Se ofera spre vinzare doua lansete Mitchell Universe de 3,9 m si 3 lb si doua mulinete Okuma Power Liner 865, echipate cu fir Bullet XT, toate in stare impecabila.
Lansete 500 RON ambele, nediscutabil.
http://www.magazinpescuit.ro/lanseta-mi ... -2586.html
Mulinetele 400 RON ambele, nediscutabil.
http://www.magazinpescuit.ro/mulineta-o ... -1376.html
Multumesc!
Lansete Mitchell Universe si mulinete Okuma PL 865
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- al crapone
- senior
Re: Lansete Mitchell Universe si mulinete Okuma PL 865
Iarta-ma ca ma bag ca musca-n lapte dar cu 200lei le cumperi din magazin.
Spor la vanzare.
Spor la vanzare.
- al crapone
- senior
Neamtule, nu-i nicio problema, chiar daca ti-ai facut un obicei de a te baga ca musca. 
Din cite stiu eu, nu se mai gasesc de mult aceste mulinete, cel putin nu astea cu tamburi metalici si miner din lemn. Pe toate siteurile sint trecute cu stoc zero.
Plus faptul ca sint echipate cu fir foarte bun, care e si ala citeva zeci de lei.
In fine, daca te intereseaza sa cumperi, atunci scrie-mi, daca nu, iti multumesc pentru intelegere.

Din cite stiu eu, nu se mai gasesc de mult aceste mulinete, cel putin nu astea cu tamburi metalici si miner din lemn. Pe toate siteurile sint trecute cu stoc zero.
Plus faptul ca sint echipate cu fir foarte bun, care e si ala citeva zeci de lei.
In fine, daca te intereseaza sa cumperi, atunci scrie-mi, daca nu, iti multumesc pentru intelegere.
- al crapone
- senior
Unde ai vazut tu manivela din lemn la Powerliner?
Tamburul e metalic la amandoua.
Hai ca nu ma mai bag,te las.
Scuze.

Hai ca nu ma mai bag,te las.
Scuze.