VP - TV
- Liviu Belu
- membru activ
VP - TV
Salutari,
Am urmarit astazi 2009.10.15 in mare parte transmisia de la carpzone tv reluarea VP - tv dar spre marea dezamagire unele emisiuni erau in limba bulgara . Fara traducere nu prea aveam ce sa inteleg de la vecinii nostri.
Am urmarit astazi 2009.10.15 in mare parte transmisia de la carpzone tv reluarea VP - tv dar spre marea dezamagire unele emisiuni erau in limba bulgara . Fara traducere nu prea aveam ce sa inteleg de la vecinii nostri.
Re: VP - TV
Eu n-am apucat sa ma uit...emisiunile erau titrate ori dublate in bulgara ? Parca sa zic eu ca la reciver se poate modifica ceva la dublaj si la subtitrare .Liviu Belu scrie:Salutari,
- Liviu Belu
- membru activ
Erau emisiuni din Bulgaria vorbite direct in limba lor natala, fara dubaj sau subtitles.gor965 scrie:Eu n-am apucat sa ma uit...emisiunile erau titrate ori dublate in bulgara ? Parca sa zic eu ca la reciver se poate modifica ceva la dublaj si la subtitrare .Liviu Belu scrie:Salutari,
- florentiniuga
- Master Admin
Facem apel pe aceasta cale la marea comunitate a pescarilor din zona Dunarii, poate cunoasteti, in vederea colaborarii, persoane (de preferinta pescari ca sa stie termenii specifici), care sa poata dubla din bulgara in romana.
Contra cost bineinteles. Puteti anunta aici daca stiti vreo "voce" cunoscatoare de bulgara. Poate fi chiar din Bulgaria daca stie bine romaneste sau engleza. Exista si posibilitatea colaborarii on-line, sa ne dea traducerea in scris a materialelor.
Cu asta cred ca v-am si raspuns dilemei. Inca se lucreaza la dublaje iar bulgara chiar ne da ceva bataie de cap.
Contra cost bineinteles. Puteti anunta aici daca stiti vreo "voce" cunoscatoare de bulgara. Poate fi chiar din Bulgaria daca stie bine romaneste sau engleza. Exista si posibilitatea colaborarii on-line, sa ne dea traducerea in scris a materialelor.
Cu asta cred ca v-am si raspuns dilemei. Inca se lucreaza la dublaje iar bulgara chiar ne da ceva bataie de cap.
- Liviu Belu
- membru activ
florentiniuga scrie:Facem apel pe aceasta cale la marea comunitate a pescarilor din zona Dunarii, poate cunoasteti, in vederea colaborarii, persoane (de preferinta pescari ca sa stie termenii specifici), care sa poata dubla din bulgara in romana.
Sa fiu serios si nu vreau sa jignesc pe nimeni dar chiar am urmarit in tot weekendul acesta tot ce sa transmis pe site si 20 % bulgara 60 % ungureste 10% romana 10% engleza. Ma intreb de ce nu folositi cata o fecventa pentru fiecare limba? Sau poate ruperea de F&H a fost prea rapida? Deoarece cand se viziona F&H nu existau aceste probleme, ma frapat un lucru concurs la darvari care marea majoritate la vazut la OTV si pe site la emisiune totul fiind in limba romana si azi pe vp-tv in limba maghiara DE CE!?!?!?
Scuze daca am deranjat pe cineva
Momentan la UPC Ploiesti (digital medium) se prinde tot F&H. Mai asteptam sa apara si PV TV.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
-
- VIP+++
pai ca sa inteleaga si minoritatile dan Ardeal ,ca aia romani au vazut odata la OTV si ungurasii atunci nu a inteles nimic ...bai frate da ce ofticos mai iesti ! si ce daca sa vorbeste 10 la suta romaneste ...mai invata lumea si ceva linba staina ca sa ne facem poliglonti ! ca sa nu mia zic ca matale stai toata ziua cu ochi pa net si casti gura numa asa sa mai descoperi vro spoparla...bre ,lucru bun sa face la 9 luni ! ce te grabesti asa ca fata la maritat !Liviu Belu scrie: ma frapat un lucru concurs la darvari care marea majoritate la vazut la OTV si pe site la emisiune totul fiind in limba romana si azi pe vp-tv in limba maghiara DE CE!?!?!?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
mai gogule da tu ce fel de minoritate esti ...locala..
- cristea radu
- senior
Mai nea ""gogu"",pe unde se afla Malmo in Ardeal, ca eu nu stiu?????????
-
- VIP+++
minoritate antica ...sau entica ...etnica ?nimitz scrie:mai gogule da tu ce fel de minoritate esti ...locala..
-
- VIP+++
domne eu nam zis ca malmo e in Ardeal ca io in tinerete am jucat fotbal la junioren Malmo FF si stiu ca e prin Olanda-Suedia-Elvetia...una din astea ,ca nam jucat mult...doar am intrat la pauza...pe la vestiar siam iesit pe la dusri ca prin fata ne vedea lumea cu echipamentu la aia !cristea radu scrie:Mai nea ""gogu"",pe unde se afla Malmo in Ardeal, ca eu nu stiu?????????
- cristea radu
- senior
Stiu mai gogule , insa era o gluma
Numai bine
Numai bine
gogu' nostru are mai mult fata de brazilian decat de nordic
- Qnyx
- Master Admin