pareri lansete crap pana in 250-300 ron
Moderatori: gor965, florentiniuga
pareri lansete crap pana in 250-300 ron
baftalo,
vreau sa mi iau 2 lansete de crap 3,5 lbs ,3.90 si nu sunt hotarat la ceva anume,pana in 300 ron.dak aveti vre o sugestie va rog sa ma ajutati.ms
vreau sa mi iau 2 lansete de crap 3,5 lbs ,3.90 si nu sunt hotarat la ceva anume,pana in 300 ron.dak aveti vre o sugestie va rog sa ma ajutati.ms
Cojocaru Radu
- Driscu Radu
- senior
Re: pareri lansete crap pana in 250-300 ron
Ceva bun spre foarte bun in gama asta de pret ar fii Maver Abyss, Shimano Vengeange sau un Dreamer de la kkarp(daca mai gasesti),daca te gandesti la un 3,6/3,5lbs cel mai indicat ar fii un chub, au lansete foarte bune mult peste alte lansete in aceeiasi gama de preturi.Ar mai fii un compromis nu stiu daca ti-ar conveni sa cauti un 3,75-3,8/3,25lbs gen trabucco intrepid.Numai bine fir intins.
- misu_sipanu
- Veteran
Hakuyoooooo
Mergi la Expoaventuri si fa-ti o idee despre cum ar trebuii sa fie batul care-ti place ! Or sa fie bete de la Maver ,Shimano ,Energofish ,Senzor ,Sert ,etc. Nu e musai sa si cumperi dar e bine sa vezi mai multe tipuri de bete, cu actiuni si echipari diferite (inele ,mandrine ).roni scrie:baftalo,
ms Gor dar numai ca sunt din constanta si nu prea am timp sa ajung la Bucuresti.vroiam doar o parere generala a voastra.
Cojocaru Radu
- misu_sipanu
- Veteran
Suna l vere pe Trofin si ia ti piatra da pa inima,si ce daca esti dan Constanta du te la tirg,sa vezi sa pipai(bete,mulinete)ai masina bengoasa in 2 ore ajungi la tirg si dormi linistit.
ps.as merge si eu da n am bani de bilet
ppss.poate vind E------y de 390
ps.as merge si eu da n am bani de bilet
ppss.poate vind E------y de 390
degeaba i l suna pe Trofin este la peste
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
poate??????????????????????????????deja am intrat in transa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maine la prima ora va sun!!!!!
Cojocaru Radu
salut la toata lumea sunt nou pa forum si am o intrebare . am 3 lansete titan carp de 3.90 3,5lbs luate de la gipo si vreau o parere despre ele daca ma puteti ajuta ms mult
- marian_popescu
- Veteran
daca sunt alea cu inele galbene, scapa de ele cat poti de repede, inainte sa le rupi. daca sunt nefolosite, incearca sa le schimbi tot la ei cu ceva mai de incredere, poate putin mai scumpe, sa le convina si lor. incearca niste attak, sunt bete bune in banii lor. daca poti face asta...mai INTAI INTREABA despre ele pe forum, apoi scoate banu
sper sa ma insel.
sper sa ma insel.
Fishing is life. The rest...just details
Poate astea de 3.90 sa fie dintr-un alt lot...dar alea "mai batrane' sunt praf !...vezi aici ca si eu si un alt coleg am avut neplaceri cu modelul asta de lanseta !adrian82 scrie:salut la toata lumea sunt nou pa forum si am o intrebare . am 3 lansete titan carp de 3.90 3,5lbs luate de la gipo si vreau o parere despre ele daca ma puteti ajuta ms mult
problema cu betele astea titan carp este ca 2 leam rupt dar mi leau schimbat si nush cum sa scap de ele ???
le dau la schimb pa ceva de 3.60 daca le vrea careva .
sau stiti vreun atelier ce repara lansete in bucuresti ms
le dau la schimb pa ceva de 3.60 daca le vrea careva .
La Aquamania...Laurentiu Andronic !adrian82 scrie:............