Râme înţepate sau rime înţepatoare !

sa mai radem un pic

Moderatori: Qnyx, pharaoh

Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Scrie răspuns
tavimai
Veteran
Veteran

Re: Râme înţepate sau rime înţepatoare !

Mesaj de tavimai » 02 Oct 2009, 12:36

1. Legat de MP dvs. sa stiti ca nu aveti nimic ce sa-mi reprosati ...am dat mai departe solicitarea dvs. legat de creearea unor noi subforumuri ! (nu eu ma ocup de treaba asta )
2. Aveti un fix cu rubrica de vanzari ...daca imi gasiti acolo un post din data de 27 Sept., eu va dau dreptate in tot ceeeace sustineti si ma retrag de pe forum ! :-w
3. Aceiasi problema..."s-a soloicitat ajutor !"...eu va intreb , pe de-a moaka ?...revedeti va rog postul respectiv si vedeti ca s-au oferit la schimb niste facilitati,niste servicii...
4. Nu stiu ce vechime aveti dvs. pe un forum ,dar ar trebuii sa stiti ca sunt foarte putini cei care stau si posteaza continuu (in timp)...mai ales in plin sezon de pescuit ! O sa vedeti ca la iarna numarul de memebrii activi va creste si multi dintre cei care ziceti ca s-au retras ,vor revenii !
5. Ma uimeste afirmatia asta : "dezinteres fata de restul lumii" ! ...oare ptr. cine draq se mai starduiesc astia sa tina un sit pe picioare ,sa faca o emisiune ,sa tina un forum ...?...ptr. aia 50 de membrii de club ?...haida de !
6. Puteti sa stati linistit , daca dispare ceva ... Dumnezeu sa ne-npinga-n bine ! :))
P.S. Cu acordul dvs. pot sa mut toate discutiile in alt topic ![/quote]

Hm ! Aveti dreptate tot asa cum am eu dreptate acasa intotdeauna !(ca doar eu sunt sefu !) :))
Cat despre mutat si of-topic pot zice ca aveti "painea si cutitul "!Dar consider ca totusi este legat de subiect si parca este mai indicat sa o "tratam" aici asa mai in gluma -la glume ,decat aiurea !Nu tin neaparat sa ma contrez cu cineva atunci cand simt si stiu ca am dreptate ! Avem mentionat mai sus de catre un alt coleg ,care ma aproba,ca au disparut postari si in data de 28 sau mai tarziu asa ca nu mai am numic de demonstrat !Atentie la pluta ca misca !De aceea renunt si refuz sa mai "tratez subiectul" chiar si in gluma !
Capturi dese si cat mai mari va urez !

PS. Nu mai puneti intrebarea aia :"pentru cine dreac" pentru ca eu mi-am pus-o si cred ca am gasit raspunsul intr-un alt topic intr-o discutie aprinsa !

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 02 Oct 2009, 12:48

E plin topicul vanzari
In toata septembrie,
Doar la "glume"-s epurari,
Pana in octombrie ?
=)) :)) =)) :)) =)) :))

O fi vreun semn ca s-a salvat
Doar ce ne-a interesat ?
Nu tre sa vada asta lume,
Ca ne "intepam" in "glume" ?
=)) :)) =)) :)) =)) :))

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 02 Oct 2009, 13:31

tavimai scrie: PS. Nu mai puneti intrebarea aia :"pentru cine dreac" pentru ca eu mi-am pus-o si cred ca am gasit raspunsul intr-un alt topic intr-o discutie aprinsa !
Noi ,romanii aveam o vorba ...interesu' poarta fesul !...ori, cand ma uit ca scrieti despre "dezinteres fata de restul lumii ! ,devin un pic confuz ...fesu' n-are nevoie de interesul restului lumii ? :-?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 02 Oct 2009, 15:33

