Am reusit si eu in fine sa ajung pe Chiroiu 4 anul acesta caci de mult imi doream! Am facut o partida individuala de aprox. 18 ore miercuri/joi. George Alexandru iti multumesc pentru incredere si bunavointa. Locul unde m-ai asezat, unde a castigat Catalin Duta, e foarte bun, dar m-am prins abia a doua zi dimineata. Seara am dat exact in fata cam pe la 80-100 m. Acolo nu agata dar nici nu mananca, iar in fata la 50-60m e agatatura ca lumea. Am ajuns si tarziu, nici nu am mai nadit, doar ce era pe momitoare, eram mai mult curios unde si cum e balta. Pot spune ca e superba, un loc complet salbatic in care sa uiti de toate! Dupa ce pana la ora 24 nu am avut nici o trasatura, m-am apucat sa nadesc cu cobra, cam 1 kg de boilies solubile de 20 productie proprie. In nici 15 min. au inceput trasaturile. Si la boabe si la boilies. Necunoscand bine balta, agataturile, etc. din 8 trasaturi nu am reusit sa scot decat 3 bucati la 3,5-4 kg. Si 2 carasi la kg ! prinsi la boilies!!!
A doua zi am dat putin mai in dreapta,la 40-50 m, in buza unor stufuri. Cum aruncam cum o lua in max. 10 min. La porumb, la boilies doar unul. Inca 4 buc. intre 4-5 kg. Am scapat in agatatura inca 3.
Mai tarziu, cand a trecut inginerul piscicol sau administrator, nu am retinut, mi-a spus ca asa a dat si Duta pe aceeasi directie, dar mult mai departe pe la 80-100 M. Mi-a facut si invitatia sa vin la stiuca, cu una din cele 2 barci ale voastre, cu rezervare in prealabil. O sa te sun tot pe tine cand va fii cazul, dar pana atunci cred ca am sa mai vin pentru crap. Unu de 5 kile de Chiroiu trage ca unu de 12 de pe MV2.
Paznicii si tot personalul, foarte amabili, toata stima. Recomand cu caldura aceasta balta tuturor celor care vor sa se lupte cu crapi salbatici in agatatura!Inca o data multumiri George si salutari + complimente lui Valer!
-
Fişiere ataşate
-
Cristian Bebesel