Reteta de la 220 o gasesti la magazin la Bogdan Dragan..... adica 85 lei / kg.Tony scrie:Felicitari
Poate ne dai si noua reteta la 220
Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Chiroiu 4
- vlad tepes
- membru activ
ATENTIUNE LA OAMENII CARE II PRIMITI PE BALTA( IN SPECIAL CEI RECOMANDATI),SUNT SEMNE CA SE FURA CRAPI LA GREU. LUATI EXEMPLU DE LA MOARA VLASIEI CU OBSERVATORII DE PE MALUL OPUS
PS. FAC ACEASTA POSTARE INTRUCIT SUNT UNII CARE AU INCEPUT SA SE LAUDE CU CHESTIA ASTA
MENTIONEZ CA NU POT PROBA AFIRMATIA MEA DAR PAZA BUNA..............
PS. FAC ACEASTA POSTARE INTRUCIT SUNT UNII CARE AU INCEPUT SA SE LAUDE CU CHESTIA ASTA
altul decit Vlad Tepes sa nu se mai creeze confuzii
- IULIAN C
- carpZone team
E...pe cat de grav...pe atat de credibil,pt ca stim cu totii ca asa e peste tot!vlad tepes scrie:ATENTIUNE LA OAMENII CARE II PRIMITI PE BALTA( IN SPECIAL CEI RECOMANDATI),SUNT SEMNE CA SE FURA CRAPI LA GREU. LUATI EXEMPLU DE LA MOARA VLASIEI CU OBSERVATORII DE PE MALUL OPUS
Las ca nu cred ca va dura prea mult pana vor intra in uz si sisteme de camere cu infrarosu...pe baltile astea cu potential...si care "fac cu ochiul"acestui gen de pescari....si atunci....
Pt cine tot nu realizeaza,asta e FURT CU PREMEDITARE si nu stiu daca 2 pesti-3 costa cat 7-8 ani de libertate!
Rusine sa le fie,ca nu tin cont de eforturile unor oameni de a mentine aceasta minidelta in conditii cat mai naturale!
Vlad,bine ai facut ca ai tras acest semnal...poate se vor gandi de 2 ori cei "vizati" pana vor purcede la astfel de fapte!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Madalin Dirla
- Veteran
De ce nu il suni pe dl. Valer sa ii spui de cine este bine sa se fereasca .............asta daca vrei sa ii (ne) faci un bine ............daca vrei doar sa tulburi apele mai bine pas.vlad tepes scrie:ATENTIUNE LA OAMENII CARE II PRIMITI PE BALTA( IN SPECIAL CEI RECOMANDATI),SUNT SEMNE CA SE FURA CRAPI LA GREU. LUATI EXEMPLU DE LA MOARA VLASIEI CU OBSERVATORII DE PE MALUL OPUS
- IULIAN C
- carpZone team
bine zis Madaline....urmarind postarile dansului......Madalin007 scrie:De ce nu il suni pe dl. Valer sa ii spui de cine este bine sa se fereasca .............asta daca vrei sa ii (ne) faci un bine ............daca vrei doar sa tulburi apele mai bine pas.vlad tepes scrie:ATENTIUNE LA OAMENII CARE II PRIMITI PE BALTA( IN SPECIAL CEI RECOMANDATI),SUNT SEMNE CA SE FURA CRAPI LA GREU. LUATI EXEMPLU DE LA MOARA VLASIEI CU OBSERVATORII DE PE MALUL OPUS
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- florentiniuga
- Master Admin
Regret nespus pierderea fotografiilor puse de Doina si am rugamintea, daca deranjul nu e prea mare, sa le posteze din nou.
Multumesc.
Multumesc.
Ma bucur si va felicit ca ati reusit sa remediati aceasta problema intr-un timp ata de scurt! Rabdarea,intelegerea si buna vointa sper sa ajute la depasirea unor astfel de situatii....Pentru mine nu este nici un deranj sa postez din nou,dimpotriva ;o fac cu mare placere !Pentru a nu incarca site-ul ,poate imi sugerati voi o modalitate in care sa le stochez pe viitor intr-un cont separat si sa trimit de aici doar link (nu ma pricep la asta,eu le "depozitez" acum in photobucket)
asa cum am mai spus,din pacate nu am poze decat de la standurile 12,13 si 14
se pare ca "13" nu este intotdeauna "=" cu fatidicul -iata si dovada:
iesirea la "rampa" pentru "salut"
am prins si hoata (betiva ) de pe balta!!!!
se pare ca "13" nu este intotdeauna "=" cu fatidicul -iata si dovada:
iesirea la "rampa" pentru "salut"
am prins si hoata (betiva ) de pe balta!!!!
Super tari ultimele 2 poze!!!!
Bravo Doina
Bravo Doina
- pescarul200461
- membru activ
lipsesc cele cu pasari ! erau super ! oricum multumim !
Multumesc tuturor de apreciere! Cat despre pasari...n-as vrea sa abuzez,mai ales ca singura lor legatura cu topicul e ca sunt pozate toate pe Green Lake(Chiroiu 4) Daca e prea mult,rog adminul sa le retraga,la pozele cu pasari nu prea am limite
- Madalin Dirla
- Veteran
Madalin007
multumesc mult!
multumesc mult!
- pescarul200461
- membru activ
Multumesc Superbe