Se vand 4 huse individuale JRC 13FT(pentru lansete de 3.90) + QUIVER
Sunt folosite un sezon dar sunt in stare impecabila.In QUIVER incap lejer o umbrela mare, una mica(de plaja), un minciog si o plasa mare de cantarire.In buzunare mai este loc pentru 2 seturi de picheti(are 2 buzunare suprapuse de lungimi diferite)
pret 4 huse individuale JRC 13FT + QUIVER : 250 LEI
[ VAND ] 4 huse individuale JRC 13FT + QUIVER
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: [ VAND ] 4 huse individuale JRC 13FT + QUIVER
i-tzi ofer astazi 200ron...???
daca vrei numai cele 4 huse individuale sunt de acord.
Vezi aici cat costa numai cele individuale:
http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... m-JRC.html
Vezi aici cat costa numai cele individuale:
http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... m-JRC.html
Exact acelasi tip de husa era la Auchan Titan 61lei bucata.Poate o sa-mi iau avaertisment dar imi place prea mult corectitudinea.
Eu nu pescuiesc, ii fac doar baie ramei
Te referi la quiver sau la cele individuale?
Eu le-am cumparat de la un magazin online, iar la o cautare pe net numai acolo le-am gasit si de data asta(sa mai luam in calcul ca am platit si transport la ele?).
Si daca luam varianta ta in calcul(putin probabila) 4*61=244 lei pe 4 bucati.Ti se pare ca cer mult?Crezi ca e cazul sa ma acuzi voalat de incorectitudine?Poate nu toti avem timp sa cautam prin Auchan lichidari de stocuri.
Eu le-am cumparat de la un magazin online, iar la o cautare pe net numai acolo le-am gasit si de data asta(sa mai luam in calcul ca am platit si transport la ele?).
Si daca luam varianta ta in calcul(putin probabila) 4*61=244 lei pe 4 bucati.Ti se pare ca cer mult?Crezi ca e cazul sa ma acuzi voalat de incorectitudine?Poate nu toti avem timp sa cautam prin Auchan lichidari de stocuri.
- raduionescu45
- senior
mai este valabil?
ma intereseaza 2 huse si eventual Quiver-ul daca imi place cum arata. eu mai am bagajerie de la JRC si sunt multumit de ele (geanta cocoon, minciog si husele de mulinete)
multumesc!
ma intereseaza 2 huse si eventual Quiver-ul daca imi place cum arata. eu mai am bagajerie de la JRC si sunt multumit de ele (geanta cocoon, minciog si husele de mulinete)
multumesc!