Râme înţepate sau rime înţepatoare !

sa mai radem un pic

Moderatori: Qnyx, pharaoh

Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Scrie răspuns
tavimai
Veteran
Veteran

Re: Râme înţepate sau rime înţepatoare !

Mesaj de tavimai » 30 Sep 2009, 15:24

Poate ca vor sa ne dea de inteles ca ar fi cazul; sa ne intalnim pe alta" ulita ".Urmarind postarile mai vechi puteti trage concluzia ca au mai fost pe aici destui care au renuntat sa mai posteze !Probabil ca se urmareste doar dezvoltarea topicului "vanzari" !(care infloreste pe zi ce trece si bineinteles ca nu deranjeaza pe nimeni !) :)) :)) :))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 30 Sep 2009, 15:41

romelian scrie:Nu e frumos ce se intampla, sa se stearga posturi neanuntat, mai ales ca aici e coltul de creatie. Sau mai stii...poate ca se simte cineva lezat in amorul propriu.Ce-mi pare mai rau este faptul ca de obicei imi salvez cele compuse asa pe moment, dar de data asta am fost neinspirat si am postat direct.Oricum mi s-a mai atras mie atentia ca vorbesc mult si fara sens...poate asta sa fie, prezenta mea deranjeaza peste tot pe unde ajung. Daca mi se confirma si a treia oara acest lucru, cu parere de rau, "V-am pupat pe portofel", cum ar zice Gogu Steriade, un geniu satiric neinteles si mistocarit de toti pe nedrept.Nu tin neaparat sa fac nici act de prezenta si nici nu obisnuiesc sa sa ridic osanale staffurilor de tot soiul...Ce sa faci, asa sunt eu, mai rebel de felul meu.
Si faptul ca scriu mult se datoreaza faptului ca in vremea in care eu castigam premiul national la Olimpiada de limba romana,('78) altii de pe aici faceau kaki la scutecel(sau cei mai rasariti scuturau pasarica prin praf si invatau pescuitul cu momeala vie).Nu e lauda, e explicatie.Si nu am pe cineva anume in vizor ca sa nu fiu acuzat. Situatia in sine imi displace.

La buna vedere!
M-am hotarat sa "ofer mai putin" de acum in colo pana cand voi reusi sa-mi realizez "transferul in interesul distractiei " !...si sper sa le placa gluma asta !Peste 100 de postari sterse din care majoritatea in versuri consider ca reprezinta ceva !Nici eu nu le-am salvat ca nu intentionam sa le public dar o consider ca o lipsa de respect fata de o munca depusa care nu e la indemana oricui !

romelian
senior
senior

Mesaj de romelian » 01 Oct 2009, 00:06

Totul se intampla conform cu regulile acestei comunitati:
Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.
De asemenea, acestia pot sterge complet sau partial mesajele postate de forumisti fara sa fie obligati sa dea explicatii.
Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului topic. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.
Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
Acestea sunt cateva reguli din regulamentul forumului.
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Oct 2009, 00:22

Dl.Tavi ,acuma pe bune...vi-i se pare ca doar dvs. v-au disparut din mesaje ??? Eu am pierdut vre-o 200 ,nu erau cine stie ce ,dar cand mai intreaba cineva, ceva la care am mai raspuns la un moment dat ,desi am o senzatie de deja vu , ma vad nevoi sa repet ca un papagal !...cand iti ia foc casa de la un scurtcircuit , sa-nteleg ca trebuie sa acuz curentul electric de nesimtire si lipsa de respect ... :-?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Oct 2009, 00:35

romelian scrie:Totul se intampla conform cu regulile acestei comunitati:
Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.
De asemenea, acestia pot sterge complet sau partial mesajele postate de forumisti fara sa fie obligati sa dea explicatii.
Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului topic. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.
Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
Sunt atributiuni tehnice , generale, care probabil sunt intalnite pe mai toate forumurile !
Daca sugerati ca accidentele care au dus la disparitia TUTUROR posturilor dintr-o anumita periaoada de timp ,este opera VOITA a moderatorilor ori adminilor ,eu cred ca sunteti intr-o mare eroare !

