Mixul CRAPTOR

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
nando
Veteran
Veteran

Re: Mix Boilies

Mesaj de nando » 09 Sep 2009, 05:53

tocmai asta este problema ,nu aspectul exterior [cit de repede si de simplu ]ne intereseaza, ci cit de bun este acest mix. Florentia a si spus sa nu va asteptati la cine stie ce rezultate pe balti neconsacrate [salbatice] a facut un mixt probabil bun care merge foarte bine pe 3 --- 4 balti si nu pe salbatice unde merg cred 80% din cei de pe acest forum.din cite am inteles marea majoritate cred ca poti sa mergi cu el pa peste tot si sa ai rezultate.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE

Nowatiny
Veteran
Veteran

Mesaj de Nowatiny » 09 Sep 2009, 05:53

Vreau sa mai fac ceva partide cu el pe MV2 ca sa'mi pot da cu parerea in proportie de 90% .... pana acu pot sa spun ca am prins peste unde prindeam(MV2) , si unde nu am prins cu ce dadeam de obicei (Chiroiu) ... ramane de vazut.

joniii
utilizator
utilizator

Mesaj de joniii » 09 Sep 2009, 12:47

vorba multa.......... vreau si eu boilesurile si mixul care au stirnit atitea controverse.Poate cineva sa imi trimeata sa ii fac teste pe 2 balti private?platesc "nu ma uit la bani".........mihai. potcoava-OLT 0765499174

Panait Cristian
utilizator
utilizator

Mesaj de Panait Cristian » 09 Sep 2009, 13:56

As dorii sa stiu si eu cu pot achizitiona mixul deorece saptamana viitoare plec in delta si vreau sa il incerc in conditii grele de pescuit,un numar de telefon un mail orice imi este de ajutor va multumesc. **==

VulcanescuDragos
membru activ
membru activ

Mesaj de VulcanescuDragos » 09 Sep 2009, 14:26

Buna ziua , as vrea sa comand si eu mixul dar am cateva intrebari legate de:
1. Aroma mixului?
2.Daca as pune alta aroma care ar fi recomandarile per kg de mix?
3.Care e cantitatea de apa/ou per kg de mix?
4.Solubilitatea ?In cat timp se dizolva

VA multumesc

joniii
utilizator
utilizator

Mesaj de joniii » 09 Sep 2009, 21:17

nimeni nu ma ajuta?chiar nimeni? vreau mixul pt ca m-am saturat sa am partide de pescuit si sa ma intorc cum am plecat.va rog frumos.Mihai Potcoava-olt 0765499174

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 09 Sep 2009, 21:37

joniii scrie:nimeni nu ma ajuta?chiar nimeni? vreau mixul pt ca m-am saturat sa am partide de pescuit si sa ma intorc cum am plecat.va rog frumos.Mihai Potcoava-olt 0765499174
Uite ce scrie pe prima pagina :
florentiniuga scrie:... Comenzile le primesc pe mail florentiniuga@infopescar.tv... .
p.s.
Un pic de rabdare si va aparea si un nr. de telefon...sau mai multe ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 10 Sep 2009, 03:45

Pentru comenzi in tara, cu expeditie prin Fan Courier Express folositi e-mail office@infopescar.tv iar pentru Bucuresti si informatii suplimentare, tel. 031.8015160, 031.8030119 intre orele 11-19 L-V.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 10 Sep 2009, 03:58

VulcanescuDragos scrie:Buna ziua , as vrea sa comand si eu mixul dar am cateva intrebari legate de:
1. Aroma mixului?
2.Daca as pune alta aroma care ar fi recomandarile per kg de mix?
3.Care e cantitatea de apa/ou per kg de mix?
4.Solubilitatea ?In cat timp se dizolva

VA multumesc
1. Aroma destul de.. personala dar sa zicem ceva asemanator S&O.
2. Recomandarile le da producatorul aromei nu a mixului. Doza depinde de tipul aromei.
3. Cantitatile sunt scrise pe eticheta. De obicei 5-6 oua/kg (in functie de marimea oului iar apa, cam cat cere mixul, putin peste jumatate de pahar/kg.
4. Depinde de mai multi factori : temperatura apei, valurile, curentii de fund, miscarea pestilor in zona, etc.
In conditii statice, la temperatura actuala a apei, cam in 2,5-3 ore.

Imagine

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 14 Sep 2009, 13:15

btw: cum este ambalat acest mix si cat se poate pastra dupa deschidere (si in ce conditii) in cazul in care nu folosim toata cantitatea?

