Votati Gogu- Moderator !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Votati Gogu- Moderator !
Gogule, ti-am pus si eu una bucata bila alba, ca esti "za best dintre besti".(Observi ca am pus un singur "i" la besti )...
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
-
- VIP+++
merci sa traiesti . daca mai ai bile mai baga ! mai fati un cont doua .. ramane intre noi 2 ,nu ne stie nimeni !romelian scrie:Gogule, ti-am pus si eu una bucata bila alba, ca esti "za best dintre besti".(Observi ca am pus un singur "i" la besti )...
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Corect! nu stim decat noi doi ...si tot judetul
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
- misu_sipanu
- Veteran
Dupa 65 vine.......66 .....Gogule e timpul sa te rogi
N-are a face..E uns cu mir... la-ncheieturi:)misu_sipanu scrie:Dupa 65 vine.......66 .....Gogule e timpul sa te rogi
-
- VIP+++
am aranjat cu Mosu ala cu barba alba ca daca ai dau o bere da data asta sa sare peste 66 !misu_sipanu scrie:Dupa 65 vine.......66 .....Gogule e timpul sa te rogi
shasha am un sentiment de deja vru ca parca am mai avut io problema cu 6-6 ,poartan casa si mituiti pa unu si altu ca sa iasa bine la vot !
gogule' vazusi ca frauda helectorala fonctioneaza si ca tot e moda la romani ca faci bine ca faci rau dupa o vreme credibilitate zero asa ca nu cred ca mai aduni tu voturile de modelator anu asta
-
- VIP+++
mir-amash ! eu la incheieturi folosesc lapte da cuc Doina care daca freci tare da tot iti face picioru da lemn sa miroasa a levantica ! ...nu mai zic ca primavara infloreste cu tot cu cuibu la cuc !timer scrie: N-are a face..E uns cu mir... la-ncheieturi:)
pss
io va iubesc pa totiiiii ......
-
- VIP+++
crucisetorule mai traiesti ba fumatiash tunurile tale ! io mam gandit ca sa ma prezint la conducxerea la forum cand fac 100 da voturi si sa vedem atunci cate e pro si cate e contra pro ! mai e o tara si sa face anu nou si io nam dat nici avertismente nici banuri ca nu ma lasa sa va moderez eu ca pa copii mei ! lasa ca trece ia criza simi fac si io forum si sa vezi atunci trai pa vatrai nenica pa banii lu Trahanache alias grecu Kirianis ...da fapt nevastamea a plecat de 1 luna la negociere cu grecu la el acasa si pana acum nu sa mai intors ...sa lasa greu nenorocitu ala ca e zgarcit !nimitz scrie:gogule' vazusi ca frauda helectorala fonctioneaza si ca tot e moda la romani ca faci bine ca faci rau dupa o vreme credibilitate zero asa ca nu cred ca mai aduni tu voturile de modelator anu asta
bre gogule nu le mai incalci atata ca la mine nimic nu e crucis numa' privirea si deaia pescuiesc cu markelu' pe mijlocu standului ca oriunde arunc dupaia zici cai bine plus ca pe aia de pe malu alalt ii induc in teroare
ps. preafericitule stai deo luna homeles alones
ps. preafericitule stai deo luna homeles alones
- dannutz_1971
- membru activ
Gogule .................Ti-am pus-o. Ai shi de la baiatu una bila alba.Nu de alta da alea negre nu le-am gasit. Shi apropos , asha esti tu tot timpul sau ti se trage de la fermentatie ? Oricum mie i-mi eshti simpatic .Tine-o tot asha .
PS. nici nu stiu ce sa-ti urez bafta ? , noroc ? ,
pps mai bine i-ti spun traditionala urare " sa ti-o traga la fund " ....despre PLUTA era vorba.
pps mai bine i-ti spun traditionala urare " sa ti-o traga la fund " ....despre PLUTA era vorba.
un pescar modest !
-
- VIP+++
domne daca esti femeie poti sa mio pui cand vrei da daca esti barbat ...dannutz_1971 scrie:Gogule .................Ti-am pus-o.
cum e domnu Misu ai vazut ca a sarit barbosu peste 6-6+ poartan casa ? si sa facut 6-7 ? pai cand va zic io ca ma iubeste lumea ...
-
- VIP+++
later edit , adica editare intarziata care a ajuns mai taziu pa forum pa motiv ca curge internetu in hopuri (pentru necunoscatori nostri din ungaria si malmo )dannutz_1971 scrie:Gogule .................Ti-am pus-o. Ai shi de la baiatu una bila alba.Nu de alta da alea negre nu le-am gasit. Shi apropos , asha esti tu tot timpul sau ti se trage de la fermentatie ? Oricum mie i-mi eshti simpatic .Tine-o tot asha .
deci domnu/a dan-nutzi din 1971 dupa uzer name am zis ca esti mai in varsta da dupa avataru care a aparut abia acum da dimineata , teai cam tras la fata prea mult inapoi in timp .
pss
sati traiasca copilu 1000 da ani ca Gogu ... care e verde ca morcovu chiar daca sta sub pamant !
- dannutz_1971
- membru activ
gogustiucule fa ceva cati sta contoru in loc si nu mai apuci la fonctie anu asta sar fi pacat dupa cat muncisi bre da vad ca acuma te lasasi in derivata siar fi pacat se dai cu voturile noastre la privata