt interesat de amindouamikey_h84fun scrie:dai un pret la mulinete sau nu ?