SWINGERE

Moderatori: gor965, mini_mic

bujor marius
senior
senior

SWINGERE

Mesaj de bujor marius » 06 Oct 2009, 00:45

Saluatre, am si eu o rugaminte; daca aveti careva sau daca ati folosit aceste tipuri de swingere: http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -2919.html
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4447
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -3431.html
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -2463.html

mi-ati putea spune si mie cum se comporta, precum si despre calitatea lor: diferenta dintre ei si cei originali de la FOX!...numai bine

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Re: SWINGERE

Mesaj de misu_sipanu » 06 Oct 2009, 10:57

Eu am asa ceva de un an si nu pot sa le reprosez nimic.Diferenta cu fox este la finisaje,in rest se comporta nemaipomenit,intinde firul,functioneaza pirghia de presiune perfect,la plantat i am folosit mai rar pt. nu am prea pescuit anulasta plantat :)) Ledurile au stat in nenumarate ploi,nu ti mai spun cite trinte au luat.Daca ai statie pe culori ia ti set de patru culori.....zici ca e Craciun @-)

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 06 Oct 2009, 13:19

misu_sipanu scrie:Eu am asa ceva de un an si nu pot sa le reprosez nimic.Diferenta cu fox este la finisaje,in rest se comporta nemaipomenit,intinde firul,functioneaza pirghia de presiune perfect,la plantat i am folosit mai rar pt. nu am prea pescuit anulasta plantat :)) Ledurile au stat in nenumarate ploi,nu ti mai spun cite trinte au luat.Daca ai statie pe culori ia ti set de patru culori.....zici ca e Craciun @-)
Mishane,la care din ele te referi,ca si eu vreau sa-mi iau in iarna asta,zi te
rog la care din cele enumerate mai sus te referi?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

bujor marius
senior
senior

Mesaj de bujor marius » 06 Oct 2009, 13:22

IULIAN C scrie:
misu_sipanu scrie:Eu am asa ceva de un an si nu pot sa le reprosez nimic.Diferenta cu fox este la finisaje,in rest se comporta nemaipomenit,intinde firul,functioneaza pirghia de presiune perfect,la plantat i am folosit mai rar pt. nu am prea pescuit anulasta plantat :)) Ledurile au stat in nenumarate ploi,nu ti mai spun cite trinte au luat.Daca ai statie pe culori ia ti set de patru culori.....zici ca e Craciun @-)
Mishane,la care din ele te referi,ca si eu vreau sa-mi iau in iarna asta,zi te
rog la care din cele enumerate mai sus te referi?
la fel vreau sa fac si eu dar inca nu stiu sa laeg: intre fox si cei de mai sus, adevarul e ca e si foarte mare diferenta de pret........si as mai vrea si ceva piqueti.....ce parere aveti care sunt mai buni?

Teddy
Veteran
Veteran

Mesaj de Teddy » 06 Oct 2009, 14:42

Ultimele din lista le am eu (GY3), le-am pus si led , acum sunt iluminated :D .
Sunt multumit de ele, singura diferenta intre cele originale Fox si astea este ca arcul este mult mai rigid si pivotarea este mai greoaie, eu le tin la pozitia -1, le-am si uns putin, dar tot asa merg. Nu este nici o problema cand trage tare , dar la trasaturile de asta-primavara, nu se misca swingerul, doar lua fir din baitrunner. Le recomand, dar pentru perioadele cand pestii trag bine. La plantat nu a fost nici o problema.
Si mie mi-au facut cu ochiul acum cele de la KKarp, un amic vrea sa si le ia zilele astea, va tin la curent.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 06 Oct 2009, 14:47

@Iulian...cele de la sipcarp dar eu le am luat din alta parte,cind iti trebuie da mi un pm ;)

Picheti mai buni si ieftini gasesti peste tot,cei grosi sint mai scumpi cei mai buni nu mi dau seama care sint s ar putea sa i gasesti tot la sipcarp :D

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 06 Oct 2009, 14:52

@Teddy...pai eu de alea am si tu ca si iulian daca dati ceva udatura....tu s ar putea sa levezi in direct >:) deci revenind la ...udatura faci o cheta cu Iulian si s ar putea pt.colegii de club sa va fac rost mai ieftin ca la sipcarp o:-) >:)

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 06 Oct 2009, 17:00

misu_sipanu scrie:@Teddy...pai eu de alea am si tu ca si iulian daca dati ceva udatura....tu s ar putea sa levezi in direct >:) deci revenind la ...udatura faci o cheta cu Iulian si s ar putea pt.colegii de club sa va fac rost mai ieftin ca la sipcarp o:-) >:)
Mishule...pai pt tine...oricum mergea o "cinzeaca" de la noi,daca zici ca le faci un pret mai subtirel...ramane sa pregatim "dipul"... :))
Oricum,eu le-as lua p-alea de la trabucco,alea de la k-karp nu stiu daca sunt la fel,insa ca bani...dai pe setul complet de 4 cat dai pe unul singur de la fox.....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 06 Oct 2009, 17:25

Daca ai citit pm......capisi :O

bujor marius
senior
senior

Mesaj de bujor marius » 07 Oct 2009, 00:27

mie nu imi face nimeni ceva reducere..... :-S

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 07 Oct 2009, 09:29

Cere si ..daca este ti se va da fiule =))

bujor marius
senior
senior

Mesaj de bujor marius » 07 Oct 2009, 11:57

:D :))

faraon tudor
membru activ
membru activ

Mesaj de faraon tudor » 07 Oct 2009, 16:46

Teddy scrie:Ultimele din lista le am eu (GY3), le-am pus si led , acum sunt iluminated :D .
Sunt multumit de ele, singura diferenta intre cele originale Fox si astea este ca arcul este mult mai rigid si pivotarea este mai greoaie, eu le tin la pozitia -1, le-am si uns putin, dar tot asa merg. Nu este nici o problema cand trage tare , dar la trasaturile de asta-primavara, nu se misca swingerul, doar lua fir din baitrunner. Le recomand, dar pentru perioadele cand pestii trag bine. La plantat nu a fost nici o problema.
Si mie mi-au facut cu ochiul acum cele de la KKarp, un amic vrea sa si le ia zilele astea, va tin la curent.
daca le reglezi bine sunt mai sensibili decit bambinele (le lasi la pozitia 0 si duci greutatea catre articulatie) ;)

Teddy
Veteran
Veteran

Mesaj de Teddy » 08 Oct 2009, 10:20

Le-am testat in toate pozitiile, cele originale sunt asa cum spui,in schimb astea nu sunt chiar asa sensibile.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS

bujor marius
senior
senior

Mesaj de bujor marius » 08 Oct 2009, 12:36

misu_sipanu scrie:@Iulian...cele de la sipcarp dar eu le am luat din alta parte,cind iti trebuie da mi un pm ;)

Picheti mai buni si ieftini gasesti peste tot,cei grosi sint mai scumpi cei mai buni nu mi dau seama care sint s ar putea sa i gasesti tot la sipcarp :D

De cei de la Senzor ce parere aveti?....care dintre variante sunt smi buni?

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”