Provocare de la stationar
Moderator: florentiniuga
Re: Provocare de la stationar
Pentru crapari aduc eu un bax de servetele poate le bate vantu din fata si au nevoie pentru lacrimi la sfarsit.
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Nu nu, poate atropina sa dea bine pe sticla la final... Sa ii vezi cum stau cu rauri de lacrimi si se tin in brate , sa ii vezi cum cer revansa..........paulgusti scrie:Pentru crapari aduc eu un bax de servetele poate le bate vantu din fata si au nevoie pentru lacrimi la sfarsit.
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Lansez............departe la buza stufului.....Numar pana la 10......Simt cum lingura coboara incet, agale........
Mulinez...........
Se stie ca Green Lake este o locatie cu avantaj : gropile.
Poate aveti sansa sa agatati Flota lu' Basescu domnilor, aia data disparuta.....sau poate o gasiti pe ELODIA!!!!!!
Am auzit ca iese la joc seara la buza stufului si ii place stropeala pe bile
Altceva nu prea va vad eu sa aduceti la mal in 8 ore..........
Mulinez...........
Se stie ca Green Lake este o locatie cu avantaj : gropile.
Poate aveti sansa sa agatati Flota lu' Basescu domnilor, aia data disparuta.....sau poate o gasiti pe ELODIA!!!!!!
Am auzit ca iese la joc seara la buza stufului si ii place stropeala pe bile
Altceva nu prea va vad eu sa aduceti la mal in 8 ore..........
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Senzational doamnelor si domnilor! Elodia a fost descoperita pe Green Lake. Martorul Florentin a asistat cum a fost adusa la mal de domnul Marinita.....lupta grea de altfel
Mey ,ia terminati cu prostiile! Nu mai are lumea loc de voi pe balti...ca=s numa' concursuri si reconcursuri .
Unde are loc duelul (localizarea pe balta) ca sa stiu daca mai ramane loc si pentru profani ...sau vreti sa aveti intimitate si inchideti lacul?
Unde are loc duelul (localizarea pe balta) ca sa stiu daca mai ramane loc si pentru profani ...sau vreti sa aveti intimitate si inchideti lacul?
ma inscriu si eu
Valer Russu
pentru stabilirea zonei de desfasurare a concursului si a altor detalii organizatorice,va stau la dispozitie
Valer Russu
pentru stabilirea zonei de desfasurare a concursului si a altor detalii organizatorice,va stau la dispozitie
breee iar pui balta gratis?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Radu Dascalescu
- carpZone team
We will fish!
We will never surrender!........CHAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGEEEEEEE!!
Nu vrem intimitate , vrem sa invitam cat mai multi pescari sa descopere tehnici de pescuit pe segmentul stationar si pescuit dedicat de crap.
Vrem sa dati pestelui o sansa la viata ( fie mare, fie mic) ! Nu suntem mai buni daca il luam acasa! nu devenim mai performanti daca postam capturi din bucatarie sau din fata portii! ( ma adresez la modul general).
Vrem cat mai multe echipe de pescari profesionisti, atat existenti cat si in devenire , pentru a concura la nationale, mondiale, etc.
Divizia de stationar va invita sa aderati la club, unde aveti sprijin teoretic si practic atata vreme cat veti solicita!
Ne bucuram de prezenta lui Valer in aceasta competitie!
Vom angaja spioni pentru ca sigur va face sedinta cu crapii sa boicoteze competitia . Vom fi in umbrra sa prevenim........
We will never surrender!........CHAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGEEEEEEE!!
Nu vrem intimitate , vrem sa invitam cat mai multi pescari sa descopere tehnici de pescuit pe segmentul stationar si pescuit dedicat de crap.
Vrem sa dati pestelui o sansa la viata ( fie mare, fie mic) ! Nu suntem mai buni daca il luam acasa! nu devenim mai performanti daca postam capturi din bucatarie sau din fata portii! ( ma adresez la modul general).
Vrem cat mai multe echipe de pescari profesionisti, atat existenti cat si in devenire , pentru a concura la nationale, mondiale, etc.
Divizia de stationar va invita sa aderati la club, unde aveti sprijin teoretic si practic atata vreme cat veti solicita!
Ne bucuram de prezenta lui Valer in aceasta competitie!
Vom angaja spioni pentru ca sigur va face sedinta cu crapii sa boicoteze competitia . Vom fi in umbrra sa prevenim........
poate stiu cite ceva din ce var interesa
- Radu Dascalescu
- carpZone team
GREEN LAKE Chiroiu 4. Lista inca mai tine la crap.....Amsterdamer scrie:Mey ,ia terminati cu prostiile! Nu mai are lumea loc de voi pe balti...ca=s numa' concursuri si reconcursuri .
- florentiniuga
- Master Admin
Vai ce secretosi sunteti domnilor vergisti. Aveti o constiinta colectiva sau nu va lasa Tatavostru sa va prezentati?!
Noi suntem deja 4 (cred ca suficient pentru 6 ca voi) si dam cu banu' care sa ia milionu pe Elodia. Voua v-a mai ramas de scotocit o groapa. A Marianelor. Se zice ca ar fi 7 Mariane acolo asa ca aveti o problema. Care tine la doua odata?
p.s. Sper ca dati cu miscatoare, nu? Rosioarele si obletii abia asteapta.
Noi suntem deja 4 (cred ca suficient pentru 6 ca voi) si dam cu banu' care sa ia milionu pe Elodia. Voua v-a mai ramas de scotocit o groapa. A Marianelor. Se zice ca ar fi 7 Mariane acolo asa ca aveti o problema. Care tine la doua odata?
p.s. Sper ca dati cu miscatoare, nu? Rosioarele si obletii abia asteapta.
nu raspund la asemenea provocari...imi tin scula in teacaEu_Tatalor scrie: Lotul de pescuit stationar al clubului Carpzone MATCH TEAM CARPZONE adik,va provoaca la o incrucisare de scule
Florentine care este regula, cu cite bete aveti voie sa dati,, trage biletele cu locuri, dati pe unde vreti,face ti echipe?
- florentiniuga
- Master Admin
Eu doar am ridicat manusa. Intreaba-i pe provocatori.nando scrie:Florentine care este regula, cu cite bete aveti voie sa dati,, trage biletele cu locuri, dati pe unde vreti,face ti echipe?
Pe ei si pe Tatalor!
Oameni buni, numai maine nu-i poimaine - se pescuieste pe balta sambata sau nu?