Imagine

romelian
senior
senior

Mesaj de romelian » 01 Oct 2009, 01:35

Nu am sugerat absolut nimic, am citat doar;
Caut si eu o explicatie, dar l o caut la disparitia posturilor din 28 sept, nu cea majora de dinainte.
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 01 Oct 2009, 15:47

gor965 scrie:
romelian scrie:Totul se intampla conform cu regulile acestei comunitati:
Sunt atributiuni tehnice , generale, care probabil sunt intalnite pe mai toate forumurile !
Daca sugerati ca accidentele care au dus la disparitia TUTUROR posturilor dintr-o anumita periaoada de timp ,este opera VOITA a moderatorilor ori adminilor ,eu cred ca sunteti intr-o mare eroare !
Si dupa "accidentul ala" au mai disparut postari si chiar MP !(in luna septembrie spre sfarsit !) Iar daca nu e rea intentie sau lipsa de respect atunci o putem numi indolenta ?!Pacat !In cazul acesta nu va ramane decat "sa va pupati singuri reciproc pe portofel " =)) =)) =))
Deasupta "regulilor" mentionate mai sus ar trebui sa troneze insa "regula bunului simt" si "regula respectului" !

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Oct 2009, 16:53

tavimai scrie: Si dupa "accidentul ala" au mai disparut postari si chiar MP !(in luna septembrie spre sfarsit !) Iar daca nu e rea intentie sau lipsa de respect atunci o putem numi indolenta ?!Pacat !In cazul acesta nu va ramane decat "sa va pupati singuri reciproc pe portofel " =)) =)) =))
Deasupta "regulilor" mentionate mai sus ar trebui sa troneze insa "regula bunului simt" si "regula respectului" !
Da ,nu mai sunt posturi din data de 27 Sept....dar nu s-au sters cu intentie si nu doar ale dvs. (chiar si MP ,stau pe acelasi server predispus la accident ) ! Un mare Pacat va spun eu ca faceti acum cand acuzati aiurea de indolenta ,lipsa de bun simt si lipsa de respect pe membrii stafului tehnic ! Numiti-mi 1 singur membru al acestui staf care v-a "terorizat" prin aplicarea regulilor mai sus mentionate ! Numiti-mi 1 singur prejudiciu adus dvs. prin aplicarea regulamentului acestui forum de catre moderatori ori admini ! Cat despre pupaturi reciproce pe portofel...imi pare rau ,dar Adminii se cam pupa singuri pe portofele de cand au "inventat" sit-ul asta ptr. ca altii sa-i acuze de tot ce e rau pe internet...cenzura ,frauda ,nesimtire ,indolenta ,etc.,etc. ! Pacat....pacat ca un numar de posturi va pot orbii atat de tare !...Am mai spus-o si-o repet : sunt de 1 an de zile moderator si nu cred ca am deranjat ori jignit vre-o data o persoana ; am contrat ,am combatut ,am argumentat si mi-am justificat deciziile ...mi-am pierdut si cate 20 de ore pe zi ca sa fie toata lumea multumita si sa scutesc pe multi de la a cauta zile in sir un raspuns (mie mi-a luat vre-o 3 ani pana am indraznit sa intreb ceva pe forum) ,mi-am neglijat familia si-am tras chiulul de la indatoririle casnice !...aproape ma faceti sa cred ca am gresit ! ...ca am deservit unui scop daunator ptr. care am totusi acoperire regulamentara ... care acoperire e lipsita de bun simt si respect !....Pacat daca ganditi asa !

