Lanterne cap Energizer
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- IULIAN C
- carpZone team
Lanterne cap Energizer
De vanzare lanterne cap Energizer, 6 leduri puternice, functionalitate aproximativ 50 ore cu un set de 3
baterii de 1,5 v, putere si raza mare, datorita luminii albe, curea ajustabila, pozitionare diferita a razei, importate
direct din SUA, de la producator,aproape de varful tehnologiei in ce priveste sistemele de iluminat aflate pe
piata
Pentru detalii suplimentare :
aici in aceasta rubrica,MP, yullyroro27@yahoo.ca ,liviu_energy@yahoo.com sau 0763660569 (Liviu)
Pret:85ron/bucata-fix,fara negociere.
baterii de 1,5 v, putere si raza mare, datorita luminii albe, curea ajustabila, pozitionare diferita a razei, importate
direct din SUA, de la producator,aproape de varful tehnologiei in ce priveste sistemele de iluminat aflate pe
piata
aici in aceasta rubrica,MP, yullyroro27@yahoo.ca ,liviu_energy@yahoo.com sau 0763660569 (Liviu)
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Re: Lanterne cap Energizer
mi-am cumparat si eu una ... din Cora . Tot 85ron. buna lanterna...
- IULIAN C
- carpZone team
sunt ale unui prieten,Liviu,(liviu_energy@yahoo.com)care le importa,de fapt ele en-detail costa vreo138 ron,de aceea se comanda multe...da' multe rau,ca sa obtii reduceri,ca atare sub 85 nu ai cum sa gasesti,ca ...deh...noi avem taxe peste taxe care se rasfrang in toate...s4rp3 scrie:mi-am cumparat si eu una ... din Cora . Tot 85ron. buna lanterna...
te cred ...dar ai cuvantu` meu ca am cumparat din cora aceeas lanterna la 850ron. nu esti obligat sa ma crezi ... te potzi duce sa vezi ... intradevar o lanterna f.buna.
- IULIAN C
- carpZone team
Aurel,nu am contrazis nimic,doar iti ziceam ca pretul de 85 ron(nu 850 cat spui tu),este minimal,mai jos nu se poate,si ca d-aia gasesti in supermarket sau magazine de specialitate cu 85,pt ca mai jos de atat,deocamdata nu ai cum sa le dai....tu ai simtit cumva ca nu te-as crede?...te cred pt ca stiu ca asa e!Doar ca,repet,ajungi la pretul asta numai daca vei cumpara de la ei multe nu doar 10-20!s4rp3 scrie:te cred ...dar ai cuvantu` meu ca am cumparat din cora aceeas lanterna la 850ron. nu esti obligat sa ma crezi ... te potzi duce sa vezi ... intradevar o lanterna f.buna.
Momentan,mai are omu' vreo 15 din aproape 100...si daca nu stiam ca sunt bune,nu "puneam obrazu" aici...sincer
Oricum...eu dupa ce am ramas cu buza umflata ca m-a lasat "ditamai" fox-ul halo,luata acum 1 an dintr-o sponsorizare,astea sunt ultima salvare,dupa ce am bagat bani in mai multe tipuri care mai de care mai naspa...
scuzele mele 85ron.si intr-adevar merita!!!
- IULIAN C
- carpZone team
Inca valabil...80 ron /bucataIULIAN C scrie:De vanzare lanterne cap Energizer, 6 leduri puternice, functionalitate aproximativ 50 ore cu un set de 3
piata
aici in aceasta rubrica,MP, yullyroro27@yahoo.ca , liviu_energy@yahoo.com sau 0763660569 (Liviu)
- alex_mures
- membru activ
- IULIAN C
- carpZone team
Ti le trimit eu Alex,insa...cum spuneam nu sunt ale mele,o sa-l sun maine pe Liviu si ma ocup apoi,stiu ca mai avea putine,din care una mi-o rezerva mie,ca altfel....nu mai vede consiliere de la mine pe balta...
buna ziua domnule Iulian
si pe mine ma intereseaza o lanterna de cap performanta,am inteles ca tika xp ar fi ceva de capul ei si vad ca toata lumea lauda modelul pe care il comercializati d-voastra
intrebarea mea este de ce as cumpara de la d-vostra si nu de la Cora de exemplu,unde probabil ca primesc si garantie din partea acelui mare centru comercial...
cand am drum in Cora ma duc si o cumpar de exemplu la acelasi pret,ce m-ar putea determina sa o cumpar de la d-voastra?pentru ca nu cred ca pretul ar fi raspunsul...
topicul d-vostra e ceva de genul/Hai sa-l ajutam pe prietenul meu sa scape de ele/
sa stiti ca nu am scris nimic cu rea intentie,ci doar pentru a ma putea lamuri de ce de la d-voastra?
si pe mine ma intereseaza o lanterna de cap performanta,am inteles ca tika xp ar fi ceva de capul ei si vad ca toata lumea lauda modelul pe care il comercializati d-voastra
intrebarea mea este de ce as cumpara de la d-vostra si nu de la Cora de exemplu,unde probabil ca primesc si garantie din partea acelui mare centru comercial...
cand am drum in Cora ma duc si o cumpar de exemplu la acelasi pret,ce m-ar putea determina sa o cumpar de la d-voastra?pentru ca nu cred ca pretul ar fi raspunsul...
topicul d-vostra e ceva de genul/Hai sa-l ajutam pe prietenul meu sa scape de ele/
sa stiti ca nu am scris nimic cu rea intentie,ci doar pentru a ma putea lamuri de ce de la d-voastra?
- IULIAN C
- carpZone team
Nu e intitulat cum spuneti DV topicul,ci de fapt omu' nu le are cu net si calculatoare,are f multe accesorii pt munte,pt biciclisti,pt pescuit...printre care aceste lanterne,care nu sunt postate doar pe siteuri de pescuit,ci si in alte domenii pt ca nu numai noi,pescarii folosim!nastase scrie:buna ziua domnule Iulian
Cat despre DE UNDE cumpara fiecare...e binenteles decizia fiecaruia,dar daca eu am scos ceva la vanzare pe un spatiu public...credeti ca as risca scandaluri si sa ma injure lumea pe aici asa....usor?Zic eu ca asta e garantia!
Daca vinde din ele,mie imi da una cu 60ron,nu moca...deci asta e daca tot vreti sa stiti adevarul,castigul meu!
Eu...DE CE SA IAU DE LA EL? Pt ca stiu ca as da cu el de pamant daca n-ar fi bune!
La supermarket sunt patit cu aparatura mult mai scumpa care am schimbat-o de 3 ori si tot in paguba am ramas,plus drumuri...nervi...etc...in fine,sunteti liber sa luati din cora...oricum!
multumesc frumos pentru raspunsul sincer al d-voastra
mie asta imi suna a specula,dar in fine...fiecare cu ale lui
treaba e ca eu nu am cu cine sa dau de pamant si daca cumva as simti nefericirea sa se strice,oricat as urla eu in gura mare ca mi-ati vandut un lucru prost pe acest forum,sunt sigur ca nu ati pune atat la suflet si mai ales nu ati strica acea prietenie a d-voastra cu omul respectiv,pentru un ghinionist cum as fi eu
deci,imi pare rau,dar nu m-ati convins sa cumpar de la d-voastra
oricum bafta la vanzare in continuare
mie asta imi suna a specula,dar in fine...fiecare cu ale lui
treaba e ca eu nu am cu cine sa dau de pamant si daca cumva as simti nefericirea sa se strice,oricat as urla eu in gura mare ca mi-ati vandut un lucru prost pe acest forum,sunt sigur ca nu ati pune atat la suflet si mai ales nu ati strica acea prietenie a d-voastra cu omul respectiv,pentru un ghinionist cum as fi eu
deci,imi pare rau,dar nu m-ati convins sa cumpar de la d-voastra
oricum bafta la vanzare in continuare
- alex_mures
- membru activ
nastase
daca acest model il gasesti pe vreun magazin online de pescuit(si daca e mai scump) spune-mi adresa ca il cumpar de acolo,daca nu atunci........
am un Petzl mai scump dar mi s-a pus pata pe acest model pe care il caut de vreo 2 ani,partenerul meu poate sa confirme
PS
Iuliane
daca prietenul tau mai are da-mi de veste pe MP
mersi
daca acest model il gasesti pe vreun magazin online de pescuit(si daca e mai scump) spune-mi adresa ca il cumpar de acolo,daca nu atunci........
am un Petzl mai scump dar mi s-a pus pata pe acest model pe care il caut de vreo 2 ani,partenerul meu poate sa confirme
PS
Iuliane
daca prietenul tau mai are da-mi de veste pe MP
mersi