mulinete Aventuri la pescuit

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
marian_popescu
Veteran
Veteran

mulinete Aventuri la pescuit

Mesaj de marian_popescu » 11 Sep 2009, 21:18

in numarul din luna septembrie al revistei AVENTURI LA PESCUIT este un articol destul de maricel despre mulinete de crap, ceva de genul celui publicat de vlad pavlovici acum cativa ani de zile, in aceeasi publicatie, dar despre lansete era vorba atunci. atunci mi s-a parut catusi de cat obiectiv...sau cel putin nu cunosteam mai nimic despre betele de crap, marci performanta etc si legatura lor cu RECLAMA. oricum, l-am citit de cateva ori, mi-a placut
de data asta, parerea mea e ca se intrece orice masura. preturile la cele mai multe marci sunt astronomice in comparatie cu ce ofera. tind sa cred ca prea putini distribuitori au pastrat catusi de cat contactul cu realitatea. pot sa pariez ca toate vor putea fi gasite la targul organizat de publicatie si, foarte probabil, vor fi incluse in promotii de genul 3 plus una gratis sau 20% reducere. unii vor pune botul la astfel de smenuri, convinsi fiind ca fac o afacere buna
Fishing is life. The rest...just details

bufu
membru activ
membru activ

Re: mulinete Aventuri la pescuit

Mesaj de bufu » 11 Sep 2009, 21:32

daca stai sa citesti si sa rumegi bine revista aia si fiecare articol ai vedea ca jumate e reclama si cealalta jumate e reclama mascata, cat despre articolul cu mulinete... :-q ...oricum eu o cumpar ca ma uit la poze :))

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 12 Sep 2009, 05:47

marian_popescu scrie:in numarul din luna septembrie al revistei AVENTURI LA PESCUIT este un articol destul de maricel despre mulinete de crap, ceva de genul celui publicat de vlad pavlovici acum cativa ani de zile, in aceeasi publicatie, dar despre lansete era vorba atunci. atunci mi s-a parut catusi de cat obiectiv...sau cel putin nu cunosteam mai nimic despre betele de crap, marci performanta etc si legatura lor cu RECLAMA. oricum, l-am citit de cateva ori, mi-a placut
de data asta, parerea mea e ca se intrece orice masura. preturile la cele mai multe marci sunt astronomice in comparatie cu ce ofera. tind sa cred ca prea putini distribuitori au pastrat catusi de cat contactul cu realitatea. pot sa pariez ca toate vor putea fi gasite la targul organizat de publicatie si, foarte probabil, vor fi incluse in promotii de genul 3 plus una gratis sau 20% reducere. unii vor pune botul la astfel de smenuri, convinsi fiind ca fac o afacere buna
Am avut ocazia sa vad ceva preturi la un magazin on-line din Bucuresti , o mulineta fox mag 1200 costa 2500 de roni , am crezut ca nu am vazut bine , dar asta era pretul , aceeasi mulineta la un magazin on-line din UK 190 de lire , exact sistemul din tara - teapa cit cuprinde , parerea mea , luati cit mai multe informatii inainte sa dati banii , in special daca este marfa de top .

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 12 Sep 2009, 15:18

Vali ,unde ai vazut Fox-ul ala la 25 de milioane lei (vechi) ? :O ...mi-i se pare enorm si ma gandesc ca-i o greseala ! :-?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 12 Sep 2009, 16:55

George nu i=mi amintesc pe ce site , am sa caut si am sa-ti spun , si eu am crezut ca este o greseala , dar apoi vazind preturile si la alte mulinete 1800-2000 , m-am lamurit ca poate fi adevarat .

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 12 Sep 2009, 21:45

Eu am gasit la noi preturi ptr Stratos FS 12000 mag ,intre 1350-1920 ron !
Nici afara , Fox Stratos FS 12000 mag (FS e ala cu baitrunner) nu prea coboara sub 300 lire !

Imagine

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 13 Sep 2009, 18:09

Si vrei sa zici ca acel pret de pana in 1.900lei e unul corect?Pai din cate stiu eu 300lire nu e mai mult de 1.300lei..poate 1.400lei.De 500lei,cat platesc in plus in Ro,poti cumpara o lanseta si o mulineta decenta.La un set de 4 mulinete deja dai 2.000lei in plus!!Pai cu banii aia altii isi cumpara o baterie de lansete+mulinete.
Ce sa faci,...Romania. ~x(

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Sep 2009, 20:03

Neamtul scrie:Si vrei sa zici ca acel pret de pana in 1.900lei e unul corect ?
Eu am zis doar ce preturi am gasit ,nu ca 1900 mi-i se pare corect ...ori mai corect decat 2500 !
Din cate observ eu tendinta comerciantilor romani este aceea de a marii pretul cand restul lumii il micsoreaza ! Explicatia ,dupa cate cunostinte de economie am eu ,ar fii aceea ca la noi , clientii nu-si permit mulinete care tin 10 ani si pe care acum cei din alte tarii,acum in vreme de criza , refuza sa le reinnoiasca . La noi unii inca isi mai cumpara mulinete de plastic din Metro si Niro si ei sunt cei care aflati in impas ca li-i s-au stricat sculele ,fac pe draqu in 4 si isi cumpara mulinete mai bune la preturi mai mari ! E un segment mic, dar sigur e constant !...altfel n-ar avea profit ,in conditiile in care vanzarile, ca volum ,au scazut peste tot !
Daca ai dai unui comerciant vestic 100 de mulinete Fox Mag 12000 ,ala va incerca acum sa le vanda PE TOATE cu adaos redus la minim...comerciantul roman ,va incerca sa vanda DOAR 10 cu adaos maxim ! Intotdeauna a fost o diferenta in conceptiile de piata dintre Est si Vest...unii s-au bazat intotdeauna pe volumul de vanzari ,altii doar pe marimea ciubucului !

Imagine

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 13 Sep 2009, 21:11

Frumos explicat. :)
Romania e un exemplu negativ...ca de obicei. :)

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 14 Sep 2009, 01:01

Saraca Romania nu are nici o vina ........numai locuitorii ei :D .

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”