Imagine

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 01 Oct 2009, 17:29

gor965 scrie:
tavimai scrie: Si dupa "accidentul ala" au mai disparut postari si chiar MP !(in luna septembrie spre sfarsit !) Iar daca nu e rea intentie sau lipsa de respect atunci o putem numi indolenta ?!Pacat !In cazul acesta nu va ramane decat "sa va pupati singuri reciproc pe portofel " =)) =)) =))
Da ,nu mai sunt posturi din data de 27 Sept....dar nu s-au sters cu intentie si nu doar ale dvs. (chiar si MP ,stau pe acelasi server predispus la accident ) ! Un mare Pacat va spun eu ca faceti acum cand acuzati aiurea de indolenta ,lipsa de bun simt si lipsa de respect pe membrii stafului tehnic ! Numiti-mi 1 singur membru al acestui staf care v-a "terorizat" prin aplicarea regulilor mai sus mentionate ! Numiti-mi 1 singur prejudiciu adus dvs. prin aplicarea regulamentului acestui forum de catre moderatori ori admini ! Cat despre pupaturi reciproce pe portofel...imi pare rau ,dar Adminii se cam pupa singuri pe portofele de cand au "inventat" sit-ul asta ptr. ca altii sa-i acuze de tot ce e rau pe internet...cenzura ,frauda ,nesimtire ,indolenta ,etc.,etc. ! Pacat....pacat ca un numar de posturi va pot orbii atat de tare !...Am mai spus-o si-o repet : sunt de 1 an de zile moderator si nu cred ca am deranjat ori jignit vre-o data o persoana ; am contrat ,am combatut ,am argumentat si mi-am justificat deciziile ...mi-am pierdut si cate 20 de ore pe zi ca sa fie toata lumea multumita si sa scutesc pe multi de la a cauta zile in sir un raspuns (mie mi-a luat vre-o 3 ani pana am indraznit sa intreb ceva pe forum) ,mi-am neglijat familia si-am tras chiulul de la indatoririle casnice !...aproape ma faceti sa cred ca am gresit ! ...ca am deservit unui scop daunator ptr. care am totusi acoperire regulamentara ... care acoperire e lipsita de bun simt si respect !....Pacat daca ganditi asa !
domnu daca bagai si neste versuri ...era mai tare ca balada lu Miorita ! ;;)
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 01 Oct 2009, 17:37

tavimai scrie:
Si dupa "accidentul ala" au mai disparut postari si chiar MP !(in luna septembrie spre sfarsit !) Iar daca nu e rea intentie sau lipsa de respect atunci o putem numi indolenta ?!Pacat !In cazul acesta nu va ramane decat "sa va pupati singuri reciproc pe portofel " =)) =)) =))
lasa bre nea tavi ,ca daca e situ pa duca face baieti altu...ce nu sti cand eram io mic cum cantam pa ulita ...podu da piatra sa daramat...a venit apa si la luat ...sa face altu pa rau in jos ...unu mai mare si mai piezdos ! #-o ...ce ? @-) nam zis bine ? :-?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 02 Oct 2009, 02:46

Bine !Deci spor la treaba baieti ! =)) =)) =)) Nu uitati sa va mai "pupati pe portofel" din cand in cand reciproc ! =)) =)) =))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 02 Oct 2009, 02:51

gogu steriade scrie:!
domnu daca bagai si neste versuri ...era mai tare ca balada lu Miorita ! ;;)[/quote]

Am observat ca "frumuseii" astia prefera proza ca nu o "taie" !Ce folos sa-ti bati capu cu versuri cand poti debita tot felul de tampenii si altfel !Ei na ! Ca acum nu mai vreau sa le dau de lucru !(taietorii de versuri o sa-i fac someri de acum !)

