DORIPESCO...
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: DORIPESCO...
Felicitari castigatorilor si organizatorilor!!!!!
Felicitari in special lui Mao si Claumar......organizatorilor si tuturor participantilor
PS. Le multumesc din toata inima, lui Madalin si Johnny pt invitatia de a participa alaturi de ei la acest minunat concurs, in care sincer mi-am depasit limitele, dar alaturi de ei si cu sprijinul lor am reusit sa ma bucur enorm la sfarsitul " stagiului militar" de patru zile....Va multumesc baieti inca o data si sper ca nu v-am dezamagit.
PS. Le multumesc din toata inima, lui Madalin si Johnny pt invitatia de a participa alaturi de ei la acest minunat concurs, in care sincer mi-am depasit limitele, dar alaturi de ei si cu sprijinul lor am reusit sa ma bucur enorm la sfarsitul " stagiului militar" de patru zile....Va multumesc baieti inca o data si sper ca nu v-am dezamagit.
- Madalin Dirla
- Veteran
Costi P scrie:Felicitari in special lui Mao si Claumar......organizatorilor si tuturor participantilor
Placerea a fost de partea noastra Costi,iti multumim pt. daruirea dar si efortul pe care l-ai depus in aceste 4 zile !!
P.S. Asta este doar inceputul !
- claumar pescar
- junior
ms jony ....si ms si pt mincioc....fara el nush ce ma faceam....
- Madalin Dirla
- Veteran
claumar pescar scrie:ms jony ....si ms si pt mincioc....fara el nush ce ma faceam....
Claudiule,vezi ca minciogul era al meu ,felicitari inca o data intregii echipe pt. podium !!
Felicitari echipelor Carpzone pentru rezultat, felicitari castigatorilor, in special lui Mao si lui Claudiu. Fire intinse baieti in continuare.
@Johnny si Madalin, bravo baieti,tot inainte.
@Johnny si Madalin, bravo baieti,tot inainte.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS