ce fel de competitii doriti in 2010?
Moderator: florentiniuga
- trei stelute
- utilizator
ce fel de competitii doriti in 2010?
aici fiecare pescar vreau sa-si dea cu parerea ca sa vedem ce doresc pescarii de competitii la concursurile din 2010.
O sa incep eu -doresc competitii cu taxe mai mici in care sa descoperim adevaratul sport numit pescuitul. -doresc competitii de 48 ore (vineri-duminica) ca sa nu mai trebuiasca sa-mi termin tot concediu pe competitii - doresc ca aceste concursuri sa fie corecte si bine organizate doresc ca aceste concursuri sa se organizeze pentru promovarea pescuitului si al sportului si nu pentru a imbogatii unii patroni de balti si organizatori doresc ca la concursuri sa eliminam premierea in bani si sa premiem numai cu cupe,diplome,medalii.PENTRU alt gen de concursuri pot opta si la alti organizatori care au transformat aceste concursuri in orice alceva decat un sport nobil si linistit si pentru sumele mari de bani aruncate in joc noi pescarii trebuie sa stam ca la puscarie cu gardianul in spate si cu ochii pe ceilalti pescari,arbitrii etc sa nu ne fure .pana la urma cine vrea sa mearga pentru bani nu are decat sa o faca dar RESTUL nu avem alta alternativa.
O sa incep eu -doresc competitii cu taxe mai mici in care sa descoperim adevaratul sport numit pescuitul. -doresc competitii de 48 ore (vineri-duminica) ca sa nu mai trebuiasca sa-mi termin tot concediu pe competitii - doresc ca aceste concursuri sa fie corecte si bine organizate doresc ca aceste concursuri sa se organizeze pentru promovarea pescuitului si al sportului si nu pentru a imbogatii unii patroni de balti si organizatori doresc ca la concursuri sa eliminam premierea in bani si sa premiem numai cu cupe,diplome,medalii.PENTRU alt gen de concursuri pot opta si la alti organizatori care au transformat aceste concursuri in orice alceva decat un sport nobil si linistit si pentru sumele mari de bani aruncate in joc noi pescarii trebuie sa stam ca la puscarie cu gardianul in spate si cu ochii pe ceilalti pescari,arbitrii etc sa nu ne fure .pana la urma cine vrea sa mearga pentru bani nu are decat sa o faca dar RESTUL nu avem alta alternativa.
--Divizia de crap al clubului GREEN LAKE .membru APCR
Re: ce fel de competitii doriti in 2010?
trei stelute scrie:aici fiecare pescar vreau sa-si dea cu parerea ca sa vedem ce doresc pescarii de competitii la concursurile din 2010.
Sunt de acord cu tine in acest sens .Si eu consider ca, concursurile cu taxa mica vor fi benefice pescuitului sportiv.
Dar tine cont de un singur lucru si anume ca in viitor fiecare balta va avea un club cu echipe propri.Si banuiesti probabil ce sistem vreau sa implementz ca doar vizitezi si site-uri in alta limba.
Asta tine de ....dar nu mai spun ca deschid mintea la ....3* si e periculos.
i....n nu ma considera un adversar ca nu sunt .....de cat un p.......restul DOMNUL D.Zeu le va orandui.
Sa te auda si alti organizatori de Openuri.Chiar ,lor le-ai postat pe site-ul lor de opinia ta? ---<><Daca nu de ce o faci aici?Te rog sa raspunzi .Vreau ca aceasta opinie sa se inplementeze la nivel national.
Vezi ca cine te-a directionat sa faci teste in acest sens (poate) nu iti vrea binele.
A si inca ceva stiu ca esti liber de contract vi in clubul meu?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Concursuri cu taxa mica, si castiguri modice,clar! Venim pentru ideea de pescuit sportiv si competitie, pentru acea cupa, pentru a ne reintalnii cu prietenii si pentru a ne bate in lansete, nu atacuri si vorbe urate.
Sunt sigur ca de la anu' vor fi mult mai multe concursuri de genul asta, patronii de balta trebuie sa inteleaga ca pescuitul este un sport, nu un mod de a te imbogatii subit. Sunt sigur ca si cele cu miza mare si taxe astronomica nu vor disparea, isi au clientii lor, iar site cerne..., dar asta nu inseamna ca un concurs de genul celui de le Bunget sau Chiroiu nu este cel putin la fel de interesant ca un Peris sau Tancabesti. Dimpotriva
Sunt sigur ca de la anu' vor fi mult mai multe concursuri de genul asta, patronii de balta trebuie sa inteleaga ca pescuitul este un sport, nu un mod de a te imbogatii subit. Sunt sigur ca si cele cu miza mare si taxe astronomica nu vor disparea, isi au clientii lor, iar site cerne..., dar asta nu inseamna ca un concurs de genul celui de le Bunget sau Chiroiu nu este cel putin la fel de interesant ca un Peris sau Tancabesti. Dimpotriva
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- trei stelute
- utilizator
Sa te auda si alti organizatori de Openuri.Chiar ,lor le-ai postat pe site-ul lor de opinia ta? Daca nu de ce o faci aici?Te rog sa raspunzi .Vreau ca aceasta opinie sa se inplementeze la nivel national.