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 14 Sep 2009, 17:00

Amsterdamer scrie:btw: cum este ambalat acest mix si cat se poate pastra dupa deschidere (si in ce conditii) in cazul in care nu folosim toata cantitatea?
Deocamdata la galeti dar va fi si in pungi. Raspunsul la a doua intrebare, cat se poate pastra... momentan nu-l am. E ca la medicamente, a trecut testele pe cobai dar la subiecti umani mai sunt necesari 10 ani de teste. :D Glumesc desigur dar de cand l-am definitivat pana acum, de aproximativ 3 luni, am ceva mix intr-o galeata si intr-o punga si nu s-a intamplat nimic, adica nu a mucegait dar cel din punga a atras ceva molii, deci cel mult s-a mai imbogatit cu ceva proteina. Nu stiu insa cum reactioneaza in diverse conditii de depozitare. Poate la umiditate se intareste sau poate mucegai. :-?? Nu uitati ca nu am dorit sa contina conservanti. Altfel, ar fi fost simplu sa-i dau garantie indelungata.

Imagine

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 14 Sep 2009, 19:37

Multumesc pentru raspuns. Ai omis insa informatia referitoare la cantitatile ambalate: 1kg sau 3 kg sau..?

mosharu
Veteran
Veteran

Mesaj de mosharu » 15 Sep 2009, 18:31

cristian505ro scrie:
Pai mai economic ar fii mixul lui Florentin la care nu mai pui decat apa sau oua. Eu tocmai am facut vreo 30 de solubile de 20 din el, le las la uscat si o sa le incerc, sa vad si cat sunt de prinzatoare.Cel mai bine este sa-ti faci singur testele si sa tragi apoi concluziile.
Poti sa tragi o concluzie sigura despre un mix pescuind doar cu 30 de bile? :O
esti tare atunci.... =D>
Cristian Surdu
mosharu carp fishing team

http://www.facebook.com/cristimosharu

mosharu
Veteran
Veteran

Mesaj de mosharu » 15 Sep 2009, 18:35

florentiniuga scrie:
Amsterdamer scrie:btw: cum este ambalat acest mix si cat se poate pastra dupa deschidere (si in ce conditii) in cazul in care nu folosim toata cantitatea?
Deocamdata la galeti dar va fi si in pungi. Raspunsul la a doua intrebare, cat se poate pastra... momentan nu-l am. E ca la medicamente, a trecut testele pe cobai dar la subiecti umani mai sunt necesari 10 ani de teste. :D Glumesc desigur dar de cand l-am definitivat pana acum, de aproximativ 3 luni, am ceva mix intr-o galeata si intr-o punga si nu s-a intamplat nimic, adica nu a mucegait dar cel din punga a atras ceva molii, deci cel mult s-a mai imbogatit cu ceva proteina. Nu stiu insa cum reactioneaza in diverse conditii de depozitare. Poate la umiditate se intareste sau poate mucegai. :-?? Nu uitati ca nu am dorit sa contina conservanti. Altfel, ar fi fost simplu sa-i dau garantie indelungata.
Florentin
Mixul pe care mi-l fac singur rezista 6 luni, depozitat in galeti de plastic. Deci si la mixul tau tot cam asta ar fi termenul de garantie ( vorbesc aici de un mix fishmeal....)
Am zis na'm dat cu paru' <:-P
Cristian Surdu
mosharu carp fishing team

http://www.facebook.com/cristimosharu

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 15 Sep 2009, 18:42

mosharu scrie:
cristian505ro scrie:
Pai mai economic ar fii mixul lui Florentin la care nu mai pui decat apa sau oua. Eu tocmai am facut vreo 30 de solubile de 20 din el, le las la uscat si o sa le incerc, sa vad si cat sunt de prinzatoare.Cel mai bine este sa-ti faci singur testele si sa tragi apoi concluziile.
Poti sa tragi o concluzie sigura despre un mix pescuind doar cu 30 de bile? :O
esti tare atunci.... =D>
Moshare,alta faza tare pe care vreau s-o expun aici ca ai adus vorba...ce zici de pescuit cu bilele facute din mix-ul asta,dar cu naditor pe care era....ce era p-acolo....la unu...una....la altu ...alta....zi tu,cam cat de relevant ar fi un test daca prinzi sau nu?
Daca prinzi....ce a prins?Mehlemurile diverse de pe momitor,sau bila?
Daca nu prinzi cine l-a tinut departe pe mustacios...aroma din bila sau din naditor?
eu am pescuit cu o (una) bila solubila din mix-ul asta ,izolata,fara nicio nada pe langa si la vreo 40 de minute unu de 7 si ceva,cu tare,tot asa la vreo ora unu tot de 7 si ceva!
La celelalte lansete cu alte bile,am prins dar cu naditoare si nada d-aia de o folosim aproape toti de la o vreme...deci...IRELEVANT!
d'asta au tot fost polemici pe tema asta,ca deocamdata nu stiu daca a pescuit cineva din cei care tot croncaneau exclusiv cu ele,pe 2-3 balti....etc ,ca abia apoi sa poata trage vreo concluzie!
Dar,tu ai fost la Cupa Verii si cred ca stii ce a facut "Piticu" Iulian Si Sandu cu mix-ul asta....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”