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 02 Oct 2009, 03:52

gor965 scrie:

Respect munca dvs. si o apreciez cum se cuvine.Numarul mare de vizitatori si membri este in primul rand o dovada de respect .Nu cred ca v-am adus personal ceva acuze sau reprosuri desi poate ca as fi avut de ce .(legat de solicitarea aia mai veche pe care se pare ca ati cam "lasat-o moarta" sau "pierduta printr-un sertar" -vezi MP mai vechi !).La rubrica vanzari si reclame parca nu au disparut postarile ca prin alte parti !Nu trebuie sa fiti rautacios si sa nu recunoasteti asta !Nu am adus acuze, cum fac altii vizavi de "afacerea" cu situl
si nici nu am creeat atmosfera negativa vizavi de administratori,moderatori,etc .,dar am afirmat ca nu este corect sa mai dispara postari dupa ce se anuntase remedierea .Pare a fi cusuta cu ata alba toata povestea !Daca eram eu administratorul forumului consider ca era corect sa-mi cer scuze pentru disconfortul creeat vizitatorilor, considerati membri ai forumului,inainte de a face acel apel la ajutor.(cred ca stiti la ce ma refer).Daca sustineti ca petreceti 20 de ore pe forum banuiesc ca sunteti la curent cu tensiunile creeate .Sunt si membri ai forumului care au pus suflet in dezvoltarea lui si au contribuit din plin la dezvoltarea sa , bineinteles tot neretribuiti.(fiecare dupa talentul si priceperea sa )
Poate insa ca ar trebui sa reflectati mai mult la faptul ca sunt destui care au renuntat sa mai posteze si se multumesc doar sa priveasca !V-ati pus intrebarea de ce ? Intr-un an de zile n-ati observat acest lucru ?Din miile de membrii, cati scriu cate ceva macar o data la 3 zile ? Ce considerati ca-i retine ? Probabil insa ca acest forum si-a depasit menirea si "taticii" si-au dat seama ca familia este prea numeroasa .Asa s-a ajuns la creearea clubului "x","y" sau "z" -locuri de "intalnire" mai intime !Si de aici in colo -dezinteresul fata de "restul lumii "!(reflectat de altfel in postarile administratorilor )
Pentru toate astea puteti fi linistiti ca nu va va impusca nimeni ! CERT ESTE INSA CA CINEVA SE POATE LAUDA CA A REUSIT SA ADUNE AICI 7000 DE ALEVINI !La apa cu ei ca nu prea conteaza !Ceva tot este insa putred in Danemarca din moment ce am ajuns sa-i numaram cum se inmultesc de la an la an !Numarul de accesari ingrasa ori ba ? ...ca noi.prostimea, nu mai intelegem nimic !-dar macar lasam sa se inteleaga ca am inteles !
PS. Si dupa 27.09 au mai disparut postari ! N-ar fi de mirare sa nu dispara si asta !

Fa-ti romane a ta treaba,
Ca stii sa o faci tu bine !
Strambilor versati cu barba,
Apararea nu le-o tine !
:))

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 02 Oct 2009, 04:03

gogu steriade scrie:
tavimai scrie:
lasa bre nea tavi ,ca daca e situ pa duca face baieti altu...ce nu sti cand eram io mic cum cantam pa ulita ...podu da piatra sa daramat...a venit apa si la luat ...sa face altu pa rau in jos ...unu mai mare si mai piezdos ! #-o ...ce ? @-) nam zis bine ? :-?
Bag de seama Gogule ca a inceput sa-ti placa sa lingi acadeaua !In cazul asta nu mai esti tu !Facusi o gafa cand schimbasi macazu cu poza iar acum schimbi macazu cu atitudinea ? Vezi ca inca n-ai capatat destule voturi !Atitudinea tre s-o schimbi abia dupa ce esti ales ! =)) =)) =))

