Nu functioneaza cardul este blocat, poate in viitor. Am dat refresh de multe ori acelasi lucru card blocat.florentiniuga scrie: de catre florentiniuga pe Astazi, , 21:28
http://www.infopescar.tv
A inceput VPTV !
Va rugam sa scuzati micile erori de dublaj sau subtitrare inerente oricarui inceput. Poate fi receptionat pe aceeasi frecventa pe care a fost F&H Channel - pe DiGi Tv sau UPC digital ori pe website-ul nostru.
Schimbari in programul Carp Zone TV
- Liviu Belu
- membru activ
Schimbari in programul Carp Zone TV
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Schimbari in programul Carp Zone TV
O porcarie de receiver de la DiGi Tv. Sare din program cand vrea el. Arata card blocat pentru ca sarise pe alt canal.
- Liviu Belu
- membru activ
Chinezism ce sa facem asta este, asteptamflorentiniuga scrie:O porcarie de receiver de la DiGi Tv. Sare din program cand vrea el. Arata card blocat pentru ca sarise pe alt canal.
Salut,
Oare asta ce inseamna ?
Pot remedia eu situatia sau nu depinede de mine (comp meu) ?
Oare asta ce inseamna ?
Pot remedia eu situatia sau nu depinede de mine (comp meu) ?
Am si eu o intrebare, PV TV se transmite in locul lui F&H Channel sau e un alt canal...?, eu incontinuare la RDS cu receiverul DIGI prind incontinuare F&H...
Multumesc...
Multumesc...
- florentiniuga
- Master Admin
PV TV a inlocuit F&H. Ceea ce retransmit eu pe site este receptionat cu receiverul de la DiGi, pe canalul 140. Acestia emit de la sediul central din Bucuresti pentru Romania dar mai transmit si din Ungaria pentru unguri. Acolo nu s-a schimbat inca. Poate ii receptionezi pe ei, desi e greu de crezut ca pe o cartela distribuita de DiGi Ro poti prinde canale difuzate de DiGi Hu. Mai da-mi ceva detalii. Pe ce canal receptionezi F&H?Bogdan84 scrie:Am si eu o intrebare, PV TV se transmite in locul lui F&H Channel sau e un alt canal...?, eu incontinuare la RDS cu receiverul DIGI prind incontinuare F&H...
Multumesc...
Am dat o rescanare si tot degeaba.florentiniuga scrie:PV TV a inlocuit F&H. Ceea ce retransmit eu pe site este receptionat cu receiverul de la DiGi, pe canalul 140. Acestia emit de la sediul central din Bucuresti pentru Romania dar mai transmit si din Ungaria pentru unguri. Acolo nu s-a schimbat inca. Poate ii receptionezi pe ei, desi e greu de crezut ca pe o cartela distribuita de DiGi Ro poti prinde canale difuzate de DiGi Hu. Mai da-mi ceva detalii. Pe ce canal receptionezi F&H?Bogdan84 scrie:Am si eu o intrebare, PV TV se transmite in locul lui F&H Channel sau e un alt canal...?, eu incontinuare la RDS cu receiverul DIGI prind incontinuare F&H...
Multumesc...
Am RDS prin cablu, la aparitia canalului F&H am fost si am adaugat pachetului de baza si acest pachet ce continea acest program primind in custodie si acel receiver...
F&H il receptionez pe frecventa 338,0 MHz, 64 QAM, 6,900 MSPS
Multumesc...
- florentiniuga
- Master Admin
Acum am inteles. DiGi Tv este sistemul de receptie direct de la satelit, care presupune sa ai si antena parabolica (ceea ce am eu). Sistemul de transmisie digital prin cablu (DIGI cable), se realizeaza prin receptionarea semnalului de catre o statie locala si retransmisia lui digitala prin cablu catre abonati. In cazul tau, trebuie doar sa anunti societatea prin cablu la care esti abonat, ca la nivel national RCS a schimbat canalul F&H cu PV TV si ar fi cazul sa o faca si ei. Daca nu se rezolva in scurt timp, poate ne spui numele societatii la care esti abonat (in cazul in care este doar un partener RCS-RDS) si poate rezolvam noi. In vestul tarii se poate sa mai aiba "blaturi" cablistii cu ungurii.
LA UPC ruleaza in continuare F&H si nu PV TV. Stie cineva ce ar trebui sa fac ?
...si eu tot la UPC sunt abonat si tot F&H prind in continuare..
- florentiniuga
- Master Admin
Se va rezolva in curand. Amanunte probabil ca va da Victor Hodorog.VLC scrie:...si eu tot la UPC sunt abonat si tot F&H prind in continuare..
- misu_sipanu
- Veteran
Si eu sint abonat UPC SI NU prind nici macar FISH and HUNT Cred ca o sa emigrez,astia ai mei de la UPC nici nu au auzit de FISH and HUNT...INTREBAREA este eu cu cine votez,ca platesc abonament pa firma
- florentiniuga
- Master Admin
Mishule, e vorba numai de UPC digital (deocamdata), ala cu cutiuta in casa la care nu poti cupla decat un televizor.
- Lucian Nagy
- membru activ
se pot si 2 televizoare daca ai receiver dublu..... ..eu am si merge la amindoua.florentiniuga scrie:Mishule, e vorba numai de UPC digital (deocamdata), ala cu cutiuta in casa la care nu poti cupla decat un televizor.
Sunt abonat la RCS-RDS direct, am trimis aseara un mail celor de la RDS Cable, iar azi cand am ajuns de la munca, surpriza, pe tv rula PV TV, acum ca s-a rezolvat din cauza mailului sau nu, putin ma intereseaza , bine ca s-a rezolvat...florentiniuga scrie:Acum am inteles. DiGi Tv este sistemul de receptie direct de la satelit, care presupune sa ai si antena parabolica (ceea ce am eu). Sistemul de transmisie digital prin cablu (DIGI cable), se realizeaza prin receptionarea semnalului de catre o statie locala si retransmisia lui digitala prin cablu catre abonati. In cazul tau, trebuie doar sa anunti societatea prin cablu la care esti abonat, ca la nivel national RCS a schimbat canalul F&H cu PV TV si ar fi cazul sa o faca si ei. Daca nu se rezolva in scurt timp, poate ne spui numele societatii la care esti abonat (in cazul in care este doar un partener RCS-RDS) si poate rezolvam noi. In vestul tarii se poate sa mai aiba "blaturi" cablistii cu ungurii.
Multumesc ptr timpul acordat, numai bine si bineinteles fir intins...