nini stai linistit ca nu fac reclama departe de mine acest gind si oricum au cel mai bun pret asa ca sa stie si alti pescari!!roataclaudiu scrie:roataclaudiu scrie:salut imi iau si eu luna asta lansete fox warrior elite 13' 3.25lb de la ........... am facut comanda.
rezolvat ....
Pareri
Moderatori: gor965, florentiniuga
- roataclaudiu
- senior
Re: pt misu
CS Ovidius
Re: Pareri
Claudiu , cred ca sunt unul dintre clientii lor buni, dar asta nu inseamna sa le fac reclama gratis....
cat despre preturi...nu stiu e parerea ta..depinde ce avantaje ai...exista multe magazine..scuze dar tebuie sa fiu impartial..asa ca...
In alta ordine de idei...am avut 4 buc Nash Holiguns xs 3,5lb ..ce pot sa-ti zic ..am rupt una ...de fata cu Vladut pe Tancabesti.....eu am un "logo" pe care i-l respect : suntem prea saraci sa ne luam lucruri ieftine..
cat despre preturi...nu stiu e parerea ta..depinde ce avantaje ai...exista multe magazine..scuze dar tebuie sa fiu impartial..asa ca...
In alta ordine de idei...am avut 4 buc Nash Holiguns xs 3,5lb ..ce pot sa-ti zic ..am rupt una ...de fata cu Vladut pe Tancabesti.....eu am un "logo" pe care i-l respect : suntem prea saraci sa ne luam lucruri ieftine..
APCR
- roataclaudiu
- senior
ok la pret ma referam la fox .......si nu in mod general !!! de acord cu tine sint si alte magazine care au preturi bune....!!! cit despre gusturi ce sa zic fiecare cu ale lui......am vazut si eu de pe diferite forumuri discutii pro si contra despre scule....acuma ce sa zic nu ma dau banii afara din casa!!!!
CS Ovidius
Daca vrei ceva super bun si "handmade"..mai ai rabdare un pic...o sa ai o surpriza....si orientativ ca pret pana in 250 E / bucata....merita...
APCR
- roataclaudiu
- senior
- arinlupascu
- senior
dar pt incepator ce recomandati?ceva bunicel si la un pret acceptabil...nu la toti ne permit buzunarele :mrgreen:
;)Arin
- roataclaudiu
- senior
ce poti sa imi recomanzi la banii astia?nini scrie:Daca vrei ceva super bun si "handmade"..mai ai rabdare un pic...o sa ai o surpriza....si orientativ ca pret pana in 250 E / bucata....merita...
CS Ovidius
- roataclaudiu
- senior