tavimai scrie:
gogu steriade scrie:
tavimai scrie:
Si dupa "accidentul ala" au mai disparut postari si chiar MP !(in luna septembrie spre sfarsit !) Iar daca nu e rea intentie sau lipsa de respect atunci o putem numi indolenta ?!Pacat !In cazul acesta nu va ramane decat "sa va pupati singuri reciproc pe portofel " =)) =)) =))
Deasupta "regulilor" mentionate mai sus ar trebui sa troneze insa "regula bunului simt" si "regula respectului" !
lasa bre nea tavi ,ca daca e situ pa duca face baieti altu...ce nu sti cand eram io mic cum cantam pa ulita ...podu da piatra sa daramat...a venit apa si la luat ...sa face altu pa rau in jos ...unu mai mare si mai piezdos ! #-o ...ce ? @-) nam zis bine ? :-?
Bag de seama Gogule ca a inceput sa-ti placa sa lingi acadeaua !In cazul asta nu mai esti tu !Facusi o gafa cand schimbasi macazu cu poza iar acum schimbi macazu cu atitudinea ? Vezi ca inca n-ai capatat destule voturi !Atitudinea tre s-o schimbi abia dupa ce esti ales ! =)) =)) =))
bre maestre io sunt o fire pacifista da felul meu o:-) ...da cand mia confiscat sectoristu pistolu cu gaze ! #-o asa ca am zis si io sa fac pace-pace intre doua dobitoace (scuzatemi ! alta rima nam gasit ! :D ) da bag sama ca la alde voi va place razbelu ,asa ca ma declar mahnit de cele citite si nici nu va mai raspund la provocari !
psss.
Ca mai bag botu la savarine recunosc :-* (si lu Savarina ai place ! :x ) ,da Io care sunt sufletu la forumu asta ,sa ma acuzi pa mine ca sug acadele ! =((
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

nimitz
membru activ
membru activ

Mesaj de nimitz » 03 Oct 2009, 21:16

haoleo aicilea e cum ar zice gogu galsiava pi ser :))

romelian
senior
senior

Mesaj de romelian » 03 Oct 2009, 21:43

gor965 scrie: (mie mi-a luat vre-o 3 ani pana am indraznit sa intreb ceva pe forum)
:O :O :O :O :O
Imi cer scuze ca nu pot sa cred asa ceva...Adica ar fi posibil in doua variante:
-sa fii toba de pescuit si sa nu mai existe nici un secret pe care sa nu-l cunosti,asadar sa nu ai nevoie sa intrebi;
-sa fii extrem de timid, chiar rusinos si sa nu ai curajul sa intrebi ceea ce nu stii, asteptand, doar, doar va sari cineva cu informatia si s-o afli si tu.
Ar mai fi si variante ajutatoare:
-staff-ul forumului sa dea sau sa nu dea acceptum membrilor de a pune intrebari
-sa fii :^O(pescar) si sa incerci sa vrajesti lumea, ceea ce nu cred ca e cazul...
Atunci cum dom'le sa stai si ca citesti forumul trei ani, sa nu scoti un psss, iar pe urma, dintr-o data sa devii Super moderator si sa activezi si cate 20 de ore din 24? Maaaare enigma... @-)
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 03 Oct 2009, 22:13

romelian scrie: Imi cer scuze ca nu pot sa cred asa ceva...Adica ar fi posibil in doua variante:
-sa fii toba de pescuit si sa nu mai existe nici un secret pe care sa nu-l cunosti,asadar sa nu ai nevoie sa intrebi;.
Nu exista asa ceva (ma rog ...cineva) ! Mereu vom afla lucruri noi in pescuit !
romelian scrie: -sa fii extrem de timid, chiar rusinos si sa nu ai curajul sa intrebi ceea ce nu stii, asteptand, doar, doar va sari cineva cu informatia si s-o afli si tu.
Ba pardon ...sunt autodidact si n-am asteptat sa sara nimeni cu informatia ...am mers eu si-am cautat-o pana am gasit-o ! N-am pus intrebari decat atunci cand am avut nevoie de o parere in plus !
romelian scrie: Atunci cum dom'le sa stai si ca citesti forumul trei ani, sa nu scoti un psss, iar pe urma, dintr-o data sa devii Super moderator si sa activezi si cate 20 de ore din 24? Maaaare enigma... @-)
Te las sa rezolvi enigma ! :D ...totusi ,elemente ajutatoare :
-nu de acest forum este vorba !...sunt inregistrat pe altul de vre-o...7 ani !!!
-n-am devenit "dintr-o data" SuperModerator !...iar functia in cauza nu presupune neaparat sa fiu expert in domeniu !
-poti sa-mi verifici abilitatile de pescar !...eventual, pune-mi o intrebare iar eu (si cu tata Google ;) ) iti raspund in mai putin de 1 min ! >:)

Imagine

romelian
senior
senior

Mesaj de romelian » 04 Oct 2009, 01:51

Ce bine-i sa ai un tata asa cunoscator... :-B al meu e interlop, da' a fost decorat post-mortem, o:-) ca s-a dat la nasu' mare si dupa ce a facut gat, :-@ a ramas fara cap. :-q
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 05 Oct 2009, 23:27

