naluci pt clean
naluci pt clean
deschid topicul asta pentru a discuta ce naluci sa folosim pentru a prinde cleanul in perioada asta de primavara ce marimi si ce culori sa aibe la baza :roll:
- Qnyx
- Master Admin
Re: naluci pt clean
Ideea este binevenita.
Salut !...nu vreau sa fac pe "desteptu",dar nu ar fi mai bine ca un astfel de topic,sa apara la rubrica"lingurite,voblere,twistere,shaduri" ? Scuze !
...din putina mea experienta in pescuitul cleanului,pot sa va spun ca in perioada aceasta cand inca apele sunt reci,cleanul sta in locuri cu apa adanca,sub maluri sau cotloane.Am avut rezultate multumitoare la lingura rotativa nr,2 sau nr.3 ,recuperata foarte incet si asta din doua motive.Cleanul este inca "amortit"si cred ca nu prea are chef sa "alerge dupa hrana si al 2 lea motiv este ca la recuperare lenta,lingura coboara adanc acolo unde este pestele localizat.
Nu imi permit sa recomand,dar eu pescuiesc cu rotativa DAM,Meps ,Vibrax si atunci cand stiu ca am sanse mari sa pierd naluca,trec pe Mosca (astea sunt ceva mai ieftine).Referitor la culoarea paletei,prefer culorile clasice ...argintiu sau aramiu.
...din sezonul "iarna- primavara 2007"...
Fir intins ! tuturor.
...din putina mea experienta in pescuitul cleanului,pot sa va spun ca in perioada aceasta cand inca apele sunt reci,cleanul sta in locuri cu apa adanca,sub maluri sau cotloane.Am avut rezultate multumitoare la lingura rotativa nr,2 sau nr.3 ,recuperata foarte incet si asta din doua motive.Cleanul este inca "amortit"si cred ca nu prea are chef sa "alerge dupa hrana si al 2 lea motiv este ca la recuperare lenta,lingura coboara adanc acolo unde este pestele localizat.
Nu imi permit sa recomand,dar eu pescuiesc cu rotativa DAM,Meps ,Vibrax si atunci cand stiu ca am sanse mari sa pierd naluca,trec pe Mosca (astea sunt ceva mai ieftine).Referitor la culoarea paletei,prefer culorile clasice ...argintiu sau aramiu.
...din sezonul "iarna- primavara 2007"...
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
As dori sa intreb ce fe de naluca a folosit domnul old_radu ,pentru ca as dori sa am si eu rezultate asa bune!
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
@ roby...daca data viitoare mai scri "domnul",ma supar si nu iti raspund...OK?
...cam greu de adus aminte cu exactitate,dar precis a fost o rotativa nr.2 de la Mepps ...sau DAM (argintiu)
...incearca oricare dintre ele,se comporta cam la fel.
...cam greu de adus aminte cu exactitate,dar precis a fost o rotativa nr.2 de la Mepps ...sau DAM (argintiu)
...incearca oricare dintre ele,se comporta cam la fel.
GO FOR SPINNING ! ! !
- Qnyx
- Master Admin
Roby (alias Robert) are 12 ani si e normala reactia lui cu "domnul". El este cel mai mic din aceasta comunitate si daca el alege sa respecte o persoana inseamna ca educatia isi spune cuvantul.
[quote="old_radu"]Salut !...nu vreau sa fac pe "desteptu",dar nu ar fi mai bine ca un astfel de topic,sa apara la rubrica"lingurite,voblere,twistere,shaduri" ? Scuze !
eu zica ca la spinning trebuia o subcateogire de "lingurite,voblere,twistere,shaduri" deoarece apartine de spinning! radu ceva voblere noi pe 2008 ,ce parere aveti despre produsele Cozma
eu zica ca la spinning trebuia o subcateogire de "lingurite,voblere,twistere,shaduri" deoarece apartine de spinning! radu ceva voblere noi pe 2008 ,ce parere aveti despre produsele Cozma
Roby ai 12 ani si te bagi la spinning frumos BRAVO tineo tot asa fir intins
@ Qnyx...il stiu pe roby de la prima lui postare si cred ca este bine intentionat si educat daca foloseste formula de adresare "domnul".In schimb eu prefer si chiar il rog sa vorbim amical ,folosind dialogul direct fara alte formule apelative cum ar fi"d-nul"sau"dvs",asta neinsemnand o lipsa de respect fata de mine.
@ levy...categoria:"lingurite,voblere,twistere,shaduri" exista deja si eu la aceea am facut referire.
...voblerele Cozma...nu am nimic impotriva lor,sunt altele mai bune,dar si mai proaste.Raportul pret/calitate e OK.Sunt cateva modele care au dat rezultate bune la clean.
@ roby...prieteni
@ levy...categoria:"lingurite,voblere,twistere,shaduri" exista deja si eu la aceea am facut referire.
...voblerele Cozma...nu am nimic impotriva lor,sunt altele mai bune,dar si mai proaste.Raportul pret/calitate e OK.Sunt cateva modele care au dat rezultate bune la clean.
@ roby...prieteni
GO FOR SPINNING ! ! !
da man stiu ca ezista deasta zic ca treuia sa fie subcategorie,cozma am avut si eu 1buc de 2,5cm si i-sa rupt bareta nush ce sa zi dar vina era amea am dat de beton cu ea :oops:
Am avut rezultate la clean cu vobler Salmo Hornet 4 gr .Am mai multe culori ,dar am cam prins cam cu toate,nu a contat ,doar pe apa puscata[tulbure] am folosit un hornet colorat,tipul fosforescent.
,,@roby...prieteni ,, -sigur
Eu as dori sa ma adresez fiecaruia cum doreste dar mai intai si mai ales daca nu cunosc persoana respectiva ,eu zic ca mai intai ma adresez cu,,dumneavoastra,domnul... ,, si numai dupa ce acea persoana imi spune ca ar prefera sa ma adresez cu ,, tu ,, sau in alt fel , atunci as putea sa stiu cum ma pot adresa persoanei respective.
Eu as dori sa ma adresez fiecaruia cum doreste dar mai intai si mai ales daca nu cunosc persoana respectiva ,eu zic ca mai intai ma adresez cu,,dumneavoastra,domnul... ,, si numai dupa ce acea persoana imi spune ca ar prefera sa ma adresez cu ,, tu ,, sau in alt fel , atunci as putea sa stiu cum ma pot adresa persoanei respective.
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
- Qnyx
- Master Admin
Apreciem roby bunul simt.
Roby,chiar daca esti mic ca si varsta,din partea mea ,poti sa -mi spui chiar si tu ,nu are de ce sa ma deranjeze,poate te face sa te simti mai aproape de noi .Apreciez ca ne-ai intrebat ,dar din partea mea nu sunt probleme.Pescuitul trebuie tratat ca si o delectare,pe care eu o fac de regula cu prietenii mei si discutiile de pe forum ar trebui tratate tot ca intre prieteni ,indiferent de varsta fiecaruia.Dar pot fi persoane care au alte pareri si ar trebui respectate,asa ca bine ai facut ca ai intrebat.
Draga roby. Te sfatuiesc sa intri si pe alte forumuri si sunt destule. Pentru tine este bine ca incepator sa citesti cat mai multe pareri nu numai despre stationar sau spining ci despre toate stilurile de pescuit. Citeste reviste de specialitate,carti, etc.Numai asa vei reusi sa iti faci un bagaj de cunostinte. Unde ai nelamuriri poti intreba pe forum. Succes la citit si fir intins ! Mircea
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!