Vezi ca cine te-a directionat sa faci teste in acest sens (poate) nu iti vrea binele.
Marinita
carpZone team
----------
1. sunt 2 organizatori importanti in acest moment care au si cluburi-1-Senior Carp si Carp Zone dar la sectiunea concursurilor scumpe are suprematia primul club din cauza experientei din ultimii 3-4 ani .Clubul Carp Zone a incercat sa faca ceva anul asta dar din cauza lipsei de experienta si mai ales din cauza dezinteresului aratat de cine trebuia sa le organizeze a aratat ca are multe lipsuri la organizare si a scazut mult in ochii multor participanti la competitii DAR binenteles celalat club a intretinut focul si a bagat codita dracusorului . Tocmai pentru ca sa nu mai fie lupta asta intre organizatori e bine sa impartiti "piata" in doua si anume: cine vrea concursuri pe bani multi si cu taxe mari sa mearga la concursurile de la Senior Carp si cine vrea concursuri SPORTIVE pe bani mai putini ca taxa sa vina la concursurile organizate de Carp Zone.
2.opinia mea fi sigur ca nu trebuie sa o scriu peste tot ca este de ajuns aici ca se da repede "bomba"
3.daca tu crezi Dane ca pe mine ma pune cineva sa fac teste de "piata"atunci mi-am batut capul de pomana ......eu sunt mai rebel si nu concep sa-mi ordone cineva sa fac ceva si tocmai daia am multi "prieteni".
4. Am mai scris si pe alte siteruri de pescuit ca pana la sfarsitul anului sunt membru Carp zone cu cotizatia platita si de la 1 ianuarie o sa "migrez"fiind liber de contract.
5. Despre ce club este vorba ca nu stiam ca ti-ai facut si tu club.
ps. eu unul la anul o sa merg si la concursuri scumpe si la cele ieftine si sunt de acord cu ambele genuri dar trebuie sa am de unde sa aleg si pana acum erau numai scumpe.
Marinita
carpZone team
----------
1. sunt 2 organizatori importanti in acest moment care au si cluburi-1-Senior Carp si Carp Zone dar la sectiunea concursurilor scumpe are suprematia primul club din cauza experientei din ultimii 3-4 ani .Clubul Carp Zone a incercat sa faca ceva anul asta dar din cauza lipsei de experienta si mai ales din cauza dezinteresului aratat de cine trebuia sa le organizeze a aratat ca are multe lipsuri la organizare si a scazut mult in ochii multor participanti la competitii DAR binenteles celalat club a intretinut focul si a bagat codita dracusorului . Tocmai pentru ca sa nu mai fie lupta asta intre organizatori e bine sa impartiti "piata" in doua si anume: cine vrea concursuri pe bani multi si cu taxe mari sa mearga la concursurile de la Senior Carp si cine vrea concursuri SPORTIVE pe bani mai putini ca taxa sa vina la concursurile organizate de Carp Zone.
2.opinia mea fi sigur ca nu trebuie sa o scriu peste tot ca este de ajuns aici ca se da repede "bomba"
3.daca tu crezi Dane ca pe mine ma pune cineva sa fac teste de "piata"atunci mi-am batut capul de pomana ......eu sunt mai rebel si nu concep sa-mi ordone cineva sa fac ceva si tocmai daia am multi "prieteni".
4. Am mai scris si pe alte siteruri de pescuit ca pana la sfarsitul anului sunt membru Carp zone cu cotizatia platita si de la 1 ianuarie o sa "migrez"fiind liber de contract.
ps. eu unul la anul o sa merg si la concursuri scumpe si la cele ieftine si sunt de acord cu ambele genuri dar trebuie sa am de unde sa aleg si pana acum erau numai scumpe.
Pai ma IULICA mi-ai ridicat mingia la fileu pescarii vor alege.trei stelute scrie:Sa te auda si alti organizatori de Openuri.Chiar ,lor le-ai postat pe site-ul lor de opinia ta? Daca nu de ce o faci aici?Te rog sa raspunzi .Vreau ca aceasta opinie sa se inplementeze la nivel national.