Bag de seama Gogule ca a inceput sa-ti placa sa lingi acadeaua !In cazul asta nu mai esti tu !Facusi o gafa cand schimbasi macazu cu poza iar acum schimbi macazu cu atitudinea ? Vezi ca inca n-ai capatat destule voturi !Atitudinea tre s-o schimbi abia dupa ce esti ales ! =)) =)) =))[/quote]
bre maestre io sunt o fire pacifista da felul meu o:-) ...da cand mia confiscat sectoristu pistolu cu gaze ! #-o asa ca am zis si io sa fac pace-pace intre doua dobitoace (scuzatemi ! alta rima nam gasit ! :D ) da bag sama ca la alde voi va place razbelu ,asa ca ma declar mahnit de cele citite si nici nu va mai raspund la provocari !
psss.
Ca mai bag botu la savarine recunosc :-* (si lu Savarina ai place ! :x ) ,da Io care sunt sufletu la forumu asta ,sa ma acuzi pa mine ca sug acadele ! =(([/quote]

UNA-I UNA SI-ALTA-I ALTA !Suptul nu se poate numi lins !Kojak parca ne invatase ca acadeaua se linge ! =)) =)) =))
Ultima oară modificat 05 Oct 2009, 23:49 de către tavimai, modificat 1 dată în total.

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 05 Oct 2009, 23:48

gor965 scrie:
tavimai scrie: PS. Nu mai puneti intrebarea aia :"pentru cine dreac" pentru ca eu mi-am pus-o si cred ca am gasit raspunsul intr-un alt topic intr-o discutie aprinsa !
Noi ,romanii aveam o vorba ...interesu' poarta fesul !...ori, cand ma uit ca scrieti despre "dezinteres fata de restul lumii ! ,devin un pic confuz ...fesu' n-are nevoie de interesul restului lumii ? :-?
Capatani ce poarta fesuri,
Cu sau fara fire dese,
Au mai multe interesuri,
Si cu gandu-s doar la...fese !
=)) =)) =))

romelian
senior
senior

Mesaj de romelian » 06 Oct 2009, 01:07

Maestre, ti-e recunoscut ascutisul penei pe aici...Dar haide sa lasam oamenii sa aiba tihna de forumul asta.Semnalul de alarma a fost tras, de acum nu mai avem ce sa facem, eventual sa mai enervam vreun admin si sa ne "planteze" vreun ban,si nu banut din acela de 10 bani.Nu ca mi-ar pasa foarte tare de asta, ca nu e pe merit, dar nu vreau sa insist pana intru in ridicol.Si apoi stii cum se spune:..."Cainii latra, caravana trece...In rest, stima, toate cele bune si..."cerneala-n pix". Sau stilou).Sau tastatura).
Si scuze de atata Of...

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 06 Oct 2009, 08:06

romelian scrie:...... eventual sa mai enervam vreun admin si sa ne "planteze" vreun ban......
...imi pare rau sa va dezamagesc ,dar ptr. atata lucru va putem oferii cel mult , un avertisment ! :)) :)) :))

Imagine

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 06 Oct 2009, 14:28

Nu tre sa fii mare expert
Ca sa dai "avertisment";
Dar sa nu fii tu bastard,
Si sa dai, "BANUL PE...CARD " !
=)) =)) =))

romelian
senior
senior

Mesaj de romelian » 07 Oct 2009, 00:52

gor965 scrie:
romelian scrie:...... eventual sa mai enervam vreun admin si sa ne "planteze" vreun ban......
...imi pare rau sa va dezamagesc ,dar ptr. atata lucru va putem oferii cel mult , un avertisment ! :)) :)) :))
Subtirel...: [-( Un pic de efort, se poate? noi suntem oameni doar de avertisment? :-t :-t :-t Puneti banul pe noi...

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 08 Oct 2009, 12:38

Nu cred ca-i cazul sa-l stresezi chiar pe Gor cu cererea aia ca pana la urma chiar "te rezolva" daca insisti.Am insa convingerea ca nu este el responsabil de disparitiile alea misterioase de postari .Mie nu mi-a trecut prin cap sa-l acuz de incorectitudine chiar pe el !Consider insa ca pacatuieste aparand sau mascand pe altii .

Scrie răspuns

Înapoi la “Glume”