Deja toata aceasta discutie a cazut in derizoriu. Asemanarea cu Bivolaru...
![blushing :">](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/9.gif)
i-a pus capac. Simti domnule vreun gust ciudat la cafeaua pe care o savurezi cand postezi aici ?
Mai am un singur lucru de clarificat. Reclama la mix. Sunt convins ca cei care critica asazisa reclama, nu stiu ce vorbesc sau sunt extrem de suparati pe viata, pentru ca:
1. Nu am deschis eu topicul acela sa-mi fac reclama;
2. Au existat numeroase critici in acel topic;
3. Eu doar am raspuns unor intrebari sau acelor critici si nu am postat in sens laudativ ca pentru o reclama adevarata;
4. Cautati reclama pe forum si o sa gasiti gramada. Cautati si critici la adresa acelor produse. Credeti ca exista vreo similitudine intre reclama pe care am permis-o altora, in topicuri deschise de ei insisi, cu topicul despre mix?
5. Am vandut atat de mult, ca de-abia mi-am scos investitia. Unde in alta parte mai vedeti reclama la acel mix? In afara de cei cativa care l-au cumparat, stie cineva cum se numeste sau a aflat de la mine?
6. Cine in lumea asta ati mai vazut ca-si face reclama unui produs si permite critici sau comentarii negative pe acelasi canal de comunicare?
In ultima instanta, singura oferta pe care o accept este cea a lui Claudiu Enache!
Cu asta inchid acest topic penibil si rusinos de care mai bine ma scuteati si nu voi mai permite niciun fel de comentariu pe aceasta tema a ajutorului, de care nu am nevoie. Daca nu era Qnyx la mine, nu as fi acceptat ajutorul nimanui, cu riscul de a nu mai avea forum. Pentru website nu am nevoie de servere, sunt cateva pagini pe care le pot pune pe orice server care ofera spatiu GRATUIT din lume. Reclama o sa fac atunci cand o sa vreau si asa cum se face.
In rest, va asigur de acelasi devotament si in continuare.