Marinita
carpZone team
----------
Clubul pe care tu l-ai mentionat se ocupa probabil de multi ani cu asa ceva in aceasta situatie tu unde te identifici?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- trei stelute
- utilizator
eu cred ca o sa apara doua grupuri ,de pescari sportivi si pescari profesionisti . Cei profesionisti sunt cei ce vor bani sa castige si cei sportivi sunt cei ce vor performanta sportiva.Cei ce vor performanta sportiva neaparat trebuie sa faca parte dintr-un club sau asociatie de pescuit si nu pot participa fara a fi membru la nici un concurs SPORTIV. Am idei dar nu am "spate" sa le pun in aplicare asa ca mai bine ne vedem de "scenarite" si scandaluri ca astea fac rating
- smecherache
- senior
felicitari pentru tot ce ai scris foarte bine punctat
- Marian Constantin
- Veteran
Sa treci peste calitatea ta de om si sa ajungi ca animalele care se reped asupra prazii ,numai pentru profit....... mai bine nu ... fara ratinguri si scandaluritrei stelute scrie:Am idei dar nu am "spate" sa le pun in aplicare asa ca mai bine ne vedem de "scenarite" si scandaluri ca astea fac rating
- gabitzutgv
- utilizator
Intersant ce se scrie aici. Sunt cate idei foarte bune puse intr-o forma care trebuie modelata putin, iar cu putina consultanta in business se poate transforma intr-o chestie super buna.
Succes in gasirea solutiei complete si in implementarea ei!
Succes in gasirea solutiei complete si in implementarea ei!
NE PLACE VERDE... lacul2.ro
3* eu nu ma identific cu cei pe care tu intentionezi sa tefolosesti ca sa te promovezi ca imagine ,in rest treaba ta .Chiar te-am bagat in seama prea mult si uite ca nu ai respect si limite .trei stelute scrie:eu cred ca o sa apara doua grupuri ,de pescari sportivi si pescari profesionisti . Cei profesionisti sunt cei ce vor bani sa castige si cei sportivi sunt cei ce vor performanta sportiva.Cei ce vor performanta sportiva neaparat trebuie sa faca parte dintr-un club sau asociatie de pescuit si nu pot participa fara a fi membru la nici un concurs SPORTIV. Am idei dar nu am "spate" sa le pun in aplicare asa ca mai bine ne vedem de "scenarite" si scandaluri ca astea fac rating
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Poate ca nu ar trebui sa ma bag dar eu as vrea ca aceste concursuri sa fie sponsorizate de patronii de balti care sa nu perceapa taxa pt concurenti. Chiar nu pot sa renunte la profitul pentru 48 de ore de pescuit? In plus ce facem noi cei cu slarii pina in 1000 lei ca sigur nu ne permitem sa participam nici la concursurile "ieftine" si iubim pescuitul al dracului de mult. Daca un club doreste sa gaseasca si alti pescari buni atunci cind organizeaza un concurs ar putea sa puna la dispozitia concurentilor sacii de tinut pestii ,salteaua de primire si spraiul dezinfectant iar concurentii sa vina cu sculele si cu nada. Ce nu am inteles niciodata la astfel de concursuri este de ce se stipuleaza ca nu ai voie sa dai la momeala vie, sau altele si mai drastice de ce nu ai voie cu porumb? Probabil ca sint cam visator daca imi inchipui ca voi vedea un concurs in care sa se spuna : taxa 50 lei, in rest totul cu exceptia sculelor, momelii si a nadei se asigura de organizatori.
Cam asa vad eu competitiile
- gabitzutgv
- utilizator
Crezi sau nu, si patronii de balti sunt oameni si trebuie sa traiasca... Nu zic ca ar fi rau sa se organizeze din cand in cand competitii sponsorizate de patroni, insa si ei sunt oameni, au familii pe care sa le intretina si mai ales trebuie sa investeasca in balti continuu. Numai cu concursuri sponsorizate de patronii baltilor nu cred ca ar putea sa creasca in calitate baltile pe care le au...cosmake scrie:Poate ca nu ar trebui sa ma bag dar eu as vrea ca aceste concursuri sa fie sponsorizate de patronii de balti care sa nu perceapa taxa pt concurenti. Chiar nu pot sa renunte la profitul pentru 48 de ore de pescuit? In plus ce facem noi cei cu slarii pina in 1000 lei ca sigur nu ne permitem sa participam nici la concursurile "ieftine" si iubim pescuitul al dracului de mult. Daca un club doreste sa gaseasca si alti pescari buni atunci cind organizeaza un concurs ar putea sa puna la dispozitia concurentilor sacii de tinut pestii ,salteaua de primire si spraiul dezinfectant iar concurentii sa vina cu sculele si cu nada. Ce nu am inteles niciodata la astfel de concursuri este de ce se stipuleaza ca nu ai voie sa dai la momeala vie, sau altele si mai drastice de ce nu ai voie cu porumb? Probabil ca sint cam visator daca imi inchipui ca voi vedea un concurs in care sa se spuna : taxa 50 lei, in rest totul cu exceptia sculelor, momelii si a nadei se asigura de organizatori.
Oricum, parerea mea e ca e o idee si aceasta care ar trebui rumegata si folosita asa cum trebuie...
NE PLACE VERDE... lacul2.ro
- florentiniuga
- Master Admin
Nu-mi place tonul discutiei si nici subiectul, pe care am mai rugat odata pe cineva sa nu-l deschida, asa ca...