SWINGERE
- bujor marius
- senior
SWINGERE
Saluatre, am si eu o rugaminte; daca aveti careva sau daca ati folosit aceste tipuri de swingere: http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -2919.html
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4447
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -3431.html
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -2463.html
mi-ati putea spune si mie cum se comporta, precum si despre calitatea lor: diferenta dintre ei si cei originali de la FOX!...numai bine
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4447
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -3431.html
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -2463.html
mi-ati putea spune si mie cum se comporta, precum si despre calitatea lor: diferenta dintre ei si cei originali de la FOX!...numai bine
- misu_sipanu
- Veteran
Re: SWINGERE
Eu am asa ceva de un an si nu pot sa le reprosez nimic.Diferenta cu fox este la finisaje,in rest se comporta nemaipomenit,intinde firul,functioneaza pirghia de presiune perfect,la plantat i am folosit mai rar pt. nu am prea pescuit anulasta plantat
Ledurile au stat in nenumarate ploi,nu ti mai spun cite trinte au luat.Daca ai statie pe culori ia ti set de patru culori.....zici ca e Craciun 

- IULIAN C
- carpZone team
Mishane,la care din ele te referi,ca si eu vreau sa-mi iau in iarna asta,zi temisu_sipanu scrie:Eu am asa ceva de un an si nu pot sa le reprosez nimic.Diferenta cu fox este la finisaje,in rest se comporta nemaipomenit,intinde firul,functioneaza pirghia de presiune perfect,la plantat i am folosit mai rar pt. nu am prea pescuit anulasta plantatLedurile au stat in nenumarate ploi,nu ti mai spun cite trinte au luat.Daca ai statie pe culori ia ti set de patru culori.....zici ca e Craciun
rog la care din cele enumerate mai sus te referi?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA

- bujor marius
- senior
la fel vreau sa fac si eu dar inca nu stiu sa laeg: intre fox si cei de mai sus, adevarul e ca e si foarte mare diferenta de pret........si as mai vrea si ceva piqueti.....ce parere aveti care sunt mai buni?IULIAN C scrie:Mishane,la care din ele te referi,ca si eu vreau sa-mi iau in iarna asta,zi temisu_sipanu scrie:Eu am asa ceva de un an si nu pot sa le reprosez nimic.Diferenta cu fox este la finisaje,in rest se comporta nemaipomenit,intinde firul,functioneaza pirghia de presiune perfect,la plantat i am folosit mai rar pt. nu am prea pescuit anulasta plantatLedurile au stat in nenumarate ploi,nu ti mai spun cite trinte au luat.Daca ai statie pe culori ia ti set de patru culori.....zici ca e Craciun
rog la care din cele enumerate mai sus te referi?
Ultimele din lista le am eu (GY3), le-am pus si led , acum sunt iluminated
.
Sunt multumit de ele, singura diferenta intre cele originale Fox si astea este ca arcul este mult mai rigid si pivotarea este mai greoaie, eu le tin la pozitia -1, le-am si uns putin, dar tot asa merg. Nu este nici o problema cand trage tare , dar la trasaturile de asta-primavara, nu se misca swingerul, doar lua fir din baitrunner. Le recomand, dar pentru perioadele cand pestii trag bine. La plantat nu a fost nici o problema.
Si mie mi-au facut cu ochiul acum cele de la KKarp, un amic vrea sa si le ia zilele astea, va tin la curent.

Sunt multumit de ele, singura diferenta intre cele originale Fox si astea este ca arcul este mult mai rigid si pivotarea este mai greoaie, eu le tin la pozitia -1, le-am si uns putin, dar tot asa merg. Nu este nici o problema cand trage tare , dar la trasaturile de asta-primavara, nu se misca swingerul, doar lua fir din baitrunner. Le recomand, dar pentru perioadele cand pestii trag bine. La plantat nu a fost nici o problema.
Si mie mi-au facut cu ochiul acum cele de la KKarp, un amic vrea sa si le ia zilele astea, va tin la curent.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- misu_sipanu
- Veteran
@Iulian...cele de la sipcarp dar eu le am luat din alta parte,cind iti trebuie da mi un pm
Picheti mai buni si ieftini gasesti peste tot,cei grosi sint mai scumpi cei mai buni nu mi dau seama care sint s ar putea sa i gasesti tot la sipcarp

Picheti mai buni si ieftini gasesti peste tot,cei grosi sint mai scumpi cei mai buni nu mi dau seama care sint s ar putea sa i gasesti tot la sipcarp

- misu_sipanu
- Veteran
@Teddy...pai eu de alea am si tu ca si iulian daca dati ceva udatura....tu s ar putea sa levezi in direct
deci revenind la ...udatura faci o cheta cu Iulian si s ar putea pt.colegii de club sa va fac rost mai ieftin ca la sipcarp

- IULIAN C
- carpZone team
Mishule...pai pt tine...oricum mergea o "cinzeaca" de la noi,daca zici ca le faci un pret mai subtirel...ramane sa pregatim "dipul"...misu_sipanu scrie:@Teddy...pai eu de alea am si tu ca si iulian daca dati ceva udatura....tu s ar putea sa levezi in directdeci revenind la ...udatura faci o cheta cu Iulian si s ar putea pt.colegii de club sa va fac rost mai ieftin ca la sipcarp
![]()

Oricum,eu le-as lua p-alea de la trabucco,alea de la k-karp nu stiu daca sunt la fel,insa ca bani...dai pe setul complet de 4 cat dai pe unul singur de la fox.....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA

- misu_sipanu
- Veteran
Daca ai citit pm......capisi 

- bujor marius
- senior
- misu_sipanu
- Veteran
Cere si ..daca este ti se va da fiule 

- bujor marius
- senior
- faraon tudor
- membru activ
daca le reglezi bine sunt mai sensibili decit bambinele (le lasi la pozitia 0 si duci greutatea catre articulatie)Teddy scrie:Ultimele din lista le am eu (GY3), le-am pus si led , acum sunt iluminated.

Le-am testat in toate pozitiile, cele originale sunt asa cum spui,in schimb astea nu sunt chiar asa sensibile.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- bujor marius
- senior
misu_sipanu scrie:@Iulian...cele de la sipcarp dar eu le am luat din alta parte,cind iti trebuie da mi un pm![]()
De cei de la Senzor ce parere aveti?....care dintre variante sunt smi buni?