Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Master
- membru activ
Re: Chiroiu 4
Peste 9 dar pana in 10 ...
A fost prins la PORUMB
A fost prins la PORUMB
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...
26 septembrie 2009, balta Chiroiu 4
... a doua mea partida de pescuit pe aceasta balta alaturi de prietenul si coechipierul meu Gabi din Brasov.
As putea spune foarte multe despre aceast loc dar nedorind sa plictisc pe nimeni cu ceva ce se stie deja o sa ma rezum doar la a exclama...absolut minunat!!!...peisaj...natura...si bineinteles motivul principal al deplasarii noastre acolo...pesti..
Ne-am bucurat de 68 kg de crap intre 2,5 si 7 kg si important...de prezenta lui George pe pontonul alaturat si de capturiile lui....va asigur ca au fost mai multi dulapi..
Tin sa-i multumesc pentru sfaturile sale, pentru compania si prezenta sa agreabila.
Cam atat deocamdata si sper ca imaginile sa ilustreze mai bine ceea ce a fost un wk-end de vis.
O sa revenim in mod sigur
Clau, Brasov
... a doua mea partida de pescuit pe aceasta balta alaturi de prietenul si coechipierul meu Gabi din Brasov.
As putea spune foarte multe despre aceast loc dar nedorind sa plictisc pe nimeni cu ceva ce se stie deja o sa ma rezum doar la a exclama...absolut minunat!!!...peisaj...natura...si bineinteles motivul principal al deplasarii noastre acolo...pesti..
Ne-am bucurat de 68 kg de crap intre 2,5 si 7 kg si important...de prezenta lui George pe pontonul alaturat si de capturiile lui....va asigur ca au fost mai multi dulapi..
Tin sa-i multumesc pentru sfaturile sale, pentru compania si prezenta sa agreabila.
Cam atat deocamdata si sper ca imaginile sa ilustreze mai bine ceea ce a fost un wk-end de vis.
O sa revenim in mod sigur
Clau, Brasov
...inca cateva fotografii
Fir intins tuturor
Clau, Brasov
Fir intins tuturor
Clau, Brasov
Scuzati eroarea
Revin cu poza corespunzatoare descrierii..."George si Gabi...alt dulap".. plus bonus
Revin cu poza corespunzatoare descrierii..."George si Gabi...alt dulap".. plus bonus
Am pescuit impreuna cu Tudor Serbaniuc si Cristi Trofim de miercuri pana sambata dimineata pe pontonul 5 ,am prins ceva pestisori ; i-am pozat doar pe cei mai prezentabili . Vremea nu prea a tinut cu noi in ultima noapte .
Dan Serban
- george-alexandru
- Veteran
Bravo,super pozele
O zi superba pe o balta superba: Chiroiu4. Pe saltea am pus 7 bucati din 9 "trasaturi" - 2 au fost parcati sub cocioc/stuf. Cel mai mic crap a avut 3.8 kg si cel mai mare 7.7 kg. Am folosit porumb crud, dipuit capsuna, si bile S&O + pop-up (6 bucati au intrat la bila si doar una la porumb). Maine...again, dar nu la crap .
...cu multumiri,pentru Amsterdamer!
un "buchet" proaspat,de toamna:)
fir intins si numai clipe minunate:)
doina russu
- george-alexandru
- Veteran
Amsterdamer scrie:O zi superba pe o balta superba: Chiroiu4. Pe saltea am pus 7 bucati din 9 "trasaturi" - 2 au fost parcati sub cocioc/stuf. Cel mai mic crap a avut 3.8 kg si cel mai mare 7.7 kg. Am folosit porumb crud, dipuit capsuna, si bile S&O + pop-up (6 bucati au intrat la bila si doar una la porumb). Maine...again, dar nu la crap .
asteptam cu nerabdare poza cu cateaua
imi cer scuze pentru fotografii, dar au fost facute cu telefonul de un om mai in varsta...care m-a scos fara cap in ambele . In partida de ieri am mai luat 4 crapi, cel mai mare de 8,200 kg la bila ready made bloodworm cu 1/2 popup de 20 mm - ceilalti au intrat la rama cand dadeam la feeder dupa caras.george-alexandru scrie:
asteptam cu nerabdare poza cu cateaua
pentru fotografiile cu care ne incantati ochii si ne mangaiati sufletele ar trebui sa primiti de la noi cate un buchet de flori in fiecare zi, indiferent de anotimp. Multumesc pentru urari si pentru "prospaturi" .2nna scrie: un "buchet" proaspat,de toamna:)
multumesc mult! sunt coplesita....
- george-alexandru
- Veteran
Doi baboi frumosi 12+respectiv18kg,