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 02 Oct 2009, 12:10

tavimai scrie: Respect munca dvs. si o apreciez cum se cuvine.Numarul mare de vizitatori si membri este in primul rand o dovada de respect .Nu cred ca v-am adus personal ceva acuze sau reprosuri desi poate ca as fi avut de ce .(legat de solicitarea aia mai veche pe care se pare ca ati cam "lasat-o moarta" sau "pierduta printr-un sertar" -vezi MP mai vechi !).La rubrica vanzari si reclame parca nu au disparut postarile ca prin alte parti !Nu trebuie sa fiti rautacios si sa nu recunoasteti asta !Nu am adus acuze, cum fac altii vizavi de "afacerea" cu situl
si nici nu am creeat atmosfera negativa vizavi de administratori,moderatori,etc .,dar am afirmat ca nu este corect sa mai dispara postari dupa ce se anuntase remedierea .Pare a fi cusuta cu ata alba toata povestea !Daca eram eu administratorul forumului consider ca era corect sa-mi cer scuze pentru disconfortul creeat vizitatorilor, considerati membri ai forumului,inainte de a face acel apel la ajutor.(cred ca stiti la ce ma refer).Daca sustineti ca petreceti 20 de ore pe forum banuiesc ca sunteti la curent cu tensiunile creeate .Sunt si membri ai forumului care au pus suflet in dezvoltarea lui si au contribuit din plin la dezvoltarea sa , bineinteles tot neretribuiti.(fiecare dupa talentul si priceperea sa )
Poate insa ca ar trebui sa reflectati mai mult la faptul ca sunt destui care au renuntat sa mai posteze si se multumesc doar sa priveasca !V-ati pus intrebarea de ce ? Intr-un an de zile n-ati observat acest lucru ?Din miile de membrii, cati scriu cate ceva macar o data la 3 zile ? Ce considerati ca-i retine ? Probabil insa ca acest forum si-a depasit menirea si "taticii" si-au dat seama ca familia este prea numeroasa .Asa s-a ajuns la creearea clubului "x","y" sau "z" -locuri de "intalnire" mai intime !Si de aici in colo -dezinteresul fata de "restul lumii "!(reflectat de altfel in postarile administratorilor )
Pentru toate astea puteti fi linistiti ca nu va va impusca nimeni ! CERT ESTE INSA CA CINEVA SE POATE LAUDA CA A REUSIT SA ADUNE AICI 7000 DE ALEVINI !La apa cu ei ca nu prea conteaza !Ceva tot este insa putred in Danemarca din moment ce am ajuns sa-i numaram cum se inmultesc de la an la an !Numarul de accesari ingrasa ori ba ? ...ca noi.prostimea, nu mai intelegem nimic !-dar macar lasam sa se inteleaga ca am inteles !
PS. Si dupa 27.09 au mai disparut postari ! N-ar fi de mirare sa nu dispara si asta !

Fa-ti romane a ta treaba,
Ca stii sa o faci tu bine !
Strambilor versati cu barba,
Apararea nu le-o tine !
:))
1. Legat de MP dvs. sa stiti ca nu aveti nimic ce sa-mi reprosati ...am dat mai departe solicitarea dvs. legat de creearea unor noi subforumuri ! (nu eu ma ocup de treaba asta )
2. Aveti un fix cu rubrica de vanzari ...daca imi gasiti acolo un post din data de 27 Sept., eu va dau dreptate in tot ceeeace sustineti si ma retrag de pe forum ! :-w
3. Aceiasi problema..."s-a soloicitat ajutor !"...eu va intreb , pe de-a moaka ?...revedeti va rog postul respectiv si vedeti ca s-au oferit la schimb niste facilitati,niste servicii...
4. Nu stiu ce vechime aveti dvs. pe un forum ,dar ar trebuii sa stiti ca sunt foarte putini cei care stau si posteaza continuu (in timp)...mai ales in plin sezon de pescuit ! O sa vedeti ca la iarna numarul de memebrii activi va creste si multi dintre cei care ziceti ca s-au retras ,vor revenii !
5. Ma uimeste afirmatia asta : "dezinteres fata de restul lumii" ! ...oare ptr. cine draq se mai starduiesc astia sa tina un sit pe picioare ,sa faca o emisiune ,sa tina un forum ...?...ptr. aia 50 de membrii de club ?...haida de !
6. Puteti sa stati linistit , daca dispare ceva ... Dumnezeu sa ne-npinga-n bine ! :))
P.S.
Cu acordul dvs. pot sa mut toate discutiile in alt topic !

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Glume”