![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Va asteptam la urmatoarea editie marti. la un regal demonstrativ de pescuit la stationar, pus la cale de divizia de stationar Carp Zone, unde veti vedea cum "trosnesc" rubesienele in dril cu crapii de Chiroiu.
Da Cristi, castiga si tu si sa vezi ce te iubeste camera.mosharu scrie:Florentin, poate pe viitor filmezi si eventual iei SI interviuri SI la alte echipe intr-un concurs.
Toate la timpul lorflorentiniuga scrie:Da Cristi, castiga si tu si sa vezi ce te iubeste camera.mosharu scrie:Florentin, poate pe viitor filmezi si eventual iei SI interviuri SI la alte echipe intr-un concurs.Altfel, ce sa te intreb, cum ai facut sa nu prinzi peste, cum faci montura cu carlig neagatator sau care e nada cea mai respingatoare?
![]()
TOTI reporterii filmeaza NUMAI castigatorii. Eu chiar ii mai filmez si pe altii dar poate nu ai fost atent. Interviu nu pot sa le iau la toti ca emisiunea are un spatiu limitat.
a dracu' camera asta dom'leflorentiniuga scrie:Eu nu am fost la Chiroiu desi mi-as fi dorit foarte mult dar eram in concediu. La Over10... acolo nu te-a iubit camera. De fapt nici tu nu te-ai iubit prea tare, ca era sa-ti facem un concurs comemorativ pe Peris.
Printre altele ,ai vazut asta : EMISIUNE NOUAvalentin geageac scrie:Salutare, suntem deja in Octombrie, se aude ceva cu emisiunea?
Nu crezi ca exagerezi cu pretentiile? Data viitoare nu te mai uita la emisiunea de pe net, pentru ca aici vor fi de acum inainte variante aproape complete ale filmarilor, chiar daca vor mai aparea si expresii neortodoxe. Pentru critici de televiziune, pretentiosi, pudici, femei si copii, se va difuza la tv varianta de 30', prescurtata, docta si decenta..mircea13 scrie:Salut. Emisiune nou e intersanta si bine venita.Am o critica prea se auzeau multi vorbind din afara imaginii si a caror comentarii nu aveau nimic comun cu imaginea.Spor la treaba si tineti-ne la curent cu programul de difuzare pe TV. La mine nu se prinde postul TV mentionat mai sus.Numai bine. Mircea13