CE sa va zic ca d-ul Victor a stat cot la cot cu noi la discutii, fie ele mai ortodoxe sau nu, ca s-a prins crap extraordinar de frumos pe MOARA VLASIEI, a fost o atmosfera demna de invidiat, ni s-a pus la dispozitie un gratar cat GARAJUL de mare de catre d-ul VICTOR.....sincer nu ma asteptam.....si mai ales nici IULIAN.
Sper ca l-am ajutat in limita timpului ...(cat am fost lucid) sa prinda si cate ceva, atat eu cat si Maestrul. A fost ceva de vis un tot unitar, sincer nu mi-a venit sa cred..am uitat de toate problemele de necazuri de facturi de poblemele zilnice, de pur si simplu orice. Am vut trasaturi frumoase, chiar Dan Marinita spunea:
"mai Nini sa vezi ce pleca cu tot cu baitrunner, de zici ca e balena", se pare ca s-a dezmorit crapul si are chef nebun sa pape
![lol :lol:](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/lol.gif)
Toata lumea a fost egala, pescuid cu nada la schimb, la gratar toata lumea a luat cate ceva, ca in familie, aici multumim D-ui BUHAC care, si-a lasat pur si simplu sedintele si a venit cu portbagajul plin de fripturi si PELIN.
Dragi cititori ai acestui forum...ce sa va mai zic??....ca am venit acasa cu un sentiment de pasiune, de dorinta, de a ma intoarce vineri inapoi. Poate nu am avut capturi senzationale, dar prietenii cu care am fost alaturi m-au facut sa ma simt ..........sincer nici nu imi gasesc cuvintele la aceasta ora.
Inca o data tin sa sustin ideea NASU-LUI acestui sait si credeti-ma SE POATE ....
PESCUIT-UL LA CRAP NU ESTE UN LUX....DACA SUNTE-TI ALATURI DE PRIETENI DRAGI..
Cam atat am de spus deocamdata, dar sper sa ma sustina si altii, daca au simtit la fel.
inca o data multumim gazdei,
d-lui VICTOR PETCU