mulinete feeder
Moderatori: gor965, florentiniuga
- florin crapanu
- senior
mulinete feeder
Fratilor, ce mulineta pentru feeder a-ti alege dintre acestea doua: Shimano Catana 4000 si Daiwa Crossfire 3550
Re: mulinete feeder
Catana 4000RA->o am,e de vanzare(la pachet cu Okuma Mystique,tot marimea 4000.
Daca te intereseaza,da-mi un mp.
Daca te intereseaza,da-mi un mp.
- stefanflorin
- Veteran
tot catana as alege-o si eu, ruleaza ceas pt banii aia, daiwele ca sa fie pe masura numelui incep cu costuri mai mari.
Work is for people who can't fish!
- florin crapanu
- senior
Multumesc, Catana nu am vazut-o pe viu, dar cu Daiwa m-am jucat putin la un magazin [o au la un pret mai vechi si e fabricata in Japonia] e super mulineta , cat despre Shimanoaica nu stiu mai nimic, am auzit ca acum se produc prin China.Totusi Catana cred ca e mai potrivita pentru feeder, pe cand Daiwa pare o combinatie feeder-match, asa ca astept parerile d-vs.Stima!
- stefanflorin
- Veteran
ma cam indoiesc sa fie Japan daiwa aia insa daca e asa, mergi pe ea fara indoiala pt ca e de calitate. Eu am 2 Daiwa Tornado deci un model cu un pas mai sus decat Crossfire si sunt multumit de ele insa sunt China. La shimano astea din gama mai ieftina singura problema ar fi ca stau cam prost in angrenaje (oricum mai bine decat celelalte firme in aceiasi gama de pret), si cum la feeder iti trebuie ceva foarte teapan trebuie luat in considerare aspectul asta. In locul tu as mai strange ceva banuti si as lua un daiwa Exceler 3000 sau 4000 ca nu au moarte sau oricum ceva marime 4000 cu un raport sub 5:1, 4,8:1 sau ceva pe acolo ar fi indicate. Au pinioanele cu dinti rari si implicit mai masivi deci mai rezistenti. Oricum de regula din experienta proprie pinioanele nu sunt cele care cad primele la o mulineta ci sistemul de oscilatie al tamburului sau stiu eu ce arculete. Spor in decizii!
Work is for people who can't fish!