@andrei86
bete bull fighter am eu si ptr.dunare sunt foarte bune.
ptr. balta mai greu cu lansatul,plus ca sunt cam rigide ptr.lungimea de 2.70 si te cam impiedica in drill.
toate cele bune!
Lansete ptr pescuitul la Dunare.
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansete ptr pescuitul la Dunare.
ms Cornel ,o sa urmez sfatul lui gor965 si o sa iau 2 bete bull fighter aciunea 40-150 si 2 mulinete okuma Longbow Baitfeeder 650 , apoi o sa mai iau 2 bete de crap pt balta si schimb mulinete cand merg la crap ....asta pana o sa mai am bani sa ai iau inca 2 mulinete m-ati ajutat mult , ms
Scuza-ma ca iar ma bag , daca tot intentionezi sa treci mulinetele de pe un bat pe altul ,renunta la Longbow 50 si ia marimea 65 ...astea trag tare la Dunare si datorita marimii si formei rotunjite a buzei superioare a tamburului arunca destul de bine la balta !andrei86 scrie:ms Cornel ,o sa urmez sfatul lui gor965 si o sa iau 2 bete bull fighter aciunea 40-150 si 2 mulinete okuma Longbow Baitfeeder 650 , apoi o sa mai iau 2 bete de crap pt balta si schimb mulinete cand merg la crap ....asta pana o sa mai am bani sa ai iau inca 2 mulinete m-ati ajutat mult , ms
"Scuza-ma ca iar ma bag... " daca nu erai u cine stie ce luam ..65 voi lua . imi recomanzi te rog si un fir bun pentru la dunare pt mulinete , cred ca 0,40-0.50 dar nu stiu ce firma
Poate mai faci rost de ceva bani si fi atent:
http://www.expert-fishing.ro/set_5_muli ... 0/1258.htm
http://www.expert-fishing.ro/set_5_muli ... 0/1258.htm
misto oferta dar sunt prea multe 5 pentru mine si nu am cum sa ii mai dau.
Eu folosesc Carp Expert Carbon de 0.35 (rola de 1000 m ) si sunt multumit de el...e ieftin si bun...doar ca trebuie sa fie ''proaspat'' !andrei86 scrie:"Scuza-ma ca iar ma bag... " daca nu erai u cine stie ce luam ..65 voi lua . imi recomanzi te rog si un fir bun pentru la dunare pt mulinete , cred ca 0,40-0.50 dar nu stiu ce firma
La somn folosesc mereu Camtec Speci Line - Special Catfish de 0.55 !
cel mai "proaspat " il iau gata am facut setul complet. Multumesc