ma bagati in ceata iar
deci sa inteleg ca mitchell-ul avorunner este peste synex 65?
am vazut ca shimano navi este la 415 lei
eu mitchell-ul il pot achizitiona (nou cu garantie) la 300 lei(oferta ptr. 4 buc)
normal el este 380 lei
ce ma sfatuiti sa fac ?
intrebare
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: intrebare
Ia-ti Spector 65.Exista promotie si la ele.Costa Aprox. 310lei/buc.
...ghici ce mulineta are Mark Hutcinson pe laseta de aici :Razvan_6 scrie: Astea sant mulinetele cu care pescuieste un profesionist al marilor lacuri Andy Chambers http://www.carpio.ro/prod.php?id_cat=24&id_prod=918
... min.1.58' ... !
...copilul cu multe moase moare cu buricul netaiat !Incepator scrie:ma bagati in ceata iar .......
Incearca sa vezi pe viu un Synex ,sa vezi cum merge si cum se potriveste cu lanseta ...dupa aia stabilesti daca Avorunner merita 100 lei in plus sau nu ! Cea mai potrivita mulineta e aia care-ti pica tie bine la mana si pe care ti-o permite buzunarul !
- marian_popescu
- Veteran
am avut si eu oryx, cu raport de 4,5. la astea ma refeream cand am spus ca merg mai finut oryx decat synexgor965 scrie:Diferenta de "rulaj" intre Synex si Oryx e data de raportul de recuperare...4.5 fata de 5.1 .La raport mai mare de recuperare ,dispar anumite vibratii . Eu am un PL-860 cu raport 5.8/1 si efectiv toarce fata de modelul cu raport 4.5/1 .
P.S
Daca ar trebuii sa iau o mulienta in jur a 350 ron ,as lua Shimano Navi !
dar mai bine decat toate merge alu 398. singurul dezavantaj este greutatea
Fishing is life. The rest...just details