CARP ZONE...stand 18,bag seama...ca altii n-au care sa fie CARP ZONE...Nowatiny scrie:Gor stii cumva cum se numeste echipa Madalin , Jonny si Costi?
DORIPESCO...
Moderator: florentiniuga
- IULIAN C
- carpZone team
Re: DORIPESCO...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Cred ca standul 18 - CarpZone !...stiu ca sunt 2 echipe din club (a 2-a fiind pe standul 6).Nowatiny scrie:Gor stii cumva cum se numeste echipa Madalin , Jonny si Costi?
Situatia dupa cantarul de dimineata-15.09.2009
xxx.ro
- Marian Constantin
- Veteran
Felicitari participantilor.
Pacat ca baietii din CZ nu au ocupat un loc pe podium desi nu au fost atat de departe.
Pacat ca baietii din CZ nu au ocupat un loc pe podium desi nu au fost atat de departe.
- Marian Constantin
- Veteran
Nowatiny scrie:Felicitari participantilor.
In echipa Claumar se afla un membru CarpZone Locul 2 sector B
Nu stiam , scuze!
Oricum felicitari castigatorilor si participantilor!
Oricum felicitari castigatorilor si participantilor!
Felicitari castigatorilor !
Felicitari tuturor celor implicati in desfasurarea acestui concurs ! (participanti ,organizatori ,arbitri ,sponsori ,administratiei baltii ,etc.,etc.)
Felicitari tuturor celor implicati in desfasurarea acestui concurs ! (participanti ,organizatori ,arbitri ,sponsori ,administratiei baltii ,etc.,etc.)
Felicitariu Mao...inca cateva ore de concurs si castigati sectorul...Felicitari......NICI UN PODIUM FARA CARP ZONE!!!!
RAZVAN GHEORGHE-C.S NATURAL CARP
Felicitari Andrei !
Silviu
Silviu
- Costache Marius
- utilizator
multumesc foarte mult RAZVANE sa esi la 5 gk de lacul 1 la asa cantitate cred ca afost un pic mai mult ghinion
dupa 48 de ore eram la 300 de gk de locul1si 2 gru de crezut ca se mai poate face ceva da cu multa munca si incredere se se poate
tin sa multumesc toti participantiilor si organizatoriilor
dupa 48 de ore eram la 300 de gk de locul1si 2 gru de crezut ca se mai poate face ceva da cu multa munca si incredere se se poate
tin sa multumesc toti participantiilor si organizatoriilor
- florentiniuga
- Master Admin
Felicitari echipei lui Mao si a lui Madalin care ne-au bucurat cu efortul depus si modul cum au prograsat, felicitari castigatorilor, organizatorilor si doamnei Ruxandra pentru inca un concurs de marca, in care rezistenta si ambitia au un rol esential !
- Ion Mironov
- Partener
multumim pt felicitari......
un concurs extenuant insa nu cum ne-am fi asteptat.....am prins 520 kg.am avut perioade de cate 5 ore in care nu aveam nici o trasatura dar am avut si perioade in care cum puneam swingeru il lua din mana si pleca pe baitruner....placut insa pacat ca media a fost asa mica....primele 2 zile am prins bine noaptea si ziua iar urmatoarele zile ziua a mers pe porumb(marca mitranescu:miere)si bile (marca florentin)una peste alta a fost bine insa nu am prins un loc pe podium....la urmatorul concurs pe aceasta balta sper sa avem un cuvant de spus.
felicitari mao,claudiu si hamsie care au luptat ca niste adevarati gladiatori.....o echipa mixta(CARP ZONE SI SENIOR ) care stie ce inseamna calitatea unui om .......
a fost cea mai tanara echipa din concurs si dupa parerea mea au fost la inaltime...
un concurs extenuant insa nu cum ne-am fi asteptat.....am prins 520 kg.am avut perioade de cate 5 ore in care nu aveam nici o trasatura dar am avut si perioade in care cum puneam swingeru il lua din mana si pleca pe baitruner....placut insa pacat ca media a fost asa mica....primele 2 zile am prins bine noaptea si ziua iar urmatoarele zile ziua a mers pe porumb(marca mitranescu:miere)si bile (marca florentin)una peste alta a fost bine insa nu am prins un loc pe podium....la urmatorul concurs pe aceasta balta sper sa avem un cuvant de spus.
felicitari mao,claudiu si hamsie care au luptat ca niste adevarati gladiatori.....o echipa mixta(CARP ZONE SI SENIOR ) care stie ce inseamna calitatea unui om .......
a fost cea mai tanara echipa din concurs si dupa parerea mea au fost la inaltime...