intrebare emisiune
intrebare emisiune
La ce ora se difuzeaza acum emisiunea info pescar? Sau nu se mai difuzeaza? Era singura emisiune ok de pe acel post tampit ZERO TV.
- Qnyx
- Master Admin
Re: intrebare emisiune
Emisiunea va fi difuzata momentan pe internet, respectiv pe website-ul http://www.infopescar.tv; nu va mai fi difuzata la OTV.
- Liviu Belu
- membru activ
Qnyx scrie:Emisiunea va fi difuzata momentan pe internet, respectiv pe website-ul http://www.infopescar.tv; nu va mai fi difuzata la OTV.
Cand? in prezent este numai emisiunea din 12.09.2009, dar probabil cand se va intoarce Florentin de la concurs.
- Qnyx
- Master Admin
Astazi este ziua de nastere a lui Florentin; o sa il trag de urechi ca in loc sa puna emisiunea pe site, el petrece cu familia. Deci chiar este impertinent, nu crezi ?Liviu Belu scrie:Cand? in prezent este numai emisiunea din 12.09.2009, dar probabil cand se va intoarce Florentin de la concurs.
- Liviu Belu
- membru activ
Qnyx scrie:Astazi este ziua de nastere a lui Florentin; o sa il trag de urechi ca in loc sa puna emisiunea pe site, el petrece cu familia. Deci chiar este impertinent, nu crezi ?Liviu Belu scrie:Cand? in prezent este numai emisiunea din 12.09.2009, dar probabil cand se va intoarce Florentin de la concurs.
Impertinent este un cuvant greu prietene, Imi cer scuze ne stiind ca este ziua lui.
- donybrasco
- utilizator
adevarat ca era singura emisiune buna .....asteptam emisiunea din 20.09.Shummy scrie:La ce ora se difuzeaza acum emisiunea info pescar? Sau nu se mai difuzeaza? Era singura emisiune ok de pe acel post tampit ZERO TV.
multumesc
- florentiniuga
- Master Admin
Deoarece urmatoarea emisiune va fi mult mai lunga decat erati obisnuiti, si totodata am foarte mult de lucru la materialele pentru noul format al F&H care se va numi VPTV, va rog sa ma mai pasuiti 2-3 zile.
pacat ca nu se mai difuseaza la TV, oricum bine ca totusi mai avem posibilitatea si dl. Florentin buna vointa de a nu renunta total la emisiune! asteptam cu nerabdare...
crapu´e prietenu nostru nu mancarea noastra
- Liviu Belu
- membru activ
O umila intrebare la administratorul acestui site, daca tot se va divuza pe net emisiunea credeti ca este posibil domnilor sa faceti acest player cand se apasa pentru vizionare pe tot ecranul sa fie si asa sau va ramane in acelasi standard, pacat ca ati restrictionat acesul la archiva caci de acolo se puteau viziona in Kmplayer. Tot respectul pentru Florentin si pentru munca depusa .
Cu stima
Cu stima
- Qnyx
- Master Admin
Nu inteleg ce vreti sa spuneti; cum adica cand se apasa pe vizionare sa fie "asa" ? Cand se apasa pe vizionare pe tot ecranul, se face pe tot ecranul (asta e si ideea, nu?); cum ar trebui sa se faca ?Liviu Belu scrie:..........daca tot se va divuza pe net emisiunea credeti ca este posibil domnilor sa faceti acest player cand se apasa pentru vizionare pe tot ecranul sa fie si asa........
Ca sa va raspund la intrebarea legata de arhiva, aceasta va fi disponibila in curand pe site, dar sub o alta forma si sa speram ca in format HD.
- Liviu Belu
- membru activ
Qnyx scrie:Nu inteleg ce vreti sa spuneti; cum adica cand se apasa pe vizionare sa fie "asa" ? Cand se apasa pe vizionare pe tot ecranul, se face pe tot ecranul (asta e si ideea, nu?); cum ar trebui sa se faca ?.
Asa ar trebui dar mie de ex. pe un tv LCD 32" imi apare in format 4:3 nu in format 16:9 incercand si pe un ecran normal acelasi lucru se intimpla adica imaginea se duce pentru tot ecranul dar este centrata avand in ambele parti laterale cate o banda neagra deci ma repet imaginea nu se deschide pe tot ecranul.
-
- VIP+++
Aolo cata necunostinta da cauza pe capu matale ...pai pa dungile alea negre dan margine merge titraju pentru nevazatori ...Liviu Belu scrie: Asa ar trebui dar mie de ex. pe un tv LCD 32" imi apare in format 4:3 nu in format 16:9 incercand si pe un ecran normal acelasi lucru se intimpla adica imaginea se duce pentru tot ecranul dar este centrata avand in ambele parti laterale cate o banda neagra deci ma repet imaginea nu se deschide pe tot ecranul.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- Liviu Belu
- membru activ
Prietene esti total pe dinafara discutiei, daca ai chef de misto ieftin fao in alta parte sau pastreaza-ti forma fizica "Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere"
EMISIUNILE DIN 19 si 26.09.2009
Cand o sa putem viziona si noi emisiunile INFO PESCAR? Este deja 26.09 si nu am vazut emisiunea din 19.09. O sa o mai vedem oare? In 22.09 d-nul Florentin cerea inca 2-3 zile pentru a posta emisiunea... La arhiva nu am acces, imi spune ca eu nu am acest drept, desi sunt inregistrat pe forum. Poate ma puteti lamuri si cu acest aspect